Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כמו שכתבתי בהודעה אחרת, שאני מתכוון להחליף שמן ולעשות ניקוי מצערת.

אז את השמן החלפתי לבד, ואת המצערת התכוונתי לעשות במוסך. אך, לאחר חיפושים באינטרנט כפי שזה נראה, זה לא מסובך מידיי, ומכיוון שאני מעוניין ללמוד, החלטתי שכנראה אני אפרק את המצערת לבד ואנקה אותה. לפני שאני עושה זאת רציתי לשאול מספר דברים.

תמונה של כל האיזור

עכשיו השאלות:

1. היכן שסימנתי חץ אדום, נימצא שם אטם שיש להחליפו? האם יש עוד אטמים שיש להחליף מלבד איפה שסימנתי?

2. האם צריך למרוח סיליקון אדום או כל חומר אחר?

3. היכן נימצא המנוע צעדים?

------------------------

שלבי העבודה הם: לנתק את הפלוס מהמצבר.

לנתק את הקונקטורים,כבל הגז וכל הצינורות שמתחברים למצערת, לפתוח את הברגים שמחזיקים אותה

לאחר מכן, להוציא את שני(?) החיישנים בכדי שלא יהרסו בזמן הניקוי. לקחת ספרי קרברטורים לנקות טוב טוב את כל המצערת ולחבר שוב את כל החיישנים, את הברגים,קונקטורים והצינורות וכמובן להחליף את האטמים לפני ההרכבה.

יש עוד משהו שחשוב שעדה?(אני יודע שאסור לגעת בבורג הכיוון).

תודה מראש,

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה לא עניין של כסף, זה עניין של רצון ללמוד ולעשות את כל הטיפולים לבד.

אם אף אחד לא יגיד לי מה לעשות בשביל שלא יהיו טעויות(יש לי ספר היינס של הרכב אבל לא כתוב שם בידיוק מה לעשות), אני אלך בסוף למוסך...

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...