Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דברים שלא הבנתי ב-tokyo drift

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, רק אתמול ראיתי את הסרט בפעם הראשונה ויש לי כמה שאלות:

כאשר שון עושה RACE נגד הוייפר האדומה, שמתם לב לפאדיחה? מראים את שון באמריקאית לוחץ על הקלאץ' אבל הרכב בעצם אוטומטי! ומראים את הידית ההילוכים שלו שהיא אוטומטית :lol: .

נכון כאשר שון וטווינקי לקחו את הרכב הירוק שלהם מהחניון ואז הם נוסעים למגרש החניה ההוא איפה שיש מפגש של מלא יפניות קטנות וחרמניות, ואז טווינקי מוציא מין קופסה גדולה ונותן אותה לשון ואומר לו "אני רוצה שתשתמש בזה" מה בדיוק היה בקופסה?

וגם על איזו גניבה דיבר D.K? כאשר הוא בא למוסך של האן והתחיל להרביץ לו מכות על זה שהוא גנב מהמאפיה של דוד שלו?

ואיך אפשר לשכוח את הופעתו של ויין דיזל? לא ממש הבנתי מה הוא קשור לשם! הוא אמר שהוא הכיר את האן(היפני שנהרג ושון היה חייב לו אוטו), והוא מתחרה רציני שמכירים אותו בכל אסיה! אז למה הוא בא עם האמריקאית הענקית שלו לתחרות דריפטים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אז כן, רק אתמול ראיתי את הסרט בפעם הראשונה ויש לי כמה שאלות:

כאשר שון עושה RACE נגד הוייפר האדומה, שמתם לב לפאדיחה? מראים את שון באמריקאית לוחץ על הקלאץ' אבל הרכב בעצם אוטומטי! ומראים את הידית ההילוכים שלו שהיא אוטומטית :lol: .

נכון כאשר שון וטווינקי לקחו את הרכב הירוק שלהם מהחניון ואז הם נוסעים למגרש החניה ההוא איפה שיש מפגש של מלא יפניות קטנות וחרמניות, ואז טווינקי מוציא מין קופסה גדולה ונותן אותה לשון ואומר לו "אני רוצה שתשתמש בזה" מה בדיוק היה בקופסה?

וגם על איזו גניבה דיבר D.K? כאשר הוא בא למוסך של האן והתחיל להרביץ לו מכות על זה שהוא גנב מהמאפיה של דוד שלו?

ואיך אפשר לשכוח את הופעתו של ויין דיזל? לא ממש הבנתי מה הוא קשור לשם! הוא אמר שהוא הכיר את האן(היפני שנהרג ושון היה חייב לו אוטו), והוא מתחרה רציני שמכירים אותו בכל אסיה! אז למה הוא בא עם האמריקאית הענקית שלו לתחרות דריפטים?

לגבי הקופסא, לדעתי היה שם טישו (ממחטות לניגוב), ניגוב של מה, המבין יבין..

לגבי הגניבה, כנראה שDK והאן היו עושים פרוטשקן כמו ערבים או שסתם היו עושים עסקאות לא מפורט של מה, וכפועל יוצא מזה שהם עובדים בשטח של דוד (מהיקוזה) של DK, אז הם צריכים לשלם לו אחוזים... (ואם זה לא ברור, אז כנראה שהאן נתן קצת פחות ולקח קצת יותר).

לגבי וין דיזל, מכוניות אמריקאיות ודריפטים, אז ככה, למה לא? (תסתכל קצת D1 אמריקאי תראה מה הולך שם, וויפר, GTO חדשה.. גם רכבים כבדים(שבטוח הורידו להם משקל) אבל עדיין, בדריפטים, הכל הולך..

פורסם

אתה טועה בקשר לזה שווין דיזל בא באוטו הזה לעשות דריפטים!

רק עכשיו עלה לי הרעיון שבעצם ווין דיזל בא להתחרות אך הוא לא ציפה להפתעה שאצלהם מתחרים בדריפטים! מה ש בעצם גורם לך לחשוב שהמשך הסרט הזה בטח שון ילמד אותו לנהוג טוב כמו שהאן לימד את שון!

לאף אחד אין הסבר הגיוני? חבל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לאף אחד אין הסבר הגיוני? חבל.

איש יקר, אל תיכנס לסרט.. זה כולה סרט! אז צא מהסרט :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה בסדר - הסרט הורס לעצמו.

ככה זה כשהעלילה מסתכמת בחלום רטוב של כל תסריטאי - מכוניות ובחורות.

הם באוסקר רוצים משהו דרמטי - הלי ברי מזד**נת בחוזקה עם גבר לבן, זוג הומואים על הר וכו' וכו'..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לגבי הקופסא, לדעתי היה שם טישו (ממחטות לניגוב), ניגוב של מה, המבין יבין..

לגבי הגניבה, כנראה שDK והאן היו עושים פרוטשקן כמו ערבים או שסתם היו עושים עסקאות לא מפורט של מה, וכפועל יוצא מזה שהם עובדים בשטח של דוד (מהיקוזה) של DK, אז הם צריכים לשלם לו אחוזים... (ואם זה לא ברור, אז כנראה שהאן נתן קצת פחות ולקח קצת יותר).

לגבי וין דיזל, מכוניות אמריקאיות ודריפטים, אז ככה, למה לא? (תסתכל קצת D1 אמריקאי תראה מה הולך שם, וויפר, GTO חדשה.. גם רכבים כבדים(שבטוח הורידו להם משקל) אבל עדיין, בדריפטים, הכל הולך..

הרגת אותי! :-)

חוץ מזה, לגבי ההומואים על ההר (- ברוקבק מאונטיין LOL

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

What bugs me the most that Han is a Chinese name and defenetly not Japanese.

That, and the fact they comitted the blasphemy of inserting a Skyline engine into a Mustang (not that it would even move that way...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
What bugs me the most that Han is a Chinese name and defenetly not Japanese.

צודקת, זה פשוט הרס את כל העלילה של הסרט! :screwy:

That, and the fact they comitted the blasphemy of inserting a Skyline engine into a Mustang (not that it would even move that way...)

במקור זה היה בכלל מנוע V6 של פיג'ו שהושתל בניסאן, את יודעת כמה זמן לקח להם לקבל אישור מהמחלקה הטכנית של לובינסקי להשתיל את זה במוסטנג? ואת עוד מעבירה ביקורת? :screwy:

פורסם

ולאף אחד מכם לא מפריע שהם עושים דריפטים במשך 40-50 דקות רצוף תוך כדי שהם עוברים דרך חמולה של 900 אנשים ומעבירים חוויות מהילדות שלהם ?!

סקייליין עם הGT50\45 שהוא שם שם, בגדישה של 2 באר אם אני לא טועה, יזיז את הכושיליאמא של המוסטאנג הזאת עד לאוזבקיסטן. בוא נגיד שהוא היה צריך לשים וויליבאר.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ולאף אחד מכם לא מפריע שהם עושים דריפטים במשך 40-50 דקות רצוף תוך כדי שהם עוברים דרך חמולה של 900 אנשים ומעבירים חוויות מהילדות שלהם ?!

לי אישית זה לא מפריע, אתה סתם נודניק

פורסם

סקייליין עם הGT50\45 שהוא שם שם, בגדישה של 2 באר אם אני לא טועה, יזיז את הכושיליאמא של המוסטאנג הזאת עד לאוזבקיסטן. בוא נגיד שהוא היה צריך לשים וויליבאר.

תקרא את הסיקור של הרכבים בסרט...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...