Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מזמן דוח חנייה שלא מוצדק, ואני שוקל להישפט עליו.

השאלות שלי הן מה הסיכויים לצאת ממנו?

מה הסיכונים הכרוכים בדבר?

מי משלם הוצאות משפט אם בכלל?

כמה זה עולה?

הדוח הוא של עיריית תל אביב.

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ראשית- קרא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=716469#post716469

לגמי עלות עורך דין- פנה אל עורכי דין בתחום ותעשה "סקר שוק" קטן. הם גם יחוו דעתם על מצבך המשפטי, ויכוונו אותך.

וודא מראש שפגישה ראשונה לא עולה כסף- אל תלך לעורך דין שדורש תשלום על "הזמן שאתה יושב מולו".

עוד שאלות?

dirty old man

need love too

פורסם

בקרוב אצלי.

המקרה שהיה: גררו לי את המכונית מחצר של מוסך, מתחת לסככה במתחם הביוליים ברחוב יד חרוצים, וכמובן שגרמו נזק למכונית.

חלק מהנזק כוסה אחרי כמה חודשים על ידי קבלן הגרירה, לאחר שנחתתי עליו מכיוון לא צפוי עבורו, והוא הסכים שהבוחן במוסך שלו יבדוק. הבוחן אכן אישר את הנזק, והם שילמו לבסוף לפי הצעת מחיר של הקבלן שלהם.

לגבי העיריה. מדובר במלחמת התשה !!!

תשלח מכתב רשום עם אישור מסירה ויהיה חסר בו פרט, דוגמת צילום הד"וח, תקבל מכתב עם בקשה להשלים את שאר הנירות.

מנגד, כאשר תשלח מכתב רשום עם אישור מסירה ועם כל הניירות, לא תקבל תשובה. תשב, תחכה, תשלח מכתב נוסף, אפילו עם בקשה להישפט...ולא תקבל תשובה.

אחרי כמה חודשים, תקבל מכתב רשום מהעיריה ובו דרישה לתשלום הקנס. תענה להם במכתב רשום עם אישור מסירה שאתה רוצה להישפט...ואין צורך לנחש, לא תקבל תשובה. רוב האנשים נשברים בשלב הזה, הולכים לדואר ומשלמים.

תשלח בפעם הרביעית מכתב רשום עם אישור מסירה ובו בקשה להישפט, ואז, ראה זה פלא תקבל מכתב בזו הלשון: סליחה על העיכוב במשלוח תשובה...לפנים משורת הדין, אנו מוכנים לאפשר לך להישפט בגין העבירה..." אני רק שואל כאן מה לפנים משורת הדין, הרי זו זכותו היסודית של האזרח לכפור בעבירה המיוחסת לו ולהגן על עצמו בבית המשפט.

אחרי כמה חודשים נוספים, תקבל בדואר רשום עם אישור מסירה הזמנה לבוא ולהישפט בבית המשפט לענינים מקומיים.

עיריית תל אביב נוקטת בדרך התשה אל מול האזרח. זו מדיניתה במסגרת המדיניות המוצהרת של רון חולדאי להפוך את נושא החניה הכאוב לסעיף ההכנסות הגדול ביותר של העיריה. [

בכל מקרה צריך כאן אורך רוח ועבודה מסודרת מאוד.

אני מבטיח לעדכן בחודש אוקטובר אחרי שאתיצב בבית המשפט.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
בקרוב אצלי.

המקרה שהיה: גררו לי את המכונית מחצר של מוסך, מתחת לסככה במתחם הביוליים ברחוב יד חרוצים, וכמובן שגרמו נזק למכונית.

חלק מהנזק כוסה אחרי כמה חודשים על ידי קבלן הגרירה, לאחר שנחתתי עליו מכיוון לא צפוי עבורו, והוא הסכים שהבוחן במוסך שלו יבדוק. הבוחן אכן אישר את הנזק, והם שילמו לבסוף לפי הצעת מחיר של הקבלן שלהם.

לגבי העיריה. מדובר במלחמת התשה !!!

תשלח מכתב רשום עם אישור מסירה ויהיה חסר בו פרט, דוגמת צילום הד"וח, תקבל מכתב עם בקשה להשלים את שאר הנירות.

מנגד, כאשר תשלח מכתב רשום עם אישור מסירה ועם כל הניירות, לא תקבל תשובה. תשב, תחכה, תשלח מכתב נוסף, אפילו עם בקשה להישפט...ולא תקבל תשובה.

אחרי כמה חודשים, תקבל מכתב רשום מהעיריה ובו דרישה לתשלום הקנס. תענה להם במכתב רשום עם אישור מסירה שאתה רוצה להישפט...ואין צורך לנחש, לא תקבל תשובה. רוב האנשים נשברים בשלב הזה, הולכים לדואר ומשלמים.

תשלח בפעם הרביעית מכתב רשום עם אישור מסירה ובו בקשה להישפט, ואז, ראה זה פלא תקבל מכתב בזו הלשון: סליחה על העיכוב במשלוח תשובה...לפנים משורת הדין, אנו מוכנים לאפשר לך להישפט בגין העבירה..." אני רק שואל כאן מה לפנים משורת הדין, הרי זו זכותו היסודית של האזרח לכפור בעבירה המיוחסת לו ולהגן על עצמו בבית המשפט.

אחרי כמה חודשים נוספים, תקבל בדואר רשום עם אישור מסירה הזמנה לבוא ולהישפט בבית המשפט לענינים מקומיים.

עיריית תל אביב נוקטת בדרך התשה אל מול האזרח. זו מדיניתה במסגרת המדיניות המוצהרת של רון חולדאי להפוך את נושא החניה הכאוב לסעיף ההכנסות הגדול ביותר של העיריה. [

בכל מקרה צריך כאן אורך רוח ועבודה מסודרת מאוד.

אני מבטיח לעדכן בחודש אוקטובר אחרי שאתיצב בבית המשפט.

אורן

הכל נכון, חוץ מזה שאין צורך לשלוח מספר פעמים את אותה הבקשה להשפט, אלא מספיק פעם אחת בדואר רשום ובכלל לא צריך אישור מסירה, אותו אתה יכול להדפיס מהאתר של רשות הדואר אם תכניס את הקוד של מכתב הרשום.

וגם כאשר תקבלו זימון לבית משפט כל מה שצריך זה לשלוח בפקס בקשה להשפט שלא בפני הנאשם ולציין כי הנכם מעונינים להודות בעבירה בתנאי של תשלום 1/2 מגובה הקנס תוך 30 יום. עשיתי את זה כבר הרבה פעמים להרבה אנשים. ושתדע לך כי כאשר תתיצב בית משפט לא יהיה שימוע לתיק שלך, אלא דיון מקדים, בו השופט יחליט לזמן כעד את הפקח, אבל זה כבר בפעם אחרת, אז תתכונן לאבד הרבה סבלנות ולפחות יומיים מהחיים שלך. עדיף לשלם 50 ש''ח מתוך 100 ולשכוח מהכל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני עברתי את החלק הראשון בתהליך וממתין לחלק השני.

בהתחלה אתה אכן מזומן עם עוד 30 חברה לאולם, שם זה יכול לקחת גם כמה שעות טובות.

אם אתה לא מודה באשמה ישאלו מה הטיעון. השופט מאוד מדקדק בקטנות וינסה להרשיע אותך בכל מקרה. אני ראיתי מתקין מזגנים שעמד בשטח טעינה ופריקה וקיבל דו"ח. לטענתו הוא חנה במקום והעמיס את הציוד והמזגן לקומה שלישית שני בתים משמאל. זה הספיק לשופט להצהיר שהחוק אומר לחנות לפריקה רק מול מקום הפריקה עצמו והרשיע אותו באופן מלא.

עבר השלב - פה אתה הולך למשפט הוכחות. תכין את ההוכחות שלך והם יזמנו את הפקח. סיכוי סביר שהפקח לא יגיע ואז הכל תלוי בך. אם הפקח מגיע זה עניין של אמינות מצד אחד והוכחות מהצד השני.

גם אני מוזמן לאוקטובר ...

פורסם

חבל על הזמן, אם כבר הגעתם גשו ישר לפרקליט העירייה ובקשו הודעה בעבירה מול תשלום של 1/2 הקנס. אבל אחר כך גם תצטרכו להמתין בגזברות על מנת להפוך את הפסיקה לשובר לתשלום. כל זה מיותר, אפשר לשלוח בקשה להשפט שלא בפני הנאשם בפקס ולקבל כבר את השובר לתשלום הביתה בדואר.

פורסם
חבל על הזמן, אם כבר הגעתם גשו ישר לפרקליט העירייה ובקשו הודעה בעבירה מול תשלום של 1/2 הקנס.
האופטימיות נוזלת לך מהאוזניים :wink: , תנגב קצת...

ברגע שהודת בעבירה מול התובע, גם אם הוא לא יסכים להצעה שלך [מה שסביר], זה יבוא לחובתך בהמשך. עורך דין, לעומת זאת- יכול לעשות זאת טיפה טוב יותר.

dirty old man

need love too

פורסם
האופטימיות נוזלת לך מהאוזניים :wink: , תנגב קצת...

ברגע שהודת בעבירה מול התובע, גם אם הוא לא יסכים להצעה שלך [מה שסביר], זה יבוא לחובתך בהמשך. עורך דין, לעומת זאת- יכול לעשות זאת טיפה טוב יותר.

כנראה אף פעם לא הייתה בבית משפט. אתה יכול להציא לתובע להודות בעבירה בתנאי של תשלום 1/2 מהקנס. זה שאתה תודה בפניו לא ישנה דבר, בכל מקרה צריך להעלות את ההצעה לשופט ואז להודות בפניו ולקבל את ההסכמה בין תובע לנתבע, ואז אתה יכול או להודות ולשלם חצי (או מה שיסוכם) או לא להודות ולהמשיך הלאה. מה שתגיד לתובע בארבעה עיניים לא ענינכם בינכם ולא ישחק לרעתך בדיון, כפי שרמזת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבטחתי לעדכן, ובכן:

כמו ש senda כתב, שלב ההקרא היה היום בצהרים. באולם בית המשפט התיצבו כ 20 אנשים, והכל הסתיים לאחר כשעה ורבע. מי שהודה, הודה וחטף, לגבי בודדים התיק הועבר לבדיקה נוספת, ולגבי ואדם נוסף התיק הועבר להוכחות.

השופט שתפקד על תקן של קטיגור אכן שאל לטיעונים, וגם טען באזני כולם שאינו יכול להפחית מסכום הקנס, אפילו במקרה שהתובע ביקש להתחשב ! (בהכירי שופטי תעבורה רבים, גם הקשים שבהם מפחיתים לעיתים סכומי קנס למורשעים)

ישיבת ההוכחות תתקיים בתחילת ינואר, ואעדכן לאחר מכן.

חג סוכות שמח לכולם.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...