Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכבים אלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי תודה על התשובה

יש כאלו בארץ?

היתה לפחות פוביידה אחת בארץ שראיתי בעצמי - זה היה די מזמן, ואין לי מושג מה קרה לה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• אחראי פורום
פורסם
אני זוכר צורה אחרת של פנסים אחוריים לאלפא GTV .האם אני צודק

?

נכון, אבל גם בכרמיאל הסתובבה ספרינט עם פנסים עגולים מאחור.

הכל שאלה של כמה אתה חסר טעם :grin:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
קובי תודה על התשובה

יש כאלו בארץ?

היו כמה לפני כעשור בתחנה המרכזית הישנה בת"א ( על הפינה של צ'לנוב)

החליפו אותן בנרקומניות עובדות .

מעניין מה עלה בגורלן של המכוניות ...

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
המכוניות שעמדו בפינת צ'לנוב היו פורדים, לא פוביידות.

הן נרכשו ע"י אספן למטרת שיפוץ.

אז זהו ש....

לפני מספר שנים, כשהתברר לי שהן נרכשו ע"י אספן במטרה לשפצן, יצרתי קשר עם אותו אספן, בכדי להחזיר לו דבר שיש לי, ששייך לאחת משלושת המכוניות הללו - הסמל היפייפה, אשר את תמונתו צרפתי להודעה שלי... אותו "אספן" (כן, עכשיו זה בגרשיים) סיפר לי שהוא רכש את שלושתן ו"אל תדאג, יבוא מישהו שישלם עליהן כסף טוב"... לתומי בתחילת השיחה, כשסיפרתי לו שהסמל של אחת מהן אצלי, הוא לא ממש התעניין וכאמור, חיכה לאותו "משלם טוב"...

אז.. לקרוא לו אספן? אספן כסף, אולי :) .. אולי כיום הן בידיים טובות של אספן אחר אבל בינתיים, הסמל נשאר אצלי :)

ליאור.

תמונה של הסמל של הפורד דה-לוקס 8:

P1010089.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
קובי תודה על התשובה

יש כאלו בארץ?

ככל הידוע לי- אחת (לפחות את התחת שלה) אני רואה יום-יום, אני לא רוצה לחשוף מיקום מדוייק, אבל זה בת"א. האוטו עבר פחחות וצבע לפני כמה שנים, ומאז עומד מסיבה לא מובנת אצל הבן אדם בחצר, לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת יוצא לכביש. וחבל. שוב- אני לא נכנסתי לחצר כדי לראות בקרוב ולוודא, שזו אכן "פובדה", אבל חברים מביני עניין, שכן ראו אותה מקרוב- טוענים ככה. עוד הם אמרו, שפעם הבחור רצה או 16, או 18 אלף עבורה, אני לא ממש זוכר, והיא לא הייתה במצב מושלם... עלות של הרכבים האלה במצב "לפני שיפוץ" ברוסיה- יכול להיות או זניח (עד כ-500 דולר), או גבוה יחסית (מכמה אלפים, עד יותר מ-10K- אלו בד"כ רכבים המשופצים ובמצב טוב). אני הייתי מת להביא משהו כזה, אבל לא במצבי עכשיו...:x

אגב, בתמונה אני מזהה לא רק פובדות וזים, אלא גם "מוסקוויץ" מדורות שונים- כולל אפילו דגם הראשון שלו (401 נידמה לי)- שהוא העתק מושלם של האופל כלשהו, לא זוכר את הדגם המדוייק. אוסף מעניין יש לבחור, רק חבל, שהכל עומד בשדות ונרקב... ככל הידוע לי, מדובר בבחור כבן-50, אספן, שהיה גר במוסקבה, אבל בגלל הבעיות עם העיריה (שכנראה קיימות בכל מקום בעולם בתחום שלנו)- עבר לאיזור חקלאי איפשהו באוקראינה. לא נראה לי, שיש או יהיה לו כסף בקרוב לשפץ משהו מהאוסף הזה, וחבל מאד...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...