Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת אוטובוס ליד הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תבלבל את השכל, רוב רובם של נהגי האוטובוס נוהגים כמו שצריך ויודעים לנהוג, הם עוברים הכשרות מיוחדות ונהג רכב כבד הינו נהג טוב יותר פי כמה מאשר נהג רכב רגיל שחושב שהוא יודע הכל ומי זה הנהג אוטובוס הזה שבא מולו.

יכול להיות שהם באמת נהגים יותר טובים שעברו יותר הכשרות , אבל זה לא אומר שהם צריכים ליסוע בצורה רשלנית ולסכן את הנוסעים ואת שאר הנהגים בכביש.

וזאת כמות נכבדת של נהגי אוטובוס מנהגי האוטובוס בארצנו הקטנה (תעשה חיפוש ותראה כמה תלונות יש לך על נהגי אוטובוס פה בפורום).

יוגב

פורסם
רוני צודק. אני לא מעז לדמיין לעצמי דריפטים עם אוטובוס - הוא יתהפך על הצד, וזה לא יגמר יפה...

אבא שלי עושה קורסים במסלולים עם אוטובוסים (בחינם, איזה כיף לו)

בגלל שהוא סיים מילואים ועכשיו הוא נהג כונן של אגד (למרות שהוא לא עובד באגד)

בין היתר יש החלקות, אמנם לא דריפטים, אבל בהחלט מפחיד לראות אוטובוס שעושה החלקות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...