Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וספה- סדר בדגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עם הדגם 50 סמ"ק ?

אותי הוא הכי מעניין.

אופיר

הוספה חמישים נולדה במקרה. ב 1964 חייבו באיטליה כל כלי רכב מעל חמישים סמ"ק ברישוי ורשיון נהיגה, מה שהפך בין-לילה את הטוסטוסים לפופולרים. הדגם הקטן ביותר של וספה באותה תקופה היה 90 סמ"ק, וכדי לעמוד בביקוש הם לקחו את אותו מנוע 90 והלבישו לו צילינדר קטן יותר. בעקבות זה קרו שני דברים. הראשון היה מכירות היסטריות של הוספה חמישים. השני היה מכירות היסטריות של קיט הסבה לתשעים סמ"ק, לאותן וספות 50... ישראבלוף זה לא רק כאן.

כלי התחבורה הראשי שלי בכיתה י'-י"א היה וספה חמישים כחולה מודל 1976. קיבלתי אותה חדשה לגמרי, ואהבתי אותה כמו שאוהבים אהבה ראשונה. בעליות של ירושלים היא לא היתה גיבורה גדולה, אבל היא לימדה אותי לנצל עד למקסימום כל אפשרות לצבור תנופה.

הנה אורנה, חברתי דאז, על הוספה שלי:

vespa50orna2.jpg

נמרוד

פורסם

נימרוד, תודה על האינפורמציה,

מישהוא יודע על ווספה 50 לפני שיפוץ למכירה ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אי שם בתחילת שנות השמונים העליזות, חבר טוב שלי , השיג ללא רשות הוריו ווספה חמישים ונסע עליה, לאחר שהוציא בסתר רשיון נהיגה ללא ידיעת הוריו... יום אחד גילה האב, קבלן שיפוצים במקצועו, את האוצר, החבוי היטב במחסן ביתו... החיבור בין הווספה האומללה, לבין פטיש חמש קילו (הכלי הכי אמין בעולם)... לא הותיר הרבה סיכוי למסכנה.... וכך הלכה לעולמה, אגדה ניפלאה, וזכרונות ילדות ....נכתב כזכרון בגרות וכהקדשה לחברי הטוב אייל באשר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אפשר לקבל מידע נוסף על הדגם 50 סמק של הווספה?

האם קיימים הכלים האלה עד היום?

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...