Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד החלטתי להחליף את הגומי של המוט הילוכים לשק עור.... עקב צעד זה הגיעה חופש בגיר שכנראה הגומי הקשיח החזיק קצת....

הבנתי שכנראה הבוקסות שחוקות וצריך להליפן אז יצאת לחפש....

מוסך מורשה סובארו רוצה 34 שקל לכל בוקסה ללא מע"מ זאת אומרת בסביבות ה 80 שקל ל2 גומיות... אמרתי תודה רבה ויצאתי מהמקום....

הגעתי לרחוב סלמה בתל אביב ובחנות הראשונה שניכנסנתי חיפשתי מה שמצאתי !! גומיות מתאימות ב 10 שקל ליחידה.... ואז החלטתי לקנות גם פלאגים חדשים...

הגעתי להחלפה של הבוקסות ולהפתעתי לא היו בוקסות קודמות בכלל במוט.... רק ברזלים... הופתעתי הרכבתי את הבוקסות החדשות והתוצאה מדהימההה אין מ"מ של חופש והגיר מרגיש מצוייןןן בהשקעה של 20 שקל בסך הכל....

יותר מאוחר אני ירד להרכיב את הפלאגים ויספר אם חל שיפור...

ואני נותן המלצה חמה לאוטו אדיר ברחוב סלמה... מחירים אטרקטיבים ושרות טוב... וזמינות חלקים גדולה לדעתי...

פורסם

איפה כאן הפרוייקט ?

זה מזכיר לי את הפרוייקט שביצעתי אתמול בגולף 'פרוייקט החלפת גומיית ווישר אחורי וניפוח אוויר'.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...