Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בסל"ד סרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמתנעים את הרכב כל פעם הטורים שונים פעם אחד על 11000 ו פעם על 10000 ולפעמים פחות ותמיד הרכב קצת רועד ויש צליל של נקישות מקות מהמנוע כאילו הבוכנות נוגעות במצתים ? (כבר היה מקרה כזה)

מדובר על סקודה פיבוריט 1.3 LX קרבורטור כמובן ובנוסף עם למישהו יש טיפים על מה צריך לבדוק ולסדר באוטו אני ישמח להקשיו!

עוד שאלה האם כדאי להשקיע ולשים באוטו מצתי בוש עם 4 ניצוצות היה לי ברכב הקודם ותרמו המון!!

[email protected]

מצטער על השגיעות כתיב.:lol:

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

בעייתך קשורה לקרבורטור ולמכלוליו, יש לגשת למכון קרבורטורים מקצועי אמין ומומלץ בתחומו, לאבחון מדוייק יותר ופתרון הבעייה, , ואבחון בעיית הרעשים/ הצלצולים במנוע.

אנא ציין את מקום מגורייך בארץ.

אין צורך ומיותר, להרכיב מצתים מרובי אלקטרודות בסקודה, זה לא יתרום מאומה, תשקיע בקרבורטור תרגיש שינויים אפקטיביים יותר ומיידים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום ותודה לצביקה על התגובה אני שמח להיות חבר פורום

ו אני גר בראשון יש פה מכון קרבורטורים מאיה פעם שמעתי שהוא בסדר !

אבל אתמול עשיתי טיפול גדול לאוטו במוסך צ"מפיון והם אמרו שכיוונו לי את הקרבורטור

מה שהם אשו ניראה לי סתם העלו את הטורים קצת ו האוטו אכן רועד פחות אבל עבודת המנוע לא רציפה ו הטורים די גבוהים! (11) .

:lol:

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

• תוכן חדש...