Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב ענק ל MOTI MIATA R שהפך לנעל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה תודה תודה!

עכשיו כשכמעט הכל מאחרי ונשאר רק לשלם לקייטרינג את כל תקציב המיאטה שלי לשארית 2006 ובטח חלק מ-2007, שצריך להשלים רק עוד עשרות מעטות של שעות שינה ושהדשא שלי בחצר האחורית מחלים מהטראומה הקשה שעברה עליו אפשר לסכם את האירוע :-).

בחיים לא נהניתי ככה, ואפילו החום הנוראי שפקד את האיזור לא שינה כלום למרות שהחתונה היתה בחוץ.

אישתי נראתה פשוט יפיפיה :inlove:.

את החתונה תיכננו אשתי ואנוכי לבדנו וחודשיים של עבודה אינטנסיבית הוכיחו את עצמם ביעילות של שעון שוויצרי, הכל עבד כמתוכנן - הטקס ריגש את באי האירוע לרמת הלחלוחית בעין, הגינה שעמלתי עליה ימים רבים נראתה מעולה, השף הכין אוכל נפלא, הדי.ג'יי ניצח על המסיבה ביד רמה, הבארמן מזג במינון הנכון, הקינוחים הטריפו את כולם ואפילו מערכת התאורה הדקורטיבית ביותר שעיצבתי האירה את המסיבה בגוונים נהדרים :-D.

תמונות בקרוב, אני עצמי עוד לא ראיתי כלום :wink:.

מוטי

פורסם
תיכף אני דן אותך לחצי שנה בקלבוש. יש מיטה פנוייה ליד מישהו ששנינו מכירים ומוקירים.

משפחת אמודי מסרה שכבר אין מקומות פנויים אצלם בבית.

שמר, תוכל להתנקם בו מחר, אם תטרח להגיע. :twisted:

מוטי, מזל טוב! :mm_yeah:

החיים התחילו (או בעצם נגמרו). הכל תלוי בזווית הראיה.

דניאל, רווק מאושר. :-D

MCS 2008

פורסם
בחיים לא נהניתי ככה, ואפילו החום הנוראי שפקד את האיזור לא שינה כלום למרות שהחתונה היתה בחוץ.

אישתי נראתה פשוט יפיפיה :inlove:.

את החתונה תיכננו אשתי ואנוכי לבדנו וחודשיים של עבודה אינטנסיבית הוכיחו את עצמם ביעילות של שעון שוויצרי, הכל עבד כמתוכנן - הטקס ריגש את באי האירוע לרמת הלחלוחית בעין, הגינה שעמלתי עליה ימים רבים נראתה מעולה, השף הכין אוכל נפלא, הדי.ג'יי ניצח על המסיבה ביד רמה, הבארמן מזג במינון הנכון, הקינוחים הטריפו את כולם ואפילו מערכת התאורה הדקורטיבית ביותר שעיצבתי האירה את המסיבה בגוונים נהדרים :-D.

די עם כל הרגשנות הזאת .

זה די הומואי כל הקטע הזה... ( ולא מעניין שהוא התחתן עם בחורה )

ויש לי רק דבר אחד להגיד :

נשאר קינוח ? אני מת מרעב... אמא שלי באילת ואין לי כלום במקרר ואני מת מרעב

ומזל טוב :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...