Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה הזאתי הצליחה להפליא אפילו אותי!

מאזדה 3 2007 עם 5 אלף קילומטר על השעון

נכנס לאוטו, מכוון לי כמה מעלות אני רוצה בבקרת אקלים, רדיו הכל מעולה.

5 דקות נסיעה, עוד מבט חטוף על המסך - עובד! מכבה תאוטו עולה לחבר חוזר אחרי חצי שעה, מנסה להדליק את הרדיו והמסך לא עובד!

וזה לא עניין של תאורה והמסך לא שחור, הרדיו פועל המזגן והבקרת אקלים עובדים לחלוטין, המסך עצמו לא עובד

הצעות לפתרון כיוון מישהו שקרה לו ?

בתודה רבה מראש,

אבי.

פורסם

עברתי כבר על הספר רכב 3 פעמים לבדוק את האפשרות, שיש אופציה לניתוק המסך או מצב לילה ושטויות אחרות שהם עלולים לעשות - אין.

בכל זאת כיוונים? לא בא לי כ"כ להשבית את האוטו כל כך מהר בגלל שטות כל כך קטנה.

אבי.

פורסם

בדגמים הישנים של המאזדה 3 הייתה בעיית פאנל תצוגה שהתצוגה שלו הייתה משתבשת. אני מאמין שמאזדה תיקנו את הבעייה הזו ואני מקווה שהבעייה שלך היא לא מחלה חדשה של ה-3.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
התקלה הזאתי הצליחה להפליא אפילו אותי!

מאזדה 3 2007 עם 5 אלף קילומטר על השעון

נכנס לאוטו, מכוון לי כמה מעלות אני רוצה בבקרת אקלים, רדיו הכל מעולה.

5 דקות נסיעה, עוד מבט חטוף על המסך - עובד! מכבה תאוטו עולה לחבר חוזר אחרי חצי שעה, מנסה להדליק את הרדיו והמסך לא עובד!

וזה לא עניין של תאורה והמסך לא שחור, הרדיו פועל המזגן והבקרת אקלים עובדים לחלוטין, המסך עצמו לא עובד

הצעות לפתרון כיוון מישהו שקרה לו ?

בתודה רבה מראש,

אבי.

זה קרה ברכב אחד שהיה בחברה שלנו ,

החליפו רדיו במסגרת האחריות, לקח בערך שבוע עד שהרדיו הגיע,

גש לכל מוסך מורשה באיזור שלך, והם יבדקו לך את זה.

שבת שלום

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ןלבחור עם הפיוז - אין סיכוי שפיוז ישלוט על דבר כזה קטן ושולי - אם תעבור קצת על מערכות הרכב תגלה שחלק מהפיוזים הם די משולבים לכמה מערכות אפילו.

אחרת במקום תא נוסעים היתה לך תיבת פיוזים ענקית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...