Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטליה VS צרפת, הימורים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

forze italy

ישששששששששששששששששש...................

ענק ענק...משחק קשה מאוד, צרפת שלטה כל המחצית השנייה אבל הגנת הברזל של איטליה החזיקה, חבל שמחצית ראשונה לא הצלחנו לכבוש יותר משער אחד. אין מילים על השיפוט המוזר הזה :?

העיקר יש גביע......

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מאוד.

אמנם מהרגע שארגנטינה הודחה (וגם ברזיל) ,לא היתה לי פיבוריטית ברורה,

ולאחר שפורטוגל הודחה הייתי כולי בעד איטליה.

לשמחתי היה נצחון , שאמנם הוכרע לא בדרך ספורטיבית אבל מספיק טובה.

נ.ב. זידאן הוכיח שהוא לא יותר מפרחח מזדקן....

VIVA CANAVARO !

הבלם מספר אחד בעולם .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רז, אם לא היה חוק הנבדל, כל קבוצה היתה משאירה כמה שחקנים מאוד קרוב לשער היריב

הקבוצה השנייה היתה חייבת להשאיר איתם שחקני הגנה, והמשחק היה נראה כמו מחניים

אגב, החוק אומר שצריכים להיות לפחות שני שחקנים בין השחקן שאליו נמסרת המסירה לבין השער (כולל את השוער) בזמן המסירה, כלומר בשבריר השניה שהשחקן המוסר נוגע בכדור כדי למסור

פורסם

סיכום המשחק בין איטליה לצרפת (וסיכום קטן על המונדיאל) :

את האמת, מתחילת המונדיאל ראינו את השיעמום שמצפה לנו. מונדיאל שפשוט לא מספק את הסחורה. ברזיל לא משחקת יפה, צרפת פתחה את הטורניר על רגל שמאל, הרבה קבוצות שקיוו מהן לדברים טובים, איכזבו. הקבוצות האפריקאיות פתחו טוב את הטורניר, אבל חוסר הניסיון עשה את שלו. גרמניה היא לדעתי הקבוצה שהראתה הכי הרבה יציבות לאורך כל הטורניר. וכעת לגמר. את האמת, לא ציפיתי לכזה גמר. מלפני המונדיאל טענתי שברזיל ואיטליה ייפגשו בגמר המונדיאל, שנערך אמש באיצטדיון היפייפה של הרטה ברלין. אז ברזיל כבר עפה ברבע הגמר והביאה בשורות מרות לדרום אמריקה. צרפת לא הגיעה לגמר בגלל יכולת טובה. פנדל מפוקפק מאוד בחצי הגמר מול פורטוגל, קמפיין גרוע מאוד לשחקנים החשובים (טרזגה, הנרי וזידאן), שלב בתים ברמה ירודה מאוד (תיקו עם דרום קוריאה ושוויץ) ועוד סיבות דיי שוליות. איטליה מאידך, פתחה את הטורניר ברגל ימין ואיכשהו שמרה על יציבות (כזאת או אחרת) לאורך הטורניר. האופי, הוא שעשה את ההבדל. איטליה נראתה מעולה במשחק מול גרמניה, בחצי הגמר. המגרעה היחידה שאני חושב עליה כעת, היא היכולת הירודה מאוד מול אוסטרליה במשחק שמינית הגמר. פנדל מפוקפק מאוד בשלהי הסיום, שהביא את הניצחון לאיטלקים. האיטלקים היו טובים יותר מצרפת לאורך כל המשחק. הצרפתים נראו טובים בחלקים קצרים מאוד במשחק, לעומת האיטלקים שהראו אופי ורוח לחימה. הגיע להם לנצח, ואפילו לדעתי הם לא היו צריכים להיגרר להארכה ולדו-קרב הכרעות מ-11 מטרים. לפחות נתון אחד שברנו - עד למשחק אמש, איטליה לא ניצחה אף פעם קבוצה במסגרת המונדיאל, בבעיטות הכרעה. ואני אומר, מונדיאל מבייש ומשעמם - אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו בדרום אפריקה, 2010.

פורסם

אני חושב שסך הכל היה מונדיאל בינוני.

רוב הקבוצות המסקרנות עפו כבר בשלב הבתים ורק הפייבוריטיות הידועות מראש עלו למשחקי ההכרעה. אני לא רומז לאיזו שהיא קונספירציה אלא רק לעובדה שכדורגל פורץ דרך כנראה עדיין לא בשל להביא הישגים במפעלים בין לאומיים.

למעט מהפכים מנטליים שעברו קבוצה או שתיים, לא ראינו כדורגל מודרני ועל כך יש להאשים את המאמנים שפחדו לחזור לארצם אחרי הפסד הרפתקני והעדיפו לחזור אחרי הפסדים סתמיים.

הטקטיקה בהחלט שיחקה תפקיד במונדיאל הזה, למרות שאת התוצאות של טקטיקה על המגרש אפשר לראות רק בדיעבד.

היה דגש ניכר על משחק קבוצתי בניגוד להתבססות על טאלנטים בלבד, דבר שמעיד על היתרונות והחסרונות של מפעל נבחרות לאומיות. מצד אחד בניית הנבחרת כקבוצה עם כל הדינמיקה וקשרי הגומלין הפנימיים ומצד שני פגיעה ביכולת האישית כתוצאה מניתוק הטאלנטים מקבוצות הליגה שלהם. דווקא משחקי ההכרעה הוכיחו שבניגוד לדורות קודמים, אין דבר כזה מונדיאל שמנוצח על ידי שחקן אחד. זו אחת הסיבות העיקריות לאפרוריות של המונדיאל הזה ברגע שהתברר שאפילו הדרום אמריקאים לא יכולים להעמיד כוכב שלא נשבר בלחץ של לנצח משחק לבד.

כמו בכל מפעל או ליגה, הרגשנו לא פעם שלא הקבוצות מכריעות משחקים אלא השופטים. היו כמה החלטות קונטרוברסליות אבל אין מה לעשות, בסופו של דבר מישהו צריך לפסוק ומישהו תמיד נפגע מהפסיקות. סך הכל השיפוט היה סביר.

בקיצור, אני מבין מהשרשור שאיטליה ניצחה את צרפת. זו הוכחה נוספת לכך שגם קבוצה קצת חלודה יכולה לנצח קבוצה עם דשבורד סדוק.

בהצלחה לנבחרת ישראל במונדיאל הבא, ועכשיו אולי סוף סוף יפסיקו לזיין את השכל ברדיו כל היום על כדורגל.

פורסם

לך תזדיין . לא הבנתי כלום .

היה חרא של מונדיאל . הדבר הכי מלהיב במונדיאל היה לראות את דייגו ארמנדו מארדונה ביציעים .

והכי מאכזבת מבחינתי , אפילו יותר מברזיל היתה הולנד .

הנבחרת הכי אגואיסטית שיש . שאצלה אסור למסור . רק לנסות לחצות את המגרש לבד . לחפש את השער לבד וכו'...

ואן באסטן אולי היה חלוץ גדול אבל כמאמן הוא די מעאפן .

והכי מעצבן ?

שדווקא אתמול קצת לפני גמר המונדיאל התברר שקלאץ לא מחזיק 70+ קג"מ...

חרא מונדיאל . חרא קלאץ' .

איזה אוטו מעאפן זה הבמוו הזאת , גם אוטו' וגם הקלאץ' לא מחזיק...

אני הולך לקנות אלפא רומיאו . מסתבר שהאיטלקים הכי טובים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לך תזדיין . לא הבנתי כלום .

היה חרא של מונדיאל . הדבר הכי מלהיב במונדיאל היה לראות את דייגו ארמנדו מארדונה ביציעים .

והכי מאכזבת מבחינתי , אפילו יותר מברזיל היתה הולנד .

הנבחרת הכי אגואיסטית שיש . שאצלה אסור למסור . רק לנסות לחצות את המגרש לבד . לחפש את השער לבד וכו'...

ואן באסטן אולי היה חלוץ גדול אבל כמאמן הוא די מעאפן .

והכי מעצבן ?

שדווקא אתמול קצת לפני גמר המונדיאל התברר שקלאץ לא מחזיק 70+ קג"מ...

חרא מונדיאל . חרא קלאץ' .

איזה אוטו מעאפן זה הבמוו הזאת , גם אוטו' וגם הקלאץ' לא מחזיק...

אני הולך לקנות אלפא רומיאו . מסתבר שהאיטלקים הכי טובים .

באמת חרא של מונדיאל לדעתי, לא שאני מבין גדול, אבל לא היה יותר מדי התרגשות סביבו, במיוחד בגלל הפינליסטיות.

והאיטלקים לא הכי טובים, לנצח בפנדלים זה לא ניצחון.

קיצר הם שווי ערך לצרפתיים וזהו.

אתה יכול גם לקנות צרפתייה ולא תתאכזב.

דרך אגב,

איזה במוו יש לך שמוציאה 70קג"מ?

M5 עם V10 מוציאה 50קג"מ.. אז לך בטח יש ? משאית במוו?

פורסם
יאשה , זה משהו באוויר החדרתי שגורם לכם לדבר שטויות , או שזה רק אתה :?

אני בנתניה כרגע .

אז לך בטח יש ? משאית במוו?

:mm_yeah:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...