Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בקשר למגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי את המערכת הבאה

קומפוננט JBL6506

סאב קנווד W3009

מגבר אוריון 4004

עכשיו הבעיה היא שהמגבר מתחמם רצח אני שומע בווליום גבוה והוא לא מחזיק מעמד ונכנס לפרוטקשן!

עכשיו אני מעוניין בהחלפה למגבר חדש ויש לי מספר הצעות כמובן עם התחיבות של המתקין שהוא פותר את הבעיה אם לא אין תשלום אשמח באם תוכלו להציע לי על איזה מגבר ללכת מבין כולם

חשוב לציין את כולם אני משיג באותו מחיר חדשים!!!

רוקפורד P4004

היפוניקס4406 סדרת טיטן נראה לי

אלו האופציות היחידות שלי שמוכנים לעשות לי טרייד אין על מגבר ככה שחבל שתציעו הצעות אחרות

אשמח במקביל לקבל חוות שעת על שניהמגברים הנ"ל בעיקר על ההיפוניקס כי את הרוקפורד שמעתי.

והאם נגיד שכל החיווט שלי תקין ואין לי בעיה בחיווט אלא שהמגבר לא סוחב האם קנייה של מגבר יותר חזק תועיל במקרה הזה?שוב חשוב לציין כי אני שומע בעוצמה מאוד גבוהה!!!!

תודה מראש

יוסי

פורסם

הבעיה היא במגבר ואין לי מושג מה הבעיה בו

הוא מתחמם רצח לא משנה מה אני שם עליו

ניסיתי לנתק את הסאב ורק עם הקומפוננט הוא מתחמם אומנם לא מתנתק אבל מתקמם מאוד!

פורסם

ברוך הבא לעולם של ORION.

העולם בו הומצא המונח מגבר מתחמם...

1. זה טבעי שמגבר יתחמם - זה חלק מעבודתו.

2. המגברים של ORION מתחממים (לדעתי יותר ממגברים אחרים שעבדתי איתם) אולם זה

לא הופך אותם לנחותים יותר.

3. זה מגבר לא עצמתי במיוחד, וסביר שאתה דוחף אותו למקסימום... אז למה ציפית בדיוק? שלא

יתאמץ/יתחמם?

4. אם הוא לא מתנתק - אין בעיה.

אם הוא כן מתנתק - אתה ממקסם אותו... תוריד קצת מהדוושה.

פורסם

אוקי ובמידה ואני לא רוצה להוריד ולהוצי א מהמערכת את מה שאני מוציא ממנה כרגע אז קיימת ההתלבטות בין שני המגברים הנ"ל אשמח לדעת באם הם יעמדו יותר מהאוריון הנ"ל

אני מדבר על התנתקויות כל רבע שעה!!!!אוקי אז גם אם אני דורש ממנו יותר ממה שהוא מסוגל השניים האחרים יוכלו לספק את המקסימום של אוריון בלי להתנתק?

פורסם

אתה צריך מגבר יותר חזק.

אם השניים האחרים באותה עוצמה (סליחה שלא הסתכלתי - אבל זה לא משנה) אז אין לך מה להסתכל

עליהם כי אתה עלול לסבול בדיוק אותו הדבר.

תמצא מגבר עוצמתי יותר - וזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם

הבעיה היא כזאת

רוקפורד מגדיר את עוצמתו כ-4X50 אך בפועל בחוברת המצורפת נע בין85-102 כמו הJBL לדוגמא

וההיפוניקס מצהיר 104 לערוץ אך השאלה היא האם זה באמת מה שהוא מוציא ואין אותו להרבה בפורום

ככה שאני לא יודע מה לבחור האם ההיפוניקס נראה חברה טובה האם הוא מוציא את מה שהוא מצהיר או שללכת על הרוקפורד שבבדיקות מוציא יותר?

פורסם

האמת היא - מכיוון שציינת שאלו הן האפשרויות היחידות, הייתי אומר שעשית טעות מלכתחילה.

פשוט היית (ועודך) צריך מגבר חזק יותר.

פורסם

אלו המגברים הטובים בשוק ואתה רוצה להגיד לי שהם לא יכולים להגביר קומפוננט+סאב?

לא נשמע לי הגיוני במיוחד אין לי סאב וקומפוננט ברמה גבוהה כל כך!ולכן אני לא צריך או לפחות לא נראה לי שאני צריך מגבר מעל 3000 שקל.אשמח לקבל חוות דעת אחרת

שאולי תמליץ לי על אחד מן שני המגברים

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי נכון:

אני לא מדבר על איכות, או על מחיר המגבר.

אתה גם יכול לקנות מגבר של אודיסון בכמה אלפי שקלים שיפיק לך 40X2 וואט.

אני מדבר על זה שאתה צריך מגבר (גם זול יותר לצורך העניין) שמספק יותר מ 50 וואט לערוץ.

משהו כמו בסביבות 125 וואט RMS.

ולא מגבר 50 כפול 4 שכתוב לו בתעודת לידה שהוא "לוחץ" קצת יותר...

פורסם

קיצור מישהו יודע להנחות אותי איזה מגבר מהשניים לקנות איזה מביניהם יותר חזק לא רק עפ"י ההצהרה?

אשמח לתשבה מקצועית כי עדיין לא קיבלתי תשובה בנושא הנ"ל

• תוכן חדש...