Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השבתה + קבלת מחירון מלא. הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב זך לכולם.הנושא הוא קבלת כסף מביטוח בהתאם לתוספת\תוספות שהיו באוטו.

התעוררה בעיה בקביעת ערך הרכב.אני טוען שיש לכלול במחירון את גלגלי המגנזיום שמורכבים על האוטו ,

ואילו סוכן הביטוח שלי אומר שתוספת זו נחשבת רק אם האוטו יצא עם התוספת מהיבואן.בנוסף הוא ציין שבמידה וגלגלי המגנזיום היו מבוטחים לא היה צל של ספק לגבי ההחזר עליהם.

למרות שבלוי יצחק תוספת הנל מגדילה את ערך הרכב ואין שום איזכור לדבריו של סוכני בקשר ליציאת הרכב את היבואן כשהיא נעולה או לא בגלגלי מגנזיום.

בקיצור עד כמה אני חייב להיות תקיף בנושא,בלי לצאת הדיוט במחלוקת הזאת? אבקש להגיב עיניינית,ומי שלא יגיב כך סבבה, רק שיודיע בתחילת בתגובה שהוא הולך לכתוב שטויות.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אם הגלגלים מקוריים מהיבואן - פנה אליו בבקשה לאישור כתוב ש"רכב בעל מס' רישוי XXXXX נקנה עם חישוקי סגסוגת" או משהו כזה.

אם זה לא בא ככה מהיבואן - אני לא בטוח אם אתה צודק, יכול להיות שלא מגיע לך התשלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קצת מוזר לי ,הרי לו רציתי למכור את הרכב בעתיד ללא כל ספק הייתי מבקש תוספת על מגזיום.כמו שכתוב

במחירון.וכאן במקרה של אובדן כללי זה אחרת רק בגלל שזו חברת ביטוח?

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

שים לב, בלוי יצחק מופיע שאם יש לך חישוקים מקוריים מהחברה זה מעלה את המחיר, לא חישוקים שאתה התקנת.

אם לא נותנים לך את הכסף, אז תאמר להם שיתנו לך את החישוקים אם הם לא נפגעו ותמכור אותם בעצמך.

פורסם

תיקח את הגלגלים ותביא במקומם גלגלים רגילים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

החישוקים היו מורכבים כבר כשקניתי את האוטו,אני יד שניה.ושילמתי עבורם תוספת בעת הקניה כי לא היה

שום מידע במחירון לגבי המקוריות שלהם.

כנראה אצטרך לבלוע את זה.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

חישוקי סגסוגת בהרכבה מקומית ניתן לבטח ע"י הוכחת ערכם והימצאותם לביטוח ותשלום שנתי של 8% מערכם.

(או הכי פשוט להביא קבלה למס' רכב ******* לסוכן הביטוח)

אם לא ביטחת אותם אתה בבעיה, אתה יכול לעשות מה שהרמן הציע, לפרק אותם ולהביא גלגלים רגילים.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

ואם האוטו כבר במגרש פירוקים כנראה שהם לא יתנו לך להתקרב אליו ,גם אם תביא גלגלים רגילים במקום.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באופן חד משמעי, על המבטחת לשלם לך את מלוא ערכם של החישוקים מאחר ובפוליסת ביטוח לרכב פרטי אין סכום ביטוח אלא מבוטח רכב לפי קוד דגם והפוליסה, כלשון הכתוב, מכסה את הרכב ואת אביזריו (ההדגשה שלי ולא במקור).

קבל חוות דעת משמאי והגש תביעה למבטחת בתביעות קטנות.

אגב, מצ"ב קישור לפסק דין בנושא לפיו שולמו אביזרי ג'יפ שערכם הכולל מגיע כמעט לערך הרכב הבסיסי.

http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=9098&seqFileID=15809&seqFolderID=3218&seqSubFolderID=3221

דני גורביץ

שמאי רכוש ורכב

פורסם

כל תוספת שהרכב הגיע איתה במקור נכללת בביטוח

כל תוספת שהותקנה ולא הגיעה במקור עם הרכב מחוייבת ברישום בפוליסה (מה שגורר מחיר גבוהה יותר של הביטוח), אם לא נרשמה התוספת, חייך אכלת אותה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
באופן חד משמעי, על המבטחת לשלם לך את מלוא ערכם של החישוקים מאחר ובפוליסת ביטוח לרכב פרטי אין סכום ביטוח אלא מבוטח רכב לפי קוד דגם והפוליסה, כלשון הכתוב, מכסה את הרכב ואת אביזריו (ההדגשה שלי ולא במקור).

קבל חוות דעת משמאי והגש תביעה למבטחת בתביעות קטנות.

אגב, מצ"ב קישור לפסק דין בנושא לפיו שולמו אביזרי ג'יפ שערכם הכולל מגיע כמעט לערך הרכב הבסיסי.

http://community.msn.co.il/comm_folder_get_file.asp?CommID=9098&seqFileID=15809&seqFolderID=3218&seqSubFolderID=3221

דני גורביץ

שמאי רכוש ורכב

שום דבר לא חד משמעי במשפט.

בר המזל בתביעה שצירפת נפל על שופטת נחמדה. הוא ממש זכה בלוטו, וזכה לפסיקה חסרת היגיון.

למעשה זו פסיקה שהיא עונש לחברות הביטוח המתחמקות בכוונה מלציין את שווי הרכב, כי הן מנסות אחרי הנזק להוריד מערכו בתואנות שונות. הפעם הם חטפו כהוגן.

ולעניין שהוזכר כאן - אם תחליט לוותר על הגלגלים, הרי שחברת הביטוח טוענת שאינם שייכים לרכב. כלומר הם משולים לאיזה חפץ שלך ששכחת בו. ולכן עליך לתבוע מהם בכתב לאפשר לך להחליפם בפשוטים או לפצותך בערכם המלא. איני מוצא אפשרות שהם יוכלו גם לפרק ולמכור וגם להתחמק משוויים האמיתי. רק כדאי להזדרז...

פורסם

ומה קורה שיש דברים המורידים את ערך הרכב? אז חברת הביטוח יודעת יפה מאוד לחשב את זה בזמן שהיא חזירה לך את הכסף.

אם היה לך רכב שהוא לשעבר משהשכרה ברור שתקבל מחירון בניכוי אחוזי ההשכרה.

אם הייתה לו אי פעם ירידת ערך - גם אז אותו הסיפור.

אבל מה? הפרמייה שתשלם לא תשתנה גם אם הרכב יד 1 עם 5 ק"מ, או יד 5 עם 1,000,000 ק"מ.

פורסם

תומר, לדעתי את טועה. כמו שנאמר לעיל, היה פסק דין שאמר את ההפך ממה שטענת. יש מצב טוב שמגיע לבחור כיסוי על הג'אנטים, למרות שאינם מקוריים.

• תוכן חדש...