Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה , היייתי מעוניין לדעת האם מישהו מכיר מקום בו אפשרי לעשות הסבה לאוטו מהנעה קידמית להנעה אחורית?

ובערך לדעת כמה זה עולה?

תודה רבה לכל המגיבים

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שאין לך הרבה ידע בתחום הרכב..

הסבה כזאת תעלה כמה עשרות אלפי שקלים..ותכלול שינוים רצינים במרכב ובשאר מכלולי הרכב..

בקיצור תמכור ותקנה רכב הנעה אחורית

פורסם

מממ לא יותר מידי אבל יש לי ידע בתחום המכאניקה ככה שאני יודע במה מדובר , ומן הסתם לא תיארתי לעצמי שהסבה תעלה לי כמה מאות שקלים אלא כמה עשרות אלפי שקלים השאלה היא כמה עשרות אלפי שקלים ?

מובן מאליו שהסב כזאת תכלול בתוכה שינויים במרכב הרכב הרי הרכב הוא הנעה קידמית ואני רוצה לשנות לאחורית ז"א שאני אצטרך לשנות את מה שהיצרן בנה.

את כל הדברים האלה אני יודע , אני גם פחות או יותר יודע מה צריך לעשות כדי לעשות הנעה אחורית , אבל זה לא מה ששאלתי אני רציתי לדעת איפה אפשרי לעשות כזאת הסבה.

בקשר למה שרשמת בסוף למכור לקנות חדש עם הנעה אחורית , מי כמוך יודע שללכת ולשפר זה הכי כיף הרי אתה קורא לעצמך ESI Turbo אז למה לא למכור את האי אס אי ולקנות אוטו שבא עם טורבו :-o

אתה מבין כל הכיף זה לשנות וליצור משהו לבד ולא ללכת לקנות מוכן, גם תחשוב כמה גולף GTI קופה ראית עם הנעה אחורית?

פורסם

לדעתי בר ביצוע.

תשים את המערכת ההנעה הכפולה מגולף V6, ותתכנת את האלדקס (כמדומני זה השם),

שיחלק את כל הכוח או חלק מאוד ניכר ממנו לגלגלים הנכונים.

המון כסף, המון כאב ראש.

אביחי

פורסם

רעיון טוב !! ככה זה גם יהיה הכי קל לחבר את המערכת לאוטו במקום לעשות התאמות לשים פשוט מערכת שמתלבשת על! לא חשבתי על זה שווה בדיקה.

ובלי שום קשר לרעיון הטוב הזה יש לך מוסג היכן ניתן לעשות את זה ?

ומאיפה אפשרי להביא חלקים להנעה אחורית?

פורסם

תשאל ב-VAG,

כמעט בטוח שאתה צריך את הגיר 6 מהירויות מהגולף V6.

תבדוק את העניין טוב טוב לפני שאתה מתחיל בכלל (במידה מצאת חלקים- מבחינת התאמת הגיר למנוע וכו')

או שבכלל שווה לך להביא V6.

אביחי

פורסם

אביחי ההצעה שהצעת לא הגיונית בכלל...

הוא יצטרך לחתוך חצי רכב בשביל להתאים את המערכת...

מה שאומר שינוי מבנה + שאסי

שינוי מבנה = לא חוקי

שאסי = יהיה קשה למכור את הרכב...

עצה שלי...

קנה גולף שבאה מהמפעל עם המערכת הנ"ל

(V6 4motion)

ותהפוך אותה להנעה אחורית...

גם יותר זול וגם תקבל מנוע חזק יותר מהמקור שלך...

עמנואל.

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

עמי תמי,

לכל גולף Mk4 יש "תעלה" מוכנה בשלדה, הרי אתה לא מצפה שהייצרן ייצר שלדה נפרדת במיוחד ל-V6, נכון?

בדיוק שלכל 405 יש תעלה כזו.

לגבי הכוח, זה ידוע שלמנועי ה-1.8T יש יותר פוטנציאל מה-V6, אבל כסטנדרט ה-V6 חזק יותר.

אני ממש לא ממליץ לו לבצע את הפרוייקט, אבל מצד שני לא אומר שזה בלתי אפשרי, כי זה מאוד אפשרי.

כדאי? זה שאלה אחרת לגמרי.

לילה טוב,

תיזהר מהמכשפה הרעה,

אביחי

• ספונסר פורום
פורסם
מממ לא יותר מידי אבל יש לי ידע בתחום המכאניקה ככה שאני יודע במה מדובר , ומן הסתם לא תיארתי לעצמי שהסבה תעלה לי כמה מאות שקלים אלא כמה עשרות אלפי שקלים השאלה היא כמה עשרות אלפי שקלים ?לקחת בחשבון שזה גם בלתי חוקי בעליל?

אבל זה לא מה ששאלתי אני רציתי לדעת איפה אפשרי לעשות כזאת הסבה.יש לי מכר שעשה את זה בפיאסטה,במידה והוא יאשר אני אפרסם את שם המוסך

בקשר למה שרשמת בסוף למכור לקנות חדש עם הנעה אחורית , מי כמוך יודע שללכת ולשפר זה הכי כיף

בגבול ההגיון...הרי אתה קורא לעצמך ESI Turbo אז למה לא למכור את האי אס אי ולקנות אוטו שבא עם טורבו :-o זו בדיוק הסיבה שמכרתי את ההונדה..וקניתי גולף gti

אתה מבין כל הכיף זה לשנות וליצור משהו לבד ולא ללכת לקנות מוכן,

אמת,אין פה וויכוח..רק תכין את מנהל הבנק,סביר להניח שבמחיר השינוי תוכל לקנות עוד גולף

גם תחשוב כמה גולף GTI קופה ראית עם הנעה אחורית?למה דווקא זה מה שבחרת? גם לי יש GTI קופה..ואת הכסף השקעתי במקומות אחרים,והיום האוטו מספק מספיק פאן כשהוא מונע ע"י הגלגלים הקדמיים

בכל מקרה...אני חושב שלהשיג מנוע וגיר אורכיים של פאסאט או A6 כולל גל הנעה וסרן אחורי יהוו את הבסיס...

למרות ששוב..המלצתי היא למכור ולקנות רכב הנעה אחורית..בכסף לשפר!

פורסם

עלות הפרוייקט:

1. פרסום מודעת מכירה לגולף הישנה.

2. בדיקת גולף 4MOTION. (אופציונלי).

3. קנית גולף 4MOTION.

גם אז, ההנעה היא קדמית, ועוברת לגלגלים האחוריים רק בזמן איבוד אחיזה.

רוצה הנעה אחורית - רד מהגולף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...