Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה על בחור/מוסך שעושה טיפול עשר ועוד כמה דברים קטנים על הדרך.

[החלפת שמן גיר,אופציה לטיימינג,החלפת אטם שסתומים,החלפת שטנגות של מוט ההילוך (חופש בידית ההילוך)].

אם יש אפשרות לציין מה שמן חצי סינטטי איכותי שמתאים לרכב .

עם דגש על מחיר טוב [סטודנט:oops:] וכמובן עם שימוש עם בחומרים טובים[שמן איכותי,פלאגים טובים].

שוקל לקנות את החלפים ולשלם בנפרד עבור עבודה.

מדובר במאזדה 93 גיר רגיל אגב...

אם יש מישהו מהפורום שלוקח על עצמו את המשימה שיפנה אליי בפרטי עם מחיר.

אני גר באיזור הקריות.

תודה.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מוסך ברעננה בשם פרומוטורס.

המחירים שלהם לא גבוהים ועבודה מאוד טובה.

אני גם מכיר אישית אחד הבעלים (משפחה).

לא סתם אומר,תנסה. 09-7420954.

יואל

פורסם

ג'ו, ברוך הבא לפורום.

יש לנו כאן מספר כללים ומוסכמות, ואתה לא כל כך עומד בהם.

האדון "שום אחר" ציין במפורש שהוא מתגורר בקריות, ולא בכדי. לכן, אני מפציר בך חזור ופצור, אל תלאה אותנו בהמלצות לא רלוונטיות בגלל שיש לך אינטרס אישי. אתה נמצא בקהילה, ועליך להתנהג בהתחשבות.

נוסף על כך, פרסומת מהסוג שאתה עושה אסורה בפורום. אתה מוזמן לפנות להנהלה ולקנות שטחי פרסום באם אתה מעוניין. לנסות לעקוף אותנו דרך הודעות בפורום זו לא הדרך.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

nitch

זה לא הייתה הכוונה שלי. אחד החסרונות שלי היא שאני לא קורא עד הסוף הודעות, לא ראיתי שהוא מהצפון. אין לי שום אינטרס לעקוף כללים. אני המלצתי לו כי הוא חיפש פתרון שנשמע לי מתאים למוסך הזה. אין לי בעיה שתמחק את ההודעה. כמו שאתה רואה אני לא מפרסם הודעות סתם.

אני לא עובד בשביל המוסך הזה, יש להם מספיק לקוחות משלהם.

אם פגעתי במישהו, סליחה.

אני באמת ממליץ על המוסך הזה, לא רק בגלל משפחה, כי הוא באמת טוב. וזה אני שומע מאנשים .

מי שלא מאמין, לא נורא.

עוד פעם, הכוונות שלי לא היו רעות.

יואל

פורסם

תודה לכולם.

אז שאלתי לגבי טיפול 10 במוסך מסוים , דרש 200 ש"ח שמן מינרלי רגיל.

תוספת 50 ש"ח עבור שמן חצי סינטטי.

ביקשתי לראות את השמן - ראיתי משהו טורקי עם אריזה שחורה.

לא רציתי לקחת סיכון עם שמן לא מוכר .

אותו כנ"ל המצתים- ברכב שלי היצרן ממליץ על NGK ולמוסך יש רק דנסו - אני משער שהם באותה רמה אבל שוב...אני גרידי.

בקיצור רכשתי את כל החלפים ב...270 ש"ח

[שמן קסטרול מג'נטיק חצי סינטטי 110 ש"ח,פילטרים+מצתים 120 ש"ח,ואטם מכסה שסטומים 40 ש"ח].

הבחור עשה אחלה עבודה ,טיפול 10 והחלפת אטם שסתומים ושטף קלות את המנוע לוודא שאין נזילות מהאטם שהוחלף-סה"כ לקח עבור עבודה 130 ש"ח.

מס שאלות ברשותכם:

1.איך זה שרק החלפים עולים יותר מהטיפול??????בדיעבד אני חושב שזה היה צעד לא כלכלי לרכוש את החלפים ולגשת למוסך.

2.יש שריקה קלה בהילוך חמישי- האם החלפת שמן גיר תיפתור את הבעיה?אם לא מה כן?

3.לגבי החלפת בוקסות/גומיות בידית ההילוכים[חופש ]- איפה משיגים את זה???ניסיתי ב 3 חנויות פשוט אין להשיג.[באיזור קריות -עכו-נהריה].

פורסם

שלום לך ידידי

באשר לשאלותך:

1. חלפים טובים עולים סכומים טובים ובכל מקרה רכישה עצמית חוסכת המון בהצעת המחיר שקיבלת מהמוסך לגבי החלפים זה פשוט גנבה מה גם לפי מה שהבנתי השמן לפחות לא משהו (לא מכיר שמן מנוע טורקי טוב)

2. האם הרכב רגיל או אוטומט? יכול מאוד שתיפתור ויכול להיות שלא אני לא מומחה בדבר לכן תתיעץ עם אנשים מוסמכים כמו למשל מוסך היבואן.

3. בצפון אני לא מכיר חנויות חלפים כי אני מהמרכז, עשה חיפוש באינטרנט לגבי חנויות חלפים לרכב. לפעמים ישנם חלפים שרק במוסך היבואן קיימים וקיימת לגביהם מונופוליה.

מקווה שעזרתי במקצת.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה רבה לך!!!

אני מודע לכך שחלפים איכותיים עולים יותר אבל "בואנה" יש מוסכים לדוגמא מוסך דר בקריית אתא

שעושה טיפול 10 ב 200 ש"ח וזה אומר עם שמן של פז מינרלי תוספת קטנה של 30-50 ש"ח לשמן חצי סינטטי מותגי. כולל מצתי NGK. אגב.

מכאן שבדיעבד אחרי שכלול העניין מחדש- טיפול 10 במוסך עד סכום של 250 ואפילו 350 ש"ח עדיף על רכישה החלפים בנפרד.

אחרי שני חברים שהתנסו :

ממליץ על מוסך דר בקרית אתא- 200 ש"ח....אין טעם לקנות חלפים במחיר שגבוה מעלות כוללת במוסך.

לגבי השאלה שלי אני אפתח נושא חדש מתישהו.

תודה לכולם על העזרה !!!

פורסם
אני יכול להמליץ לך על מוסך ברעננה בשם פרומוטורס.

המחירים שלהם לא גבוהים ועבודה מאוד טובה.

אני גם מכיר אישית אחד הבעלים (משפחה).

לא סתם אומר,תנסה. 09-7420954.

nitch

זה לא הייתה הכוונה שלי. אחד החסרונות שלי היא שאני לא קורא עד הסוף הודעות, לא ראיתי שהוא מהצפון. אין לי שום אינטרס לעקוף כללים. אני המלצתי לו כי הוא חיפש פתרון שנשמע לי מתאים למוסך הזה. אין לי בעיה שתמחק את ההודעה. כמו שאתה רואה אני לא מפרסם הודעות סתם.

אני לא עובד בשביל המוסך הזה, יש להם מספיק לקוחות משלהם.

אם פגעתי במישהו, סליחה.

אני באמת ממליץ על המוסך הזה, לא רק בגלל משפחה, כי הוא באמת טוב. וזה אני שומע מאנשים .

מי שלא מאמין, לא נורא.

עוד פעם, הכוונות שלי לא היו רעות.

ובכן מר יונתן היקר,

אתה מכיר אישית את אחד הבעלים , מה ? בטח מהתבוננות במראה. אתה גם לא עובד בשביל המוסך , רק מנהל אותו.

ברור שהמוסך באמת טוב , לא מכיר מישהו שכל בוקר יגיד לעצמו שהוא עושה חרא עבודה.

בקיצור - גם בשביל לעבוד על אנשים צריך קצת שכל. תבלה במעקב.

פורסם

שמר,

אני מבטיח לך שהבן אדם כשהוא קם בבוקר ומסתכל במראה - רואה את עצמו - יואל.

הוא לא עובד במוסך או מנהל אותו - הוא עובד מרחק כמה חדרים ממני - בצ'ק פוינט.

בקשר לרכב - זה היה רכב שלו ושל אח שלו (שטיפל במכירה)

אח שלו - יונתן מנהל מוסך.

:)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...