Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מגאן קופה שנת 96 מנוע 1.6 אוטומטית

והיום בבוקר הנעתי את הרכב התחלתי לנסוע..הגעתי לתחנת דלק

תדלקתי.. ואחרי כמה דקות שעצרתי ברמזור קרה לי קטע מוזר

האוטו על D לחצתי על הגז הטורים עלו והרכב לא זז ! רק שהוא מגיע ל 2 וחצי אלף טור

האוטו מתחיל לזוז אחרי שהוא מקבל מעין בעיטה כזאת

וזה רק שמתחילים לנסוע מעל 50 קמש האוטו נוסע כרגיל

הלכתי למוסך מורשה אמרו לי לחזור מחר כי סגרו בדיוק

ושיצאתי מהמוסך בכלל העניין הסתבך האוטו בכלל לא זז לי ממהירות 20 הוא התחיל לחתוך לגמרי ולא נסע

שאלתי כמה אנשים וכל אחד אמר משהו אחר.. חלק אמרו תושבת וחלק אמרו דיסקיות או משהו כזה?

אולי מישהו יכול לעזור לי שאני אדע ושלא יעבדו עלי כי אני לא ממש מבין מה הולך שם...

תודה מראש לכולם , אביחי

פורסם

האם נדלקה לך נורת אזהרה בלוח השעונים? המנוע אני מאמין הינו מנוע מדגם K7M..

נשמע שהגיר נכנס למצב חירום - מצב בו הרכב נשאר בהילוך שלישי. אני לא רוצה לנבא שחורות אבל מניסיון עם מגאנים, הסלונואיד שאחריא על העברת ההילוכים נסתם ואז הגיר בעצם "נתקע", מה שמוביל בסוף לשיפוץ גיר והחלפת כל המוח של הגיר ( מגיע למזלך הרע כיחידה אחת ולא ניתן להחליף סלונואידים).

מחיר טוב 6,000 לא כול מע"מ.

ראך יתכן שזה בכלל לא מגיע מכיוון הגיר, אך מניסיון כואב במיוחד במגאן ( החזקתי בדיוק כזו 3 שנים) זה מהגיר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא נדלקה לי שום מנורה .. ואני מקווה מאוד שאתה טועה :(

בכל אופן מחר נבדוק את העניין

לא יודע אם זה קשור אבל ברוורס הרכב נוסע כרגיל ? אולי זה אומר שזה רק תושבת גיר או משהו ?

פורסם

יש חלק בגיר (דראם, או בעיברית - תוף\מארז) שתומך בנסיעה קדימה. שבר באחד מרכיבי החלק הנ"ל גורם לבעיה זו. חוץ מזה צריך לבדוק את הסולנואידים שבגיר, למרות שלפי התיאור של הבעיה וכן העובדה שלא נדלקה נורת-אזהרה בלוח השעונים - נוצר הרושם כי הם תקינים. בכל מקרה, כדאי לבדוק טוב מחירי שיפוץ ומי משפץ - כי לא תמיד הכי טוב זה הכי יקר, ולא תמיד הכי זול זה הכי כדאי (יותר מדי "הכי", אבל עדיף על "אחי"...)

חוץ מזה, מי שאמר לך תושבת, תגיד לו: "You have the right to remain silent. Any thing you say can & will be used against you in the court of the forum"

פורסם

בגיר יש דסקיות פיברגלאס שמעבירות את הכח.

עם הזמן הן נשחקות וגורמות לתופעה שציינת

יכול להיות שרק דסקית אחת הלכה ולכן כשהמהירות עולה - האוטו נוסע רגיל.

בכל מקרה זה לא משנה מבחינתך. - שיפוץ גיר.

אפשרות אחרת לא פחות שכיחה

חוסר בשמן גיר.

אותם סמפטומים

• תוכן חדש...