Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס טלויזיה למחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז בהמשך לשעמום המוחלט שלי, החלטתי להמיר קלטות וידאו ישנות ל-DVD.

הבנתי שע"מ לעשות זאת, אני צריך כרטיס טלויזיה.

התקציב לא גבוה מדי - עד 200 ש"ח.

לא ראיתי יותר מדי אפשרויות - בעיקר את זה: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=137&lineid=6&act=1

נראה נחמד - אבל, אני מעוניין לדעת עד כמה תמונה יכולה להיות איכותית במכשיר זול יחסית. יש למישהו נסיון עם כרטיסי טלויזיה ויכול להמליץ?

בנוסף - רציתי לדעת איך הרדיו במכשיר פועל, ז"א איך מחברים אותו?

אשמח לקבל הערות נוספות לפני הקנייה.

תודה רבה, והמשך ערב טוב.

**עריכה: למען הסר ספק, ושאלות, חיבור הוידאו יהיה ב-RF - כך שרציתי לדעת גם, האם הסאונד יעבור ביחד (כמו בחיבור רגיל), או שמא יש לעשות משהו מיוחד?

פורסם

כרטיס טלוויזיה בניגוד לכרטיס מסך מכיל כניסות וידאו ובכך מאפשר קבלת תמונה ואודיה ממקור חיצוני כמו כבלים, דיוידי וכו

הרדיו והטלויזיה שניהם מופעלים בעזרת הדרייבר של הכרטיס

לי היה כרטיס מסך ישן טיחו שבקושי עבד...

ואיך שהוא הצלחתי להשיג דרייברים שלא כל כך התאימו למערכת הפעלה....אבל ניכה...

מכאן נובע דגש גדול, תוודא שיש להתקן דרייברים עדכניים שלא תידפק עם איזה דרייבר משנת תרפ"ט

אני לא כל כך עבדתי עם חיבור RF אבל בעקרון יש לך שליטה על האיכות

לגביי הקול, אני גם צריך לברר אבל אם אתה רוצה סאונד איכותי תקליט מהכרטיס קול

זה קצת מסבך אז אם אין כוח (אמרת שמשעמם אז ...דוויי ראבוטה) אל תתעסק

כמו כן אני ממליץ לך לקנות כרטיס משומש כי זה פשוט יותר זול ולא כזה פאטאלי

אם אתה ממש רוצה להתפנק, תקנה אחד עם עיינית ושלט, שזה חביב למדי,

לרבות אם יש לך מחשב בחדר ואין טלוויזיה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

כרטיס טלויזיה ב 200 שקל לא יספק את הסחורה.. האיכות תהיה זוועה.. והגודל וידאו נמוך..

תחפש חברה בשם PINNACLE .. יש להם מוצרים מטריפים

בזמנו קניתי את ה DC 10 PLUS, עד היום הוא בשימוש :) (וזה היה לפני 7 שנים !)

פורסם

350~ PINNACLE התקנתי לא מזמן לדוד שלי כזה כרטיס טלוויזיה לצורך חיבור מצלמה אינטראוראלית.

בקשר לקול, אתה יכול לחבר את הדיוידי עם כניסת AUX בכרטיס קול. יש חוט שהופך בננות(די וי די) לחיבור של אוזניות(בשביל לחבר לכרטיס קול)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ראיתי את הסיקור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/winfastpvr2000/

ובעמוד הזה: http://hwzone.co.il/reviews/winfastpvr2000/5/

יש דוגמיות בפעולה. האיכות מצויינת יחסית לכרטיס במחיר כזה. לא?

מתחת לתמונות יש סרטוני הדגמה.

אני מחפש להעביר בעיקר קלטות אנלוגיות (VCR) לקובץ וידאו ומשם לDVD או VCD.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.

פורסם

עקרונית אין לי בעיה להשקיע עוד קצת, העניין הוא שהשימוש שלה יהיה די זמני בעיקרון.

אני מעוניין להעביר קלטות מזמנים עברו, ע"מ שלא יכחדו במרוצת השנים - חתונות, בר מצוות ועוד שאר טיבין.

העניין הוא כזה - ראיתי את האיכות בדוגמיות, והיא סבירה - במידה ואני אוכל לראות את הכרטיס בפעולה לפני, הוא אמור לעשות את העבודה בסדר?

פשוט שחבל לי לשלם 600 ש"ח, על רכיב שאני לא אשתמש בכל האופציות המתקדמות שלו, אלא רק בפונקציה של RF.

אשמח אם תתנו תגובות ישירות על הכרטיס הנ"ל שציינתי - עליו מצאתי תגובה, והוא הטוב ביותר שמצאתי בתחום המחיר הנ"ל.

מחכה לתשובותיכם.

פורסם

תודה.

אם תהיה אפשרות לחבר טלויזיה ולהקליט - זה בונוס, אבל - במחיר של 250 ש"ח, לא עדיף לקנות את הכרטיס שציינתי ולקבל עוד פונקציות באותו מחיר?

פורסם

הנה כרטיס שנראה לי מתאים לך בול,

גם ביצועים וגם מחיר

http://zap.co.il/model.asp?model_id=402953

גם מאפשר המרת וידאו שאתה רוצה

וגם מכיל שלל פונקציות נוחות כגון הקלטה וכו

ויש לו גם שלט (מותרות)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

האמת שיש שם תגובות לא ממש נלהבות, יכול להיות שזה מישהו שלא מבין.

את הכרטיס שציינתי למעלה, אני מעדיף לקנות מכיוון שיש בחנות שקרובה לבית, ככה שאם יש בעיות/שאלות/טענות/מענות יש למי לפנות, ולא צריך לסוע רחוק.

אז מה אתם אומרים? זו קנייה כזו גרועה? ושוב - בבקשה עברו על המאמר בנוגע אליו, את הפלוסים והמינוסים, ואמרו האם כדאי או לא.

המון תודה מראש.

פורסם

לי יש כרטיס כזה Leadtek כבר שנתיים. הנ"ל מבצע את עבודתו נאמנה, ואפילו הרבה יותר טוב מכרטיסים יקרים יותר אחרים שנסיתי.

אפשר להקליט באמצעותו תוכניות טלוויזה ואפילו אפשר לתזמן את זמן תחילת ההקלטה. נסיון הקלטה במחשב עמוס ( אי-מיול ברקע לדוגמא ) יתן תוצאות לא טובות. הקלטה Stand alone, יוצאת מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...