Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש L200 ארבע על ארבע בשנים 93-96 סבירות ממוצעת שתמצא

במחיר כמו שלך זו ממש בעיה למצוא משהו :|

פורסם

אם אתה מחפש טנדר 4X4 עד 20K, רצוי שתבדוק את עלויות האחזקה, כי נראה לי שאתה מפספס פה משהו, דבר שני, קצת קשה למצוא טנדר 4X4 במחיר הזה, עד בלתי אפשרי.

יש מגנומים ישנים מאוד, ב25K, אבל לא הייתי מתקרב במקומך. עלויות גבוהות וביטוח חסר כל הגיון.

פורסם

טנדר 4X4 היחיד שאולי ניתן למצוא בתקציב הזה הוא האיסוזו איפון בנזין מהשנים הראשונות,93'-94',וגם זה בספק גדול,מה גם שעליות התחזוקה וצריכת הדלק לא יהיו נמוכות.

מגנום 4X4 אין ב 25K,אפילו שחוט למהדרין,אותו כנ"ל לגבי טויוטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אתה לא יכול לחשוב על עוד טנדר בטווח המחירים הזה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חפש L200 ארבע על ארבע בשנים 93-96 סבירות ממוצעת שתמצא

במחיר כמו שלך זו ממש בעיה למצוא משהו :|

אני מניח שאתה מיתכוון למיצובישי בופאלו שהגיעו לארץ ב 95' 96' ואולי בודדים גם ב97'.

אבל גם הישנים ביותר לא יכנסו לתקציב הבעייתי שלך.אולי תימצא איזה טאטא 4x4 בתקציב הזה ,אבל למה להכניס ראש בריא למיטה חולה...

פורסם

גם טאטא לא תיכנס לתקציב הזה,ובשנתיים שהחזקתי אותה דווקא המיטה שלי היתה בריאה מאד.

30K עם 0 תקלות ויכולת שטח מצויינת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מגנום 4X4 אין ב 25K,אפילו שחוט למהדרין,אותו כנ"ל לגבי טויוטה.

צודק, אולי ראיתי 2X4.

בכל מקרה, אם אתה מוכן להתפשר על חסכוניות, (מה שלא נראה לי) יש עוד אפשרות, להכניס למשוואה סונומה, שהיא "כאילו" 5 מקומות. כמובן 4X4, את זה דווקא יש בתקציב...

• תוכן חדש...