Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hey מופז תראה קטע מוזר....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור כשמש שמופז מחפש את הנהגים עצמם ולא מוכן למתוח ביקורת על מע"צ והתשתיות.

"נוריד את המהירות המותרת בכבישים אדומים"

אם לא יהיו כבישים אדומים ומסוכנים, אז אין צורך להוריד את המהירות ולהפוך את כל המדינה לעבריינים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Spring2005, הילד שהרג את חבר שלו בתאונה לפני חודש וחצי, הספיק להפוך כבר את הג'יפ של אבא שלו לפני זה עם אוטו מלא ולא זה לא גרם לא להשתנות לצערינו כפי שאנחנו יודעים.

הרבה צעירים שמקבלים רישיון משתוללים אבל צריך לדעת לשים גבול, ונהג מפגר שלא יכול לשים גבול יעשה תאונה עם מאזדה לאנטיס\איביזה טורבו משופרת\ג'יפ חדש\סובארו DL, זה לא משנה.

לעומת זאת נהג אחראי ומיומן יוכל לסוע שנים עם 600 כ"ס, בלי לפגוע בזבוב.

הבעיה היא לא מכוניות ספורט, ולא שיפורים אלא הנהג = תרבות מוטורית.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
אם יש מישהו כריזמטי ובעל השפעה אז זה מופז

אי לא רוצה להיכנס לנושא השירשור, אבל זו אמירה מקוממת.

מופז עמד בראש הפירמידה הבטחונית בשבע השנים מהרעות שהיו בהסטוריה של ישראל, חלק מהשנים כרמטכ"ל וחלק כסר (זו לא טעות כתיב) בטחון.

הוא נכשל בגדול ולא ראוי לקבל אף תפקיד.

וזה עוד לפני שהגענו ליושרו המפוקפק - כשראה שאין לו סיכויים בפריימריז בליכוד הוא "נזכר" פתאום שהוא מאמין בקדימה וערק לשם.

מקומו בבית, אם לא בבית הכלא.

פורסם

לכל אותם שומרי שבת שלא נסעו לשום מקום מאתמול בערב ורק עכשיו מדליקים מחשבים...

המסר של הטרד הזה לא מיהו יהודי , אלא האבסורד שבעקבות תאונה אחת לפני כמה שבועות

קבעו מטרה להציק ולהוריד מהכביש מכוניות ספורט ומשופרות והשקיעו בזה עוד ניידות וג'ינגלים ברדיו, כאשר עשרות אנשים נהרגים כל שבוע סתם כך - ועל זה עושים מאום.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
הוא נכשל בגדול ולא ראוי לקבל אף תפקיד.
:shock:

וזה עוד לפני שהגענו ליושרו המפוקפק

מקומו בבית, אם לא בבית הכלא

ומה שהוא אמר מקומם אותך? תן לי לראות אם אני מבין נכון.. לדעתך מופז אשם בשבע השנים הרעות הללו? כלומר בגלל שמופז היה שר בטחון יש עימות עם הפלשתינאים? מעניין איך היית פועל אחרת, על מנת לא להכשל כפי שנכשל מופז, לדבריך.

ובאשר ליושרו המפוקפק, אני די בטוח שאין חוקים שאומרים שאם אתה עובר מפלגה אתה נכנס לכלא. לא יודע, נראה לי שזה חוקי לעבור מפלגות, גם אם זה כי אין לך סיכוי וגם אם זה כי אתה שמוק.

אני לא אוהב את מופז, ואת דעתי עליו כשר תחבורה טרם גיבשתי, אבל למען השם מה זה החרא הזה?! אתה חי בסרט קשה-קשה אבאלה!

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אני לא מסכים ולא חולק על אף אחד כאן אבל יש לי מספר הערות:

1. נסיונות שנעשו בעבר לשים בראש משרד, שר מקצועי (רופא במשרד הבריאות, כלכלן במשרד האוצר וכו) נכשלו באופן קולסאלי, אין שום צורך באיש מקצועי שם, בשביל זה יש לו שלל יועצים מקצועיים.

בראש המשרד צריך להיות בולדוזר פוליטי (כמו ביבי כשר אוצר). אם מופז הוא כזה או לא זאת כבר שאלה אחרת אבל הבנתו בתחבורה היא לא רלוונטית לחלוטין.

2. מד מקס, מעצ מתכנים גדרות. שוטרים אוכפים חוקים. הערה בסגנון : במקום לתקן גדרות שולחים שוטרים לאכוף יותר חוקים, היא לא עניינית בכלל.

3. אתה חושב שלא צריך יותר אכיפה? אני חושב שצריך יותר, הרבה יותר.

חלק גדול מעם ישראל דורס ברגל גסה כל חוק קיים.

סע 10 ק"מ בכביש 2 על 100 קמ"ש בנתיב האמצעי וספור כמה רכבים עוקפים אותך מימין.

מה זה כל תאונות הרכבת האלה אם לא זלזול מוחלט במחסומים במפגשים?

4. בקשר לרכבים המשופרים. אכן, האכיפה שם היא מיותרת, ללא ספק אבל היא מתוקשרת טוב, לצערנו. :x חוץ מזה, כל עוד לא ישונה החוק, השיפור לא חוקי אז זה יכול לעצבן, אבל הם צודקים.

5. מי שרוצה, יכול לשפר רכב בצורה קיצונית ביותר בלי שרב בוחן במשטרה או במשרד התחבורה בחיים יעלה על זה. יש כאלה לעומת זאת, שבוחרים לשפר דוקא בדברים שקופצים לעין של כל שוטר מתלמד.

אם זאת הדרך שהם בחרו, יבושם להם.

יניב

ו

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, אני דווקא חולק עליך, הרי בכל מקרה שרי התחבורה בארצינו נכשלים בתפקידם אחד אחרי השני, בין אם הם מגיעים מהתחום ובין אם לא - אז מה זה בעצם משנה? עדיף שיכשלו לפחות אנשים שיש להם מושג בנושא ולא כאלה שמחליטים החלטות שרירותיות וטפשיות ללא שום שחר.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כישלון של משרד הוא לא תמיד כשלון של שר.

כישלון של שר הוא לא תמיד כשלון של האדם שמאחורי התפקיד.

המערכת הפוליטית (תתפלא, אבל בכל מדינה) היא שמנה, מסואבת ועתירת בירוקרטיה.

לכל צד אינטרס משלו, וכל אחד מושך לצד שלו. מנצח מי שיותר חזק פוליטית וזה בכלל לא קשור לטובת הציבור (לצערנו הרב).

אפשר להגיד שבסה"כ הממשלה מנווטת את המדינה בכיוון הכללי הנכון, אבל זה רק בגלל שלשם נושבות הרוחות.

אתה מבין את הבעיתיות? שר התחבורה יכול להוציא מיליון ואחת הוראות שונות ומשונות (רק במידה והפונקציונרים במשרד מאשרים...)

בלי אישור של השר לענייני בטחון פנים, המופקד על המשטרה, כלום לא יצא לפועל.

הוא לא יתן את ההוראה ללא הסכמה של שר האוצר לדחות צימצומים במשטרה ולהוסיף כח אדם,ניידות וכו'.

כך נמשך הבלאגאן הפוליטי עוד ועוד וכל מי שחשב ש"כן אדוני השר" היא קומדי, טעה! זאת טרגדיה!

יניב

פורסם
"שמור את יום השבת לקדשו".

חילוניים יקרים! עד מתי תחיו עם הראש בתוך הקיר? זאת עובדה שביום שבת יש יותר אסונות וקורים דברים רעים, אז תפתחו את הראש תעשו אחד ועוד אחד ותבינו שכל עוד לא תתנהגו כיהודים בארץ יהודית שיש לה ערכים, עשרת דיברות ואלוקים שם בשמיים שמפקח על כל מה שאנחנו עושים, יקרו גזרות מצערות מאוד, לא בזבוז ?

:puzzled:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אפשר להצהיר אלפי הצהרות דבר אחד בטוח הציבור בארץ לא לומד ולא איכפת לו.

כדי למנוע תאונה צריך לטפל בשלוש גורמים :

1) תשתית - יש מלא ליקויים תעבורתיים שלהם צריך הרבה כסף.

2) אנוש - יש מלא נהגים לא מקצועיים ולא מנוסים בתחום הנהיגה - הפתרון לימודי נהיגה

מתאימים ולא הבדיחה שיש כיום.

3) רכב - באחריות של כל אחד מאיתנו לתחזק את הרכב שלו. חלקנו נוסעים ברכב ישן שמטופל

ונשמר כאילו הרגע יצא מהניילון ולחלקנו רכב חדש שמטופל ונראה כמו גרוטאה.

נוסחת המפתח מכל שלושת הגורמים היא כסף. המדינה לא מוציאה כסף על תיקון כבישים ולימוד, אלא דואגת להוציא מהנהגים כסף. החיסכון של המדינה הוא ההפסד שלנו. לא משנה מי יהיה שר התחבורה הוא תמיד יכשל, עד שהמדינה תיקח אחריות ותבצע שינוי מהותי בתחום.

בקשר לגדר הבטיחות, התקן של הגדר הוא משנות ה-60 באירופה לדוגמה באירופה הוצאו כל הגדרות מהסוג הזה ותנחשו לבד איזו מדינה קונה את מה שהאירופאים זורקים. ובקשר לילד בן 18 הוא נהרג בגלל חבר שלו ששיפר את הרכב בניגוד לחוק, בדק את הרכב ואיזה קטע איבוד שליטה על הרכב כמה מפתיע לנהג חדש.

פורסם

חמודים אתם יכולים להמשיך עם הציניות אבל זה לא יעזור...

ונכון, שמענו הבטחות ושום דבר לא קורה...

אבל תבינו

שום תקנה שבעולם לא תעזור אלא רק נהיגה נכונה!!!!

תנהגו כמו בני-אדם, שימו 10 עיניים על הכביש, תפסיקו לנסות לעשות רושם על החבר'ה

ואז משהו יזוז פה!!!

קל להאשים אחרים- תנהגו בצורה נכונה ואז הקטל יפסק!!!

שום דבר אחר לא יעזור- ת-פ-נ-י-מ-ו !!!

ג'וד

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם
אבל תבינו

שום תקנה שבעולם לא תעזור אלא רק נהיגה נכונה!!!!

ג'וד למשרד התחבורה!

ואם לרגע תהיתם מהיכן יבוא הממון לפעילות הענפה המתוכננת כנגד הנהגים...

aaqqaa.gif

dirty old man

need love too

פורסם

יניב, אתה לומד מדעי המדינה? כי לפי הטענות שלך נשמע שיש היגיון מסויים מאחורי מילותיך. אם כן, פנה אלי בבקשה בה"פ, אני פשוט רוצה לפרוש מכלכלה לטובת מדעי המדינה ולדעת אם זה מעניין, בהנחה כמובן שאתה בקיא בנושא. (כן, אני רציני ולא צוחק).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ליאור, למדתי בעבר.

הבעיה המרכזית במשרד התחבורה (בדיוק כמו למשל במשרד לאיכות הסביבה), היא שזה נחשב לתיק של חיסול חשבונות.

לקבל את התפקיד הזה זה עלבון צורב.

מי שזוכר את הכותרות בעיתונים כשמופז קיבל את התיק הזה, יודע על מה אני מדבר.

כשלוקחים את שר הבטחון והופכים אותו לאיזה שר מגוחך (לפי ראות ענייהם של הפולוטיקאים), קשה לקבל ממנו אמביציה ומהפכים.

כדי להקל עליכם את ההבנה של מה שעשו למופז, תחשבו שיקחו את השגריר בוושינגטון ויהפכו אותו לנספח לענייני תרבות בזימבאבווה.

טוב, אנחנו גולשים לפוליטיקה וזה לא לעניין אבל אם תשאלו כל מי שלמד את מדע המדינה או כל פוליטיקאי מתחיל (או אפילו איזה בסטיונר עסקן ליכוד) הוא יגיד לכם שממופז בקדנציה הזאת אין מה לצפות כלום, וזה לא בגלל יכולות או ההשכלה שלו בתחבורה.

יניב

• תוכן חדש...