Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מסלול כלל לא טכני.

מקווה שיהיה מוצלח כמו הקודמים, לפחות אני רואה בניגוד לארוע קארספורום יש הרמת בלם יד, נקווה שיהיה מעניין.

בהצלחה למסלולים ולמשתתפים!

עמרי.

פורסם

שבת שלום לכולם

לפני שלוש שעות חזרתי מה -MDC-5 שהתקיים הבקר, היה חם מאוד ונחמד מאוד,

הצוות במסלולים עבד כמו שעון ולא איכזב, הרמה לא ירדה וזה חשוב מאוד,

הוסיפו גדרות במקומות חשובים לבטיחות הקהל והמתחרים .

לגבי המסלול - edan82 צדקת !!! מאוד מהיר ולא טכני כלל ! אני שמעתי דעות של נהגים

שטענו שהוא כן טכני ! רבותי, בוודאי שזו לא היתה יישורת , אבל לנסוע בהילוך שני עד הסוף

ברוב המסלול זה מעיד על מסלול טכני ?? בקבוצת 1600 - שיחק אותה עומר (שאינני מכיר)

כאשר הילביש את ה-106 שלו בצמיגי סמי-סליקס והוביל בתוצאה מדהימה הרחק לפני כולם ,

כל הכבוד !! כעת תהיה לך בעיה לשמור על המקום הראשון (אל תכנס לשאננות).את המקום השני

תפס לא אחר -זה שמנווט אותי במירוצי ראלי- עומר גלברט (GILBERTO) שחקת אותה ,שמח

בשבילך!! ובמקום השלישי ליאור -כל הכבוד! והאחים לבית קורנין במקומות רביעי וחמישי,יפה

מאוד !!!! גידי הצעיר העיף אותי מהגמר והוריד אותי למקום השיש בגלל כמה מאיות !!

זה חלק מהמשחק , וזה מה שמעניין , אל דאגה אף אחד לא יעשה לכם חיים קלים ב- MDC-6 !!!

הערה למארגנים - יש לסיים את מקצה הגמר עד הסוף ורק לאחר מכן לפנות החנייה

מהרכבים , משום שכל יתר המשתתפים לא יכלו לצפות בגמר ומעמד הגביעים היה דל

ולא מכובד דיו !!

עוד דבר אחד - לגבי גידי קורנין - הוא קיבל "טיפ" מאחד המדריכים שהטעה אותו ובכך פספס את

הפודיום וירד למקום רביעי !

בכל אופן היה נחמד , מקווה לפעם הבאה מוצלחת יותר מבחינתי

מישל גדז'

פורסם

המסלול היה מצוין. במסלולים טענו שהוא טכני, לטעמי - לא ממש.

השמיניות היו החלק הקשה, כאשר זה לא פשוט לשמור על הקו הנכון לאורך הסיבוב, ובמכוניות רבות בגלל אופי המסלול ההילוך השני לא היה מספיק חזק.

החלקים הקשים ביותר מבחינתי היו ההתחלה - הפנייה הראשונה שמאלה שהיה צריך לעשות "על המילימטר" ולבחור את הקו הנכון (וההילוך הנכון) בקפידה. וגם - הפרסה שהוכיחה לי שאני צריך עוד אימון באיך לא לנעול גלגלים בבלימה.

אבל בכל זאת - היה אירוע מעולה, והקרב על המקום השני בקטגוריה שלי הולך להיות עקוב מדם :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל - תודה רבה לכל המשתתפים והצופים שבאו ונהנו איתנו בעוד ארוע מוטורי מעולה!

תודה רבה לכל המגיבים על המחמאות ועל הנקודות לשיפור.

סיכום הארוע המדהים שהיה היום + כל הסיפורים והתוצאות מתפרסמים באתר מסלולים: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=419

ברכות לכל הזוכים והמשתתפים! היה גדול! :-D

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
בקבוצת 1600 - שיחק אותה עומר (שאינני מכיר)

כאשר הילביש את ה-106 שלו בצמיגי סמי-סליקס והוביל בתוצאה מדהימה הרחק לפני כולם ,

כל הכבוד !!

מישל - יש ממה להיזהר. הבחור רציני ומשקיע המון באימונים וברכב. ואת התוצאות - כולם יכלו לראות על המסלול...

"בא לשכונה בחור חדש" :)

אני מת כבר לראות אתכם "ראש בראש" בMDC#6 (וגם ג'רמי בטח לא יוותר כל כך מהר)!

מה שבטוח - בפעם הבאה יהיה מעניין. המתחרים מתחילים כבר לשפר רכבים ולהתאמן הרבה יותר. היום ראינו כמה מתחרים עם ספונסרים (כולל הנווט הנאמן שלך)... איזה יופי!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...