Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה,בגדול השידרוג בא לא בגלל תקלות ברכב עצמו או משהו אלא בגלל בעיות עם המערכת סטריאו אשר דורשת יותר חשמל ממה שהוא מסוגל לספק ,מה שמתבטא בשריקות מהרמקולים כאשר אני נותן גז,ועוד כל מיני חירחורי ברמקולים מידי פעם ,קול שנעלם לשניה וחוזר...קיצר...בעיה..

החיווט של המערכת סטריאו הוא ב 4 ג'יי ככה שהבעיה היא לא בחיווט , כרגע מותקן האלטרנטור המקורי של הרכב (שרייד 92 מנוע 1 ליטר ידנית!) . השאלה היא לאיזה אלטרנטור אני יכול לשדרג בכדי שיספק את כמות החשמל הדרושה למערכת כ 400W RMS. האם אלטרנטור של דיהטסו אפלאוז יתאים לי?

כמה אלטרנטור כזה יכול לעלות ואיפה אפשר לבצע את השידרוג באזור המרכז(פ"ת/ראשל"צ הוד השרון כפ"ס,נס ציונה)...

בתודה מראש על התשובות

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

תראה אין קשר לרעש שיש לך מהאלטרנטור

יש דבר שנקרה אר סי איי שהוא משתיק

כאילו אתה נותן לו מינוס חזק.

פורסם
תראה אין קשר לרעש שיש לך מהאלטרנטור

יש דבר שנקרה אר סי איי שהוא משתיק

כאילו אתה נותן לו מינוס חזק.

מינוס חזק?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה שאתה מתאר נקראת open loop הרדיו "מושך" מינוס דרך הrca ..או שישנם הפרעות כלשהם(אלטרנטור,מצתים..או כל דבר אחר שיוצר שדה מגנטי)

להחליף לאלטרנטור יותר חזק לא ייתן כלום ובטח שאין צורך במערכת של 400'rms

אורן

פורסם

קודם כל ה400 וואט זה כלל המערכת כלומר סאב+קומפוננט. שנית איך אני מתקן את זה? ללכת למתקין?ללכת לחשמלאי?

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...