Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מערכת ניווט קולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בזאפ גם מחשב של MIO דגם 180

אז כל מה שצריך שיהיה לי ניווט באוטו זה :

מחשב כף יד של ASUS A636\MIO 180

ותוכנת ניווט

ויש ניווט באוטו,האם הניווט קולי?

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הניווט הוא קולי

תשיג תוכנה Destinator או Nav N Go (מנסיון עם שתיהן ה-Nav N Go יותר נוחה)

יש לחבר שלי ולמורה שהיה לי בתיכון (איך אני מדבר כאילו סיימתי תיכון לפני כמה שנים ולא רק לפני חודש וחצי) את ה-180

מחשב מצוין רק קצת עבה (יחסית ל-168RS הדקיק יותר שלי)

אבל גם חזק יותר ועם אנטנה טובה יותר (לא מוצא את הטעם בזה, גם האנטנה ב-168RS מצוינת, אבל שיהיה)

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

m3x7r3m3 ,

אז בעצם אם ארכוש את ה MIO 180 ואתקין בו את התוכנה Nav N Go פטרתי את בעית הניווט

ואין צורך ברכישת מקלט?

תודה כל היעוץ :mm_yeah:

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אכן אין צורך ברכישת מקלט במידה ואתה קונה את ה-MIO 180.

שים לב שבמחיר נמוך יותר אתה יכול לקנות את ה-MIO 169 שהוא עם מעבד יותר חזק (400MHZ במקום 312 MHZ שיש ב-MIO 180).

אומנם ה-MIO 169 יותר גדול ומסורבל אך אם אתה מעוניין אך ורק בניווט זה פחות משמעותי.

שים לב ששני המכשירים האלו מגיעים בלי בלוטוס'.

אם אתה צריך מכשיר אך ורק לניווט, ללא שאר הפונקציות של הפוקט פיסי, אני ממליץ לך לבדוק את הנוויגטור.

בעניין התוכנות, קשה להחליט איזו מהן יותר טובה. הכי טוב שתעשה נסיעת מבחן איכשהו על שניהן ותחליט.

כל אחד וטעמו.

שחר.

פורסם

אני מעוניין גם ב-GPS ברכב.

רק שאני רוצה אותו מקובע לרכב בצורת כמה שיותר יפה.

אין לי צורך בשום מחשב נייד וכו', אלה רק GPS קבוע.

מה העלות של מכשיר שכזה?

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

תברר במקומות הבאים:

המשווקים של IGO.

יש להם תוכנה שמתאימה למסכים קבועים לרכב.

אם זה לא בא עם מסך, אתה יכול אצל כל מתקין של מולטימדיה לרכוש מסך והוא ימקם לך את זה יפה ברכב.

Gps&More Ltd

טלפון: 09-9546080

אתה יכול לנסות ליצור קשר עם נוויגטור, אולי יש להם פיתרון בשבילך.

http://www.navigator1.co.il/contact.aspx

פורסם

כמה שאלות:

1. מה זה הבלוטוס שכולם מזכירים?

2.מה ההבדל בין מחשב שבא עם בלוטוס ומחשב שבא בלי בלוטוס?

3.בדגם MIO 180 אין תמיכה אלחוטית WIFI ואם רוצים אותה צריך לרכוש בנוסף כרטיס SD אלחוטי,

היתי רוצה לקבל הסבר ,מהי תמיכה אלחוטית ,האם צריכים אותה במחשב שתפקידו בעיקרי יהיה כ נווט?

בקשר לתוכונת,אין לי אפשרות לנסות את אחת התוכנות ,רק אציין שאני רוצה ניווט בעיר ומחוץ לעיר ושהניווט יהיה גם בחיצים (זאת ברירת המחדל,לא?) וגם ניווט קולי.

נקודה נוספת,אני רוצה שהמחשב יהיה על תושבת כלשהיא ולא סתם זרוק על מושב הנוסע מקדימה

ושאוכל להוריד את כל המערכת כל פעם שאני יוצא מהרכב(לא איכפת לי לקחת את המערכת איתי לכל מקום העיקר שהמערכת לא תיהיה קבוע באוטו)

תודה לכל האנשים היקרים שהגיבו בשירשור זה :mm_yeah: :mm_yeah:

הכל יחסי בעולם...

פורסם
casper,

יש לי אורנג' ביררתי בקשר למסלול

הניווט נעשה עם תוכנת "מפה" כרוך בתשלום ,כל פעם שמתחברים.

המקלט הוא במכשיר עצמו ,אין מקלט GPS מיוחד

לא יודע מה בררת ואצל מי.

באורנג' יש מספר מכשירים שתומכים בשירות orange gps שהוא תוכנת מפות שמורידה את המפות מהרשת+ מקלט GPS חיצוני ללווין.

לשירות יש תימחור fix של 37 ש"ח לחודש (1332 ש"ח סה"כ ב-3 שנים) וזה כולל את השירות של הורדת המפות (לא משלמים על כל התחברות) ואת המקלט עצמו.

כאמור, לא כל מכשיר תומך בזה ואם המכשיר שלך לא תומך בשירות הזה אז הנושא הופך לפחות כדאי כי צריך גם לקנות מכשיר סלולרי אחר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה דעתכם על מערכת הניווט ש רשת אורנג' מציעה ללקחותיה? העלות שלה זה בערך ה 1300 ש"ח(ערכת מקלט GPS ועוד כל מיני שטויות) וחייב להיות אצלך מכשיר דור 3 על מנת להשתמש בה. 3 שנים ראשונים השירות ניתן לך בחינם,לאחר שלושה שנים זה עולה בערך 19 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
m3x7r3m3 ,

אז בעצם אם ארכוש את ה MIO 180 ואתקין בו את התוכנה Nav N Go פטרתי את בעית הניווט

ואין צורך ברכישת מקלט?

תודה כל היעוץ

אכן אין צורך בשום רכישת מקלט

שים לב שבמחיר נמוך יותר אתה יכול לקנות את ה-MIO 169 שהוא עם מעבד יותר חזק (400MHZ במקום 312 MHZ שיש ב-MIO 180).

אומנם ה-MIO 169 יותר גדול ומסורבל אך אם אתה מעוניין אך ורק בניווט זה פחות משמעותי.

שים לב ששני המכשירים האלו מגיעים בלי בלוטוס'.

אם אתה צריך מכשיר אך ורק לניווט, ללא שאר הפונקציות של הפוקט פיסי, אני ממליץ לך לבדוק את הנוויגטור.

בעניין התוכנות, קשה להחליט איזו מהן יותר טובה. הכי טוב שתעשה נסיעת מבחן איכשהו על שניהן ותחליט.

כל אחד וטעמו.

Mio 180 דווקא עבה יותר מה-169

ובאופן מוזר ה-169 עולה יותר

ה-180 חדש יותר ומתקדם יותר, המעבד זה דבר זניח יחסית

כמה שאלות:

1. מה זה הבלוטוס שכולם מזכירים?

2.מה ההבדל בין מחשב שבא עם בלוטוס ומחשב שבא בלי בלוטוס?

3.בדגם MIO 180 אין תמיכה אלחוטית WIFI ואם רוצים אותה צריך לרכוש בנוסף כרטיס SD אלחוטי,

היתי רוצה לקבל הסבר ,מהי תמיכה אלחוטית ,האם צריכים אותה במחשב שתפקידו בעיקרי יהיה כ נווט?

בקשר לתוכונת,אין לי אפשרות לנסות את אחת התוכנות ,רק אציין שאני רוצה ניווט בעיר ומחוץ לעיר ושהניווט יהיה גם בחיצים (זאת ברירת המחדל,לא?) וגם ניווט קולי.

נקודה נוספת,אני רוצה שהמחשב יהיה על תושבת כלשהיא ולא סתם זרוק על מושב הנוסע מקדימה

ושאוכל להוריד את כל המערכת כל פעם שאני יוצא מהרכב(לא איכפת לי לקחת את המערכת איתי לכל מקום העיקר שהמערכת לא תיהיה קבוע באוטו)

תודה לכל האנשים היקרים שהגיבו בשירשור זה

1. פרוטוקול לתקשורת מהירה לטווחים קטנים (עד 10 מ' מקסימום)

2. היכולת לתקשר עם רכיבי BlueTooth אחרים

3. לא חייב, ה-WiFi משמש לאינטרנט אלחוטי במקומות התומכים בכך (מקדונדלדס, ארומה וכו' בד"כ עושים אינטרנט WiFi במקומות שלהם)

לגבי התוכנות מנסיון ארוך עם שתיהן ה-Nav N Go עדיפה.

לגבי התושבת היא נתפסת לשמשה הקדמית ע"י ואקום, ניתנת להסרה ולהרכבה בשניות, והיא גם יציבה מאוד

מה דעתכם על מערכת הניווט ש רשת אורנג' מציעה ללקחותיה? העלות שלה זה בערך ה 1300 ש"ח(ערכת מקלט GPS ועוד כל מיני שטויות) וחייב להיות אצלך מכשיר דור 3 על מנת להשתמש בה. 3 שנים ראשונים השירות ניתן לך בחינם,לאחר שלושה שנים זה עולה בערך 19 ש"ח.

לדעתי Mio בתשלומים יהיה עדיף

אתה לא תלוי ברשת הסלולרית בשביל ניווט, אתה מנווט בכל מקום בעולם (אתה רק שם מפות של המדינה שאליה אתה נוסע) בלי תשלום חודשי

21 חודשים אחרי ה-3 שנים ה-Mio כבר הצדיק את עצמו ועלה לך פחות מהניווט של אורנג'

מהחודש ה-22 ה-Mio הפך ליותר זול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חוץ מתושבת שנדבקת לשמשה הקדמית ,האם ישנה דרך נוספת לחיבור המחשב כך שאוכל להוריד את המחשב בכל עת?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

עוד סוגיה מעניינת,

בזאפ ראיתי שחנויות מוכרות מחשב כף יד MIO \מחשב כף יד MIO עם תמיכה בעברית

המחיר זהה

האם מדובר בשני מכשירים שונים או שפשוט האדם שפירסם את המידע לא כ"כ מבין בנושא ובעצם זה אותו המכשיר?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

VMAN

אם יש לך מסך ברכב אז יש לי בשבילך משהו מדליק ,נוח ומאוד ידידותי ,לצורך אינפורמציה צור קשר עם ברק ב0577770681 ותדבר איתו ,אין מצב שאתה לא לוקח !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...