Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קורה פה מה שקורה בכל מפגש של מועדון החמש:

המפגש בורח למועדון... באים "משופרים" וכו וכו ואז אנחנו נודדים הלאה...

כלומר מה שלא טוב במפגש הנוכחי היה לא טוב בכל המפגשים הקודמים (למעט אולי בהדר יוסף), באים אנשים טובים שהם אינם בדיוק "אספני רכב קלאסי" ודוחקים אותנו לפינה.

עלי, כחבר מועדון ותיק שראה כבר הכל, זה לא מקובל. עם כל הכבוד למועדון המשפרים, לא באנו הנה לעשות רייסים ודאווינים וליבי על יוליה וחבריה שמנסים, במקום להנות, לשמור קצת על רוח הדברים המקורית ולשחרר את אספני הרכב הקלאסי לנפשם מפני הזנבות...

אז ברחנו מרמת גן רק בגלל זה ורצוי שהמשפרים למיניהם ואלה שעושים "פתיחות" "סגירות" ומי יודע מה עוד יישארו שם. זה מפגש של אספני רכב קלאסי, ענתיקות, כאלה שנוסעים לאט לאט.... שכחתם?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאז שהפסיקו עם הסלקציה
תוכן ההודעה נמחק.

עם כל הכבוד,אין שום מקום להשוואה בין מה שקורה במפגש לשואה.

חן מנהל הפורום.

פורסם

אבל, אני לא חושב, שדווקא "המשופרים" אשמים העיקריים- פשוט, לפי מה שהבנתי, לא נותנים יותר לחנות חופשי בחניון הסמוך, של הברכה- אז כל ה"רגילות" חנו בפנים, וככה יצא, שהחנתי את הפיירמונט בין סקודה ולבין עוד איזה צעצוע חדש, אם אני זוכר נכון, וזה אחרי שיונדאי אקסנט יצאה... :???: היה די עצוב לראות את הקורטינה הנוצצת של לירון חונה באמצע וחוסמת מעבר, בגלל שכל החניה תפוסה עם מזדות ויונדאיים!

מה זאת אומרת לא אשמים?

אנחנו הגענו עם "פוקוס ליסינג" לבנה, באמת רכב נדיר בישראל, אני מניח שכולם היו רוצים לשזוף עיניהם בו.... נו,באמת.

:roll:

אז עשינו סיבוב מסביב לרחוב וחיפשנו מקום לחנות, מקום בו לא נפריע לאף אחד.

היות ואנחנו "כפריים" ולא אנשי ת"א הגדולה ולא היה לנו מושג עם כבר מותר לחנות בכחול לבן מבלי שהרכב "יעלם", חיפשנו מדרכה "אפורה".

בסוף חנינו לייד מכון התקנים והלכנו ברגל 7 דקות.

תאמין לי, אף אחד עוד לא מת מ-7 דקות הליכה ברגל.

אם אין חניה קרובה באזור, אז "מגיע" לנו לחנות במתחם שיועד לרכבי האספנות?

לא נראה לי.

הורדת האחריות מבעלי הרכבים הרגילים, לטעמי, אינה מוצדקת.

ומצד שני, כישראלי, אני חייב לחשוב שכנראה אנחנו "פראיירים" שהלכנו ברגל ולא נדחפנו גם כן לחניון הצפוף והמיוזע.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אם אין חניה קרובה באזור, אז "מגיע" לנו לחנות במתחם שיועד לרכבי האספנות?

לא נראה לי.

החניון הוא מקום ציבורי

פורסם
החניון הוא מקום ציבורי
אז מה?

במקרה הוא יועד למטרה ספציפית ביום ובזמן הספציפיים - קיום מפגש המועדון וכל אלו שאינם בעלי רכבי אספנות / קלאסיים לא היו מגיעים למקום לולא קיום המפגש המועדון.

אז אתה מרשה לעצך להיכנס עם רכב רגיל (אם הבנתי אותך נכון ואם לא קבל התנצלותי) כי זה מקום ציבורי? כי מגיע לך? כי מותר לך?

זה נראה לי כמו "לעשות דווקא". ביקשו יפה שהמקום ישמר לרכבי אספנות / קלאסיים , אז למה לא לכבד את זה?

זה כמו ללכת למשפחה שעושה על האש בפארק הירקון ולהתיישב להם באמצע הפיקניק ולטעון בהיתממות :

"...זה מקום ציבורי...."

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אני הגעתי בכל חיי 3-4 פעמים למפגש של מועדון ה5, ישר אחרי מפגש מועדון אלפא, שגם מתקיים בחניון ציבורי ולאף אחד לא מפריעות שם מכוניות רגילות (וגם זה היה מזמן, עכשיו ימי שישי אני עסוק), בפעמים האלה נכנסתי חינם בתור חבר מועדון אלפא (כיום אנחנו לא נהנים מהטבה זו), לא שמעתי שום בקשה/דרישה להחנות בחוץ את הרכב (הרגיל) שלי, ולא נראה לי שהפרעתי לאף אחד, לא ראיתי שום סיבה לחנות בחוץ וללכת ברגל

פורסם

אני מבין שיצאתי מהמפגש לפני תחילת הבלגאן? אהה...:roll:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חברים יקרים,

כיו"ר הראשון של המועדון , אני רוצה להוסיף לדברי חברי בני הספל, ולהדגיש:

כבר לפני 20 שנה , כשהתחלנו בקפה מילאנו, לאחר מספר חודשים , החלו להזדנב סביב מכוניות האספנות רכבים "משופרים" ערס מובילים לדורותיהם וכו. בשנות השמונים אלו היו גולף גי טי איי מודל 77, פיאט אונו ,ופיזו 205 גי טי איי. כבר אז התחוללו עימותים , והמזדנבים דלקו אחרינו בהתמדה.

דרך אגב, הסיבה שאין כיום מכוניות כאלה במועדון , היא בשל העובדה שרוב המכוניות סיימו את חייהם תוך שנה שנתיים, (לעיתים עם בעליהם בפנים).

חשוב להדגיש: המכוניות האלו לא שייכות למועדון החמש, ואנחנו פשוט לא מעוניינים שתגיעו.

הגעתם ? אנא אל תחנו בפנים. ממש לא. גם אני , מגיע עם הרכב היום יומי שלי ומחנה בחוץ- ויש מקום ברח האוניברסיטה רחוב לבנון - בני. ביום שישי אחה"צ יש חניה חינם בכחול לבן, ומומלץ לא להגיע לפני 1800 , כי אז באמת חם מאד.

אני חוזר: גם אם אתה חבר מועדון החמש , ובאת ברכב לא אספנות, חנה בבקשה בחוץ , גם אם זו אלפא רומיאו או סובארו אימפרזה. אנחנו באמת לא רוצים לראות את המכוניות האלו. תבינו, תקלטו תפנימו.

נכון, נאמרו פה דברים קשים, וגם קראתי לבעיה בשמה, וחשוב שתדעו זאת. התכנסו במקום אחר, (יש המון מקום באיצטדיון).

הדברים הם דעתי האישית ואינם מחייבים את מועדון החמש.

צבי רכניץ.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ו-נ.ב

בני היקר רכבים קלאסיים מותר להם להיות "גם" מאוד מהירים זו לא בושה, אם לא כך, מה עשיתם באשדוד בשבוע שעבר ונהנתם.

פורסם

הסיבה העיקרית שה"משופרות" מיזדנבות למפגשי המועדון פשוטה;גם הם רוצים לברוח מהברדק וההמולה באיצטדיון רמת גן,ותתפלאו אני לא רואה בזה תופעה שלילית או בזוייה.

זה חלק מהתרבות המוטורית שמתפתחת כאן,וגם אם היא לא ממש לרוחנו,כדאי לכבד אותה,כשם שכיבדו אותנו באירוע הנהדר של הפורום בשישי שעבר.

בניגוד למקומות המפגש הקודמים,אין להם ממש מקום להשתולל,בטח לא כשהחנייה עמוסה עד 0 מקום.

הבעייה העיקרית היא העומס הבלתי נסבל שהם יוצרים בחניון,ומי שמעוניין לצאת לפני הזמן יגלה שזוהי משימה בלתי אפשרית בעליל.

הפיתרון פשוט-לחזור לתורנות ה ש.ג עד שעה מאוחרת יחסית,תוך חלוקה שווה של הנטל בין כל אלו שהנושא חשוב להם.

אין טעם לעבור מקום-זה רק עיניין של זמן עד שהתופעה תתרחש במקום ה"חדש".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתמול הגעתי בשעה 18:00 עם חיפושית אספנות. ולא היה לי מקום להחנות. פשוט נסעתי בחניה עד שנעצרתי, ולא, לא ניגמר לי הדלק או תקלה ברכב, פשוט המון פלסטיקים הפריעו לי למצוא חניה או להמשיך לחפש אחת....

פשוט נימאס מהנושא וכבר לא בא לי להגיע יותר למפגשים.... סך הכול רוצה להגיע להנות ממפגשישי עם החברים, וליראות על הדרך את הרכבים שאני אוהב.... למרות שאני מאלה שהיתנדבו לעמוד בכניסה, זה לא נוח, וגם לא נעים לבקש לא להיכנס עם רכב רגיל למפגש. וגם לא נוח לישמוע את אלה שמרגישים פראיירים מיתלוננים, וגם לא את אלה שמשלמים חברות במועדון אז מדיע להם להיכנס...

אני לא יודע אים אמשיך להגיע למפגשים האלו... זה פשוט נמאס...

אנחנו לא שוטרים, וגם לא במילואים, אז אולי אפשר לבקש מבעל החניון שיתלה שלת שהחניון סגור בשל אירוע פרטי, ויאריך את משמרת השומר בשעה ולא יתן לכול מכוניות הפלסטיק להיכנס... ובתמורה אולי אפילו ליגבות סכום סמלי מחברי המועדון... הרי מה שעולה כסף מר ישראלי לא אוהב לשלם. מה שבחינם הוא לוקח בכמיות....

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

או שפשוט אפשר להציע לבעל החניון לגבות מכל רכב שאינו קשור למועדון סכום שמן, נניח 75 ש"ח עבור חניה. חברי המועדון המגיעים ברכב אספנות יוכלו להמשיך להכנס חינם.

אז לא תהיה בעיה. מי שירצה לחנות בפנים - ברוך הבא. נראה כמה יחנו...

פורסם

אישפוז,

יש דברים שהחוק לא מאפשר לבעל החניון לעשות, כמו לקבוע מחיר מופקע עבור החניה. (יש מחירון מסויים קיים שהוא אמור לעמוד בו).

אני אתמול הגעתי למפגש, כמו תמיד..

הפעם בכלל הגענו עם רכב ליסינג מעפן, אז כמובן החננו בחוץ בלי לחשוב פעמיים.

אני לא מבין את הלהט של אנשים עם מכוניות רגילות (עזבו לרגע את המצועצעות עם כל הפלסטיקים) להחנות בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...