Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב,לפותח השרשור:

לא הבאת על עצמך שום גיהנום!

נגעת בנקודה ידועה ולצערי עדיין ללא פיתרון.

שנהייה צפוף,אני נתקעתי בין כולם ולא זזנו איזה עשר דקות(הרכב שלי הוצף כבר מרוב שהדלקתי\כיביתי\נסעתי מטר כל שנייה.)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקח לי כמה דקות ארוכות, עד שהצלחתי להחנות את ה"טנק" שלי - מצב הזוי כמו היום- עוד לא היה!

אבל, אני לא חושב, שדווקא "המשופרים" אשמים העיקריים- פשוט, לפי מה שהבנתי, לא נותנים יותר לחנות חופשי בחניון הסמוך, של הברכה- אז כל ה"רגילות" חנו בפנים, וככה יצא, שהחנתי את הפיירמונט בין סקודה ולבין עוד איזה צעצוע חדש, אם אני זוכר נכון, וזה אחרי שיונדאי אקסנט יצאה... :? היה די עצוב לראות את הקורטינה הנוצצת של לירון חונה באמצע וחוסמת מעבר, בגלל שכל החניה תפוסה עם מזדות ויונדאיים!

ועוד יותר מרגיז לראות אנשים, שעושים "דאווינים" עם המכוניות השרירים שלהם (לא חשוב, אם אמריקאייות או אירופאיות, או יפניות) בחניון - רבבק, יש אנשים מסביבכם, אתם לא קולטים, שתנוע לא נכונה של הרגל על הדוושה יכולה לגרום לאסון?!?! מה הקטע?!? -זה בסדר, ברור לכולם, שכאשר לוחצים חזק על דוושת הגז באוטו עם מנוע 6000, או טורבו - ייצא עשן ונישמע הרעש! חייבים לעשות את זה במקום צפוף?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש משהו שאני לא מבין. איך תמיד בכל גלגולי מקומות המפגש, חוץ מכיכר מילנו העתיק, תמיד בסופו של דבר "נדבקים" למועדון חברי המכוניות המשופרות. בתחילה תמיד יש שקט ואח"כ הם מגיעים. למה?? למישהו יש תשובה? כך זה היה מאחורי האיצדיון, כך זה היה בהדר יוסף וכך גם בחניון האוניברסיטה הנוכחי. נישהו ניסה לדבר איתם פעם ולהבין? הרי להם לא חסר מקומות מפגש. אולי באמת כדאי לתפוס את החברה "המנהיגים" שלהם ולדבר איתם. היום הגעתי למפגש אחרי מספר חודשים והיה ממש לא כיף עם כל הבלגאן הזה.
יש לזה 2 תשובות:

1) החבר'ה המבוגרים והרציניים בקבוצות "המשפרים", אלא עם הרכבים הבאמת מטורפים ולא סתם איביזות עם צ'יפים, מכירים טוב חלק מהאנשים במועדון... כשהם באים הם גוררים איתם שלא מרצון את הילדים בעלי הגולפים, הונדות, איביזות וכו' וכו', ואותם ילדים לא באים לראות מכוניות קלאסיות אלא את אותן מכוניות באמת מטורפות.

2) אותה סיבה שאתם עברתם לשם... החניון סגור ובתשלום... ושהמשטרה לוחצת חזק... תעשה את החשבון לבד...

פורסם

אותם חברה עם מכוניות מרעישות לא באים לעשות על אף אחד פוזות ובטח שלא להרוס תמפגשים של מועדון ה-5 אפילו ההפך יש להם אותם מחשבות כמו שיש לכם.... וגם הם מנסים להימלט מכל הילדים עם אותם מכוניות מצועצעות עם הלהבות ושאר הקישקושים.... רק מה לעשות שאיוו וסיירה עם הרבה סוסים, "קצת" מרעישות וגוררות אחריהן את כל אותן המכוניות המצועצעות שגם הבעלים של האיוו הסיירה ושאר החברה הרציינים שבתחום השיפורים.... מנסים להתחמק מהם?

תאמינו לי הם לא עושים את זה בכוונה, הם רוצים לברוח מאותם ילדים בידיוק כמו שאתם.... רק שהם גם מכירים נפשות פועלות במועדון ה-5 ולכן הם מגיעים לשם, ואחריהם כל הזבלה.....

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
אני חייבת לציין לרעה חבר מסויים במועדון סקאלה (כן אתה, עם הוולבו בורדו מטאלית), שלא רק שנכנס למתחם, אלא גם לא טרח אפילו לקחת כרטיס חניה.

מאחר ולא הייתה היום תורנות ש"ג כשהגעתי עשיתי את מיטב יכולתי למשך זמן מסויים ואחרי שהלכתי כל הרכבים החדשים התחילו להכנס.

וכמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים - אם למישהו יש מקום גדול יותר ומתאים לכל הקריטריונים של מקום מפגש, שירים צעקה ואני בטוחה שישמחו לבדוק אלתרנטיבות

כמה אני שמח שמצאתי אותך בפורום כי הצטערתי כל כך על כך שהתאפקתי היום בפומבי לחזור אלייך ולהגיד לך דעתי על הצורה בה פנית אליי (נורא נבהלתי אגב , להבא יותר בעדינות).

ראשית, זו הפעם הראשונה שאני נדרש לקחת כרטיס ואני מגיע כל שבוע למקום (אני ועוד המון חברים שלא נתקלו בך בעברם העשיר ,שאוכל למנות את שמם שנכנסים למתחם מאז ומתמיד), שנית אף אחד לא מינה אותך לבוררת במקום(ואם כן...אין ספק שאת האדם המתאים) , שלישית לפניי ואחרי נכנסו אנשים שלא נדרשו לקחת שום כרטיס ואינם חברים רשומים במועדון החמש .

לכן לפניי שאת "מציינת אותי לרעה" בדקי את הרקע, במידה וכולם היו מקבלים כרטיסי כניסה עם חובת תשלום אני מוריד את הכובע ונותן תוקף להתנצלותי הלא מוצדקת , אבל במו עיניי ראיתי המון אנשים נכנסים (לפחות 30 כולל חברים שהגיעו לפניי.. )חופשי חודשי כשאותו אדם שעמד בכניסה שאני נכנסתי מברך אותם לשלום ונחשי מה?! שום כרטיס לא היה שם .... כן נחשת שוב...הם גם לא חבריי מועדון ה5.......מוזר שאחריהם לא ראיתי אותך רודפת כמו פיטבול מורעב שראה ילדה בת 4 עם 50 קילו אנטריקוט סביב צווארה.

אין לי מושג מי את ומה תפקידך שם, הבת של בעל הבית או סתם לוחמת למען הצדק , אבל למען הצדק אם מחליטים לגבות תשלום בצורה מסודרת שיגבו מכולם , חברי מועדון לחוד(בחינם לפי הסידור המכובד הקיים) ומכוניות פרטיות שלא קשורות למועדון בתשלום(הכול לפי ההסדרים שנקבעו) , לא בא בחשבון שאת והבחורצ'יק שעומדים בכניסה תקבעו לפי מצב רוחכם באותו הרגע מי ישלם ומי לא (בינינו זה גם לא חוקי..), ניחא אם את טוענת שמרוב העומס שנוצר לאחר מכן לא הצלחתם להשתלט ולכן הפסקתם בפעילות המבורכת, אך לא זה המצב מפניי שהגיעו רכבים רבים (עוד לפניי שאני והאמ-3 הגענו) שאינם חבריי מועדון ה5 ונכנסו ללא כרטיס ובליווי ברכת הבית (חוצפה?!?!)

אז להבא , לפני הביקורות((שאני מוכן לקבל באם הן מוצדקות ואף להתנצל) ואיומיי הגרר המטופשים שלך תעשי שיעוריי בית ותשתדלי להשאיר דעותייך לעצמך .

דורון המאופק...

פורסם

דורון הלא כל כך מאופק, עם כל הכבוד, איומי הגרר לא באו ממני אלא מהבחור שיושב בתוך הבוטק'ה ועובד שם. חבר שלך עם ה-M3 לפחות לקח כרטיס ולא נכנס כאילו היה הבעלים של המקום. אם היית עוצר לשניה, אולי היית שומע את מה שהיה לי לומר בטון קצת יותר רגוע. הסיבה שפניתי אני אליך במקום שהוא ילך היא כדי למנוע לך בעיות. אם יש לך בעיה עם זה, חבל.

תבין, אנחנו מנסים לצמצם את כניסת הרכבים החדשים למתחם החניון בגלל סיבת הצפיפות שכמו שראית, מפריעה לנו מאוד. אני בעצמי מחנה את הרכב שלי בחוץ. מאדם שמוכן לשלם את עלות הכניסה לחניון אי אפשר למנוע את הכניסה מאחר וזה באמת לא חוקי, אבל לבקש יפה תמיד אפשר. אם היית מעביר את הרגל לדוושה השמאלית יותר לשניה במקום להסתער אחרי חבר שלך, אולי היית מוצא את הגישה שלי לחיובית יותר.

בנוסף, החבר'ה שלכם בד"כ מגיעים בשעות יותר מאוחרות ולכן אין להם בעיה להכנס. מאחר ואני נמצאת שם כל שבוע כמו שעון אני יודעת טוב כמוך שאתם מגיעים בד"כ בסביבות 18:00 כשמתפנה מקום בפנים ואנחנו לא מתבאסים מזה שאין מקום לטרקסיון אוואנט של חבר מועדון כי החניון מלא ברכבים חדשים.

אני לא יכולה להכריח אף אחד לא לחנות בחניון, ולכן יש כאלה שלא נעתרים לבקשתי וכן נכנסים עם הרכבים שלהם. כל עוד אדם משלם את דמי הכניסה, זכותו לחנות איפה שהוא רוצה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
דורון הלא כל כך מאופק, עם כל הכבוד, איומי הגרר לא באו ממני אלא מהבחור שיושב בתוך הבוטק'ה ועובד שם. חבר שלך עם ה-M3 לפחות לקח כרטיס ולא נכנס כאילו היה הבעלים של המקום. אם היית עוצר לשניה, אולי היית שומע את מה שהיה לי לומר בטון קצת יותר רגוע. הסיבה שפניתי אני אליך במקום שהוא ילך היא כדי למנוע לך בעיות. אם יש לך בעיה עם זה, חבל.

תבין, אנחנו מנסים לצמצם את כניסת הרכבים החדשים למתחם החניון בגלל סיבת הצפיפות שכמו שראית, מפריעה לנו מאוד. אני בעצמי מחנה את הרכב שלי בחוץ. מאדם שמוכן לשלם את עלות הכניסה לחניון אי אפשר למנוע את הכניסה מאחר וזה באמת לא חוקי, אבל לבקש יפה תמיד אפשר. אם היית מעביר את הרגל לדוושה השמאלית יותר לשניה במקום להסתער אחרי חבר שלך, אולי היית מוצא את הגישה שלי לחיובית יותר.

אוו .......

אנחנו בני אדם אחרי הכול....כיף לראות.

ראשית לא עצרתי כי לא ראיתי שאבנר הבעלים של האמ 3 לקח כרטיס לכן באמת ובתמים לא חשבתי שיש צורך ( גם לאור נסיונות העבר)

שנית אני מבין את נסיונות הצמצום ומבטיח לכבד את המועדון להבא ולהחנות בחוץ .

שלישית , אני טיפוס של דוושה שמאלית ועל כך המון יעידו , את ההסתערות בלת ברירה השארתי לך היום........וזה היה מבהיל.....:cry:

יום נעים

פורסם

דורון שלום!

אני מבין שאתה אחד מראשי האירגון של החבר'ה עם המשופרות,ותקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה,תארגן את החבר'ה שלכם,שנוכל למנוע מקרה כזה פעם נוספת.

אם יש מקום ויש מפגש ''חלש'' אז בכיף,תיכנסו.סה''כ גם מרבית המכוניות שלכם מיוחדות ומעניינות.

אבל במצב כמו שהיה היום,עם כמות מלאה של מכוניות במגרש,צריך למנוע כניסה של רכבים חדשים למתחם.

זה היה מצחיק לראות היום שבאתם ,החנייה מלאה והחבר'ה ממשיכים להיכנס.צריך שמישהו ייקח אחריות מבינכם ויפנה את המכוניות המשופרות.

במתכונת הזו שני המועדונים ''נדפקים''.

פורסם

יש לי אחלה של הצעה למקום עם חנייה גדולה יחסית, בית קפה צמוד, מוצל, חלקו אף פנימי (INDOOR)...

חניון המדיטק בחולון.

יש חניה מאחורי המדיטק, יש בית קפה מלפניו, וזה נגיש לכולם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חולון זה בעייתי במקצת... אחד הקריטריונים שיהיה באזור ת"א (תקנו אותי אם אני טועה)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
דורון שלום!

אני מבין שאתה אחד מראשי האירגון של החבר'ה עם המשופרות,ותקן אותי אם אני טועה.

בכל מקרה,תארגן את החבר'ה שלכם,שנוכל למנוע מקרה כזה פעם נוספת.

אם יש מקום ויש מפגש ''חלש'' אז בכיף,תיכנסו.סה''כ גם מרבית המכוניות שלכם מיוחדות ומעניינות.

אבל במצב כמו שהיה היום,עם כמות מלאה של מכוניות במגרש,צריך למנוע כניסה של רכבים חדשים למתחם.

זה היה מצחיק לראות היום שבאתם ,החנייה מלאה והחבר'ה ממשיכים להיכנס.צריך שמישהו ייקח אחריות מבינכם ויפנה את המכוניות המשופרות.

במתכונת הזו שני המועדונים ''נדפקים''.

אחד מראשי ארגון המשופרות????

אוייי ויי.......וחשבתי שאני מת על הסופרנוס..

ידידי אני לא מייצג אף אחד בצורה רשמית או בלתי רשמית מלבד עצמי , אני אשמח להעביר את המסר למכריי אם זה יוכל לעזור למועדון , אבל באמת , תחושת הניכור ששוררת, מריחה לא טוב ומעלה ניחוחות של נושאים רגישים המון מעבר לאהבת הספורט המוטורי על כל גווניו.

פורסם

נו ....הבנת את הכוונה ,לא התכוונתי לסטייל מהיר ועצבני,אלא לאחד שמכיר את כולם .

בכל מקרה,אל תבין אותי לא נכון.

אין פה שום קטע של ניכור חס וחלילה .ראית בעצמך מה הלך שם היום.עם כל הצער זה לא יכול להימשך ככה.

הלוואי שהיה מגרש גדול שכמות הרכבים שם לא הייתה מפריעה ,אבל במצב כרגע זה לא ככה.

כמו שאמרתי כבר,תרבות מוטורית בכיף.פעם בכמה זמן לעשות מפגש גדול שכל מועדוני הרכב בפנים זה יותר ממצוין וכיף.

אבל במצב הנוכחי זה לא מסתדר.

מקווה שהבנת את הכוונה שלי.

פורסם

ידידי, כל אחד בסופו של יום אדון לעצמו, אני מבין את המצוקה שלכם מפניי שגם אני הייתי במצב זהה בארגון של כתבה כלשהי למגזין אוטו וסגירת המקום לכניסת הקהל, הפתרון היחידי היעיל עבורכם הוא באמת נקיטת מנגנון שמירה מאורגן ומסודר יותר .

בהצלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...