Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אים אמשיך להגיע למפגשים האלו... זה פשוט נמאס...

אנחנו לא שוטרים, וגם לא במילואים, אז אולי אפשר לבקש מבעל החניון שיתלה שלת שהחניון סגור בשל אירוע פרטי, ויאריך את משמרת השומר בשעה ולא יתן לכול מכוניות הפלסטיק להיכנס... ובתמורה אולי אפילו ליגבות סכום סמלי מחברי המועדון... הרי מה שעולה כסף מר ישראלי לא אוהב לשלם. מה שבחינם הוא לוקח בכמיות....

משה אזולאי.

מוייש

זה אקט לא חיובי, מפגשישי מיועד בראש ובראשונה לנו לחברי המועדון, הוא לא יתקיים אם במעט הפעמים היחסי שדברים לא מסתדרים, אנשים יגיבו ב"תבוסתנות", הרי לרב זה בסדר ולפעמים הרבה יותר מזה.

המקום הוא לא פרטי שלנו ואנחנו משתדלים להסתדר עם מה שיש, השאיפה היא מקום שבו יש לנו שליטה מלאה ולא עוד מקום "לברוח" אליו.

אתמול זה היה צירוף של כמה "הפרעות" על פי מה שדווחתי, וכדאי אולי קצת להרגיע ולתת "למובילים לתקן משימה" לא כולם חושבים אותו הדבר ומכולנו נדרשת גמישות מחשבתית.

נסו להתמקד בעיקר ולא בטפל.

משהו מהגיגיי :

לי מפגשישי הוא צורך שגורם לי לבטל נסיעה לחו"ל (אני מקווה שהבוסים שלי לא גולשים פה...) יש רק דבר אחד בעולם שלי, שמבטל ביוזמתי מפגשישי, ועוד כמה דברים שאינם תלויים בי.

אירית

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חולון זה בעייתי במקצת... אחד הקריטריונים שיהיה באזור ת"א (תקנו אותי אם אני טועה)

זה לא רחוק מהכניסה לחולון, ברמה של פחות מחמש דקות נסיעה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
(עזבו לרגע את המצועצעות עם כל הפלסטיקים)
מצועצעות עם כל הפלסטיקים?

אולי לא מוריס 8 שנת 1939,

אבל ההגדרה הזו לא ראויה לסיירה קוזוורת', ב.מ.וו E30 M3, פיאט X1/9, פורשה 911 טורבו שנת 83, פורשה 911 טורבו שנת 86, לנצ'יה דלתא אינטגרלה...

לא יודע אם נכחת אתמול, אבל נראה לי שהתמונה שאתה רואה בראשך זה עשרות הונדות צבועות ומקושטות... לא זה העניין...

וחוצמזה, מה עם כל האמריקאיות ה-לא-בדיוק-אספנות שמגיעות וחונות בפנים כבר מזמן? שברולט קאמרו שחורה ואדומה מסוף שנות השמונים תחילת התשעים שמגיעות כדרך קבע, פיירבירדים מאותן שנים, מה עם הקורבט C5 הכסופה של מר אביבי? מה עם כל המרצדס SL שמגיעות כל שבוע? מה עם הפורשה 928 GTS השחורה? אפילו אותה פורשה 911 טורבו שחורה שנת 86 של מר טל...

אני לא זוכר תלונות...

כבר מזמן המפגש הוא לא רק של מכוניות העונות להגדרה של אספנות, אלא גם של מכוניות ישנות ומיוחדות שיש להן עוד עשור או קצת יותר כדי להגיע למצב הנ"ל.

פורסם

שתי שאלות, אחת קשורה יותר ואחת פחות:

1. אני לא מגיע למפגש כי אני עובד (קרוב דווקא) עד 19:00.

שווה להגיע גם בשעה זו?

2. יש לי רכב, אמנם לא אספנות אבל מבחינתי יקר מאוד לליבי, מהסוג שילדי "מאיר עצבני" אוהבים לשרוט, לשבת עליו, לקרוע את הגג, ושאר ירקות.

מבחינתי אני לא מגיע למקום כזה אם הרכב לא בטווח עין שלי.

זה אומר - אם האופצייה היא להחנות בחוץ - אני פשוט לא מגיע.

מצד שני אני לא רוצה לקלקל את רוח המפגש ולהחנות רודסטר יפנית בחנייה שמיועדת לרכבי קלאסיקה.

עצה, מישהו?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הדבר שהכי הפריע לי, היה נוכחות של ערסים (סילחו לי על הביטוי הקיצוני, אבל אין מילה יפה יותר ואין טעם לעדן את המציאות) בשלל מכוניות, שהמשותף לכולן - אין להן שום קשר לרכבי אספנות (או קשר למכניות "קלאסיות" צעירות יותר).

מכוניות פוזה / וואסח / ערס-מובילים.... מה שתרצו לקרוא להם, אבל לא אספנות וגם לא קלאסיות.

הם תפסו חניות של רכבים שמקום כן במפגש וחבל.

מצד שני, ראיתי אנשים נחמדים.

ראיתי מכוניות אספנות וקלאסיות מרהיבות.

ראיתי מכוניות בכל מצבי הצבירה, מגרוטאות עם אופי ועד למכוניות תצוגה ברמה עולמית.

בתור מנהל מועדון של ערסים בעלי "מכוניות פוזה / וואסח / ערס-מובילים.... מה שתרצו לקרוא להם" - ברצוני לבקש את סליחתך על קיומינו .

בקשתי מחברי המועדון שלי להמנע מלהגיע יותר למפגש שלכם, שחס וחלילה לא נקלקל לכם יותר - אומנם אינני אחראי וזו עדיין מדינה חופשית ואני לא יכול לדרוש מהם כלום.

אבל אני חושב אחרי הת'רד הזה הבנו אחד את השני היטב - יש לכם את הפינה שלכם ולנו את שלנו .

סוף שבוע נעים לכם.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

חבר'ה נכחתי אתמול וליבי איתכם אבל מצד שני הם לא עושים לכם את זה בכוונה.

תבינו יש ילדודס שהם מזדנבים ושומעים שיש מקום "חם" חדש הם יגיעו. בגלל זה הכל נעשה בזמן האחרון בחשאות ובטלפונים או אייסיקיו.

אני חובב מכוניות לא משנה איזה אבל יש נטייה למשופרות. והרוב ממה שהיו אתמול אלו היו מכוניות מאוד מאוד משופרות ולמי שיזלזל בסיירה ובאיוו 8 לדעתי אין לו מקום ברשימה כחובב רכב בכלליות והיו רכבים נדירים כמו רנו 5 GT הב.מ.וו M3 E30 אומנם משופרת אבל היא קלאסיקה הייתה מיצובישי 3000 GT שלא רואים בכלל כל יום ואפילו לא כל חודש.

מי שבאמת תפס שם את המקום היו הילדים שבאו עם הרכב הפרטי של ההורים מהליסינג או ילד צפונבון שבא עם הפג'רו של אבא...בעיניים שלי ראיתי בכניסה מורה לנהיגה עם תלמיד שכנראה היה הבן שלו שרצה להיכנס!!!

היה מישהו צעיר עם פולקסווגן פולו רגילה לחלוטין שנכנס ובעיניי זה גועל נפש תן כבוד למקום יש כאן אנשים שקורעים את התחת בשביל המפגש הזה.

כן תעברו מקום לא תעברו מקום זה יוודע בסופו של דבר כי כולם מכירים את כולם וכמו שחלקכם אמרו "יזדנבו אחרינו"...אתם צריכים להבין שחלק גדול מהמשופרות שנכחו אתמול לא באים בכלל למפגשים אלא רק לארועים מוטוריים ולדעתי אתם צריכים לקחת זאת ברוח טובה שהם מגיעים.

המרצדס הזהובה עם הכונס במכסה המנוע שהגיעה? אם מישהו מכם היה יודע מה יש לו הוא היה מאוד מאוד מאוד מעריך אותה כי היא מאוד מושקעת!

חבר'ה מה שאני מנסה להגיד הוא שלא צריך לריב...כולנו חובבי מכוניות וכולנו "גרופים" של הדבר ולדעתי צריכים לשבת ולדבר על זה ראשי מועדון ה-5 וראשי המועדון שנכח ברוב גדול אתמול...תנסו להרים מפגש במקום גדול יותר זה יכול להיות מצויין...הכל על מנת שלא יגיעו ילדודס כמו אתמול כי אני לא סתם יוצא מהבית ביום שישי אחר הצהריים..אני נוסע כדי לראות דברים שאני אוהב ואף מעריץ...בעיה שלכם שלא סיננתם אנשים עם רכבים רגילים ופשוטים..היו כאלה...ואם אתם מזהים רכב משופר אז אנא למה לא לתת לו להיכנס? אתם רוצים לעשות סלקציה שם ולא לעבור מקום?

הצעה שלי: ראש מועדון ה-5 וראש מועדון סקאלה עומדים בכניסה ועושים סלקציה למכוניות..ואני מכיר חלק שאין להם בעיות להגיד למישהו אין כניסה ובלי להסביר אפילו מדוע פשוט נטו "אין כניסה".

קחו את זה לתשומת ליבכם...הרי כולנו משפחה מוטורית אחת גדולה

אלירן

פורסם

תזכורת קטנה -

הפורום הזה הוקם על ידי אותם חבר'ה, שהיו מגיעים עם המשופרות / ספורטיביות שלהם פעם למפגש שלכם ברמת גן.

אני הייתי מגיע עם ה-205GTI שלי למפגש ברמת גן, והיום למפגש באוניברסיטה.

יש להבדיל בין מכוניות צעצוע עם פלסטיקים זוהרים, נוצות אדומות ונאונים, לבין קלאסיקות אמיתיות, שלא עונות להגדרה של רכבי אספנות מכיוון שאינן בנות 30, אבל הן בהחלט נדירות ומיוחדות.

פיאט X1\9, ב.מ.וו E30 M3, קוזוורת, רנו 5 GT, אינטגרלה וכו' הן לא פחות קלאסיות ממוסטאנג, או טרקסיון-אוונט.

אני יודע שהקהל שמגיע לראות אותן מגיע לפעמים במכוניות מצועצעות, אבל צריך להגדיר בברור חניה לרכבי תצוגה לעומת חניה נפרדת, מחוץ למתחם לרכבי קהל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגעתי אמש בשעה די מוקדמת...וחניתי במקום שבו הערכתי שיהי לי קל לצאת...ולא כך היה.

בשעה שש נאלצתי לתמרן את שש המטרים של הקטלינה בלא מעט "רברסים" על מנת לצאת.

פתרון אפשרי- לשכור את המקום ל3 שעות בימי שישי אחה"צ. לא ניראה לי שזה צריך להיות יקר מידי, ולגבות מחיר כניסה מחברי המועדון על מנת לממן את השכירות- וגם זה לא ניראה לי שיעלה יותר מידי. כך אפשר יהיה לשלוט על חוקית על הכניסה.

אריה

פורסם
תזכורת קטנה -

הפורום הזה הוקם על ידי אותם חבר'ה, שהיו מגיעים עם המשופרות / ספורטיביות שלהם פעם למפגש שלכם ברמת גן.

אני הייתי מגיע עם ה-205GTI שלי למפגש ברמת גן, והיום למפגש באוניברסיטה.

יש להבדיל בין מכוניות צעצוע עם פלסטיקים זוהרים, נוצות אדומות ונאונים, לבין קלאסיקות אמיתיות, שלא עונות להגדרה של רכבי אספנות מכיוון שאינן בנות 30, אבל הן בהחלט נדירות ומיוחדות.

פיאט X1\9, ב.מ.וו E30 M3, קוזוורת, רנו 5 GT, אינטגרלה וכו' הן לא פחות קלאסיות ממוסטאנג, או טרקסיון-אוונט.

אני יודע שהקהל שמגיע לראות אותן מגיע לפעמים במכוניות מצועצעות, אבל צריך להגדיר בברור חניה לרכבי תצוגה לעומת חניה נפרדת, מחוץ למתחם לרכבי קהל.

בדיוק מה שכתבתי כמה הודעות מעל... החבר'ה פה קצת מחצינים את המצב והופכים גם את הרכבים המיוחדים ל"מכוניות-מהיר-ועצבני-שנראות-כאילו-יצאו-עכשיו-מקופסה-של-קורנפלקס"...

ואלירן, תעשה לי טובה תוציא את סקאלה מהעניין כי אין להם שום קשר עם כל הכבוד, הבעיה היחידה פה של כולם זה האיביזות והגולפים שלהם...

פורסם

סיירה קוזוורט'

X1/9 מ-ד-ה-י-מ-ה

אנטגרלה במצב תצוגה

E30 M3

לא פחות מיוחדות מהמרצדס SL AMG של אחד מחברי המועדון שמגיע לשם ( שלפי השנתון גם היא לא אספנות )

לא פחות מיוחדות מכל האמריקאיות השריריות שמגיעות והן רק בנות 15-20 שנה .

ואני יכול להמשיך עד מחר .

יש להבדיל בין משופרות רגילות לכאלו שהן אספנות עוד לפני שחגגו להן מומולדת 30

אינטגרלה ו E30 M3 לא פחות מיוחדות ממוסטנג לדוגמא . אז השנתון הוא חדש מעט יותר אבל בטח שלא ח-ד-ש והן בהחלט מיוחדות יותר ו"אספנות" יותר .

( אלא אם אתם מקובעים בשנתון... ואז צר לי עליכם כי עולמכם צר )

ובני הספל , תגובתך היא מתנשאת .

כזכור לי אתה לא מגיע למפגשים בכלל . אז לך הם בטח לא מפריעים .

ושלא תבינו לא נכון .

איביזות טורבו וסובארואים טורבו וכו' לא אמורים להיות במפגש !

אבל אינטגרלה ? סיירה קוז'י ? M3 ? X1/9 ?

יותר מראויים להגיע למפגש !

לכל המשופרים הרגילים , דהיינו האיביזות , האימפרזות , המיאטות וכו' אתם צריכים לקחת דוגמא מהחברה האלה , שגם הם שיפרו במיטב כספם את רכבם אבל ידעו לעשות הפרדה בין מפגש של "מיוחדות" למפגש של משופרות והחנו בחנית הבריכה הסמוכה :

( לקוח מאתר סקאלה )

77404f9cca.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב אני רוצה גם לאמר כמה דברים, בתור מישהו שהיה בסקאלה מהיום הראשון.

בשביל מה הדיון הזה טוב? בשביל להוציא אגרסיות ולהתלכלך על מועדונים אחרים?

אתם לא יכולים להכליל ולאמר "מועדון ילדי מהיר ועצבני", מכיוון שהמועדון לא היה קשור לזה.

בכלל זה מגעיל לאמר כזה דבר, זה יהיה לכם נעים אם אני אכליל אותכם כ"מועדון אלצהיימר על גלגלים" ?

אז בבקשה, המועדון מכבד אותכם, תכבדו אותו בחזרה.

כי בכל האירועים של המועדון, והיו הרבה כאלה, כולם היו מסודרים ללא רבב וללא התפרעות אחת קטנה.

אז למה להתחיל ללכלך ולהיכנס לריבים?

לא היה יותר טוב אם מראש, כמו הבחורה לפני ודורון, הייתם פותחים ת'רדים באתרי המוכניות שאומר

"מפגשי מועדון ה5 נועדו לרכבי אספנות, מי שרוצה להגיע מוזמן אבל מתבקש להחנות מחוץ למתחם"

אני בטוח שזה היה הרבה יותר טוב....

כי כמו שנוכחתם לראות, כאשר יוליה (אני מאמין שזה שמך?) ביקשה מדורון בצורה יפה להחנות בחניה הנפרדת הוא נענה בחיוב.

ואם היא הייתה יוצאת עליו בת'רד כזה? זה היה עושה משהו, חוץ מלפתוח ריב חסר סוף?

אני מראש אומר למי שמגיע איתי להחנות בחניה הנפרדת ועל כך יעידו בעלי הרכבים מהתמונה שיאשה העלה.

אז מה שאני מציע הוא דבר כזה, שההנהלה תשים קץ לת'רד הזה, ואני בתור חלק מסקאלה אצא בבקשה מציבור הגולשים בעלי המשופרות וכו' להחנות בחניה הנפרדת.

מה דעתכם על זה?

בברכת יום טוב,

מאור ב.

פורסם

אני מסכימה אתך במאת האחוזים. זה ימנע חיכוכים מיותרים בהחלט בין המועדונים, וישמור על המפגש במתכונתו המיוחלת.

(חוץ מזה - זה לא שאני לא נהנית מלראות את הרכבים שלכם.. :) )

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הבעיה היחידה פה של כולם זה האיביזות והגולפים שלהם...

כמו שזה ניראה בתמונה הנ"ל...

"בעלי" הגולפים והאיביזות דאגו להחנות את הרכבים שלהם בחניון הסמוך על מנת לא לגרום לבלאגן

בחניון המועדון..

אז להבא לפני שאתה יוצא בהודעה ומשמיץ אותנו לשווא ,בדוק את עצמך:idea: .

*לכל אדם יש זכות להגיע לראות וגם לתת מילה טובה לבעלי אותם הרכבים .

אנא מכם דעו להפריד בין מכוניות ספורט לדייהו רייסר עם להבות (כמו שנכתב בתרד)!

שבת שלום

פורסם

יש בשרשור הזה עניין שמאוד מעצבן אותי.

מועדון סקאלה הוא לא ילדי מהיר ועצבני, לא ערסמובילים וכו', אז בלי כינויים. כמו שלנו לא נעים שקוראים לחברי מועדון החמש אליטיסטים סנובים, גם הם לא נהנים מהכינויים שחלקנו מדביקים להם.

תשמרו על תרבות הדיון.

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...