Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפני כמעט שנה הייתי מעורב בתאונת דרכים, בתוך כיכר. לא שואל אם אני אשם או לא, זה לא רלוונטי לעניין, אז בבקשה לא להתייחס לזה.

קיבלתי היום הזמנה לבית משפט, אחרי שלא קיבלתי לא דו"ח, לא קנס ולא שלילת רשיון. כלומר המשטרה לא עשתה עם זה כלום. בכתב האישום, העובדות הפוכות לגמרי ממה שקרה, למזלי גם צילמתי תמונה של אחורי הרכב שפגעתי בו (שרואים בבירור את לוחית הרישוי שלו), שרואים שזה נעשה מאחורה.

תיאור המקרה: (כך גם נאמר בעדות שלי במשטרה)

הגעתי לכיכר כאשר רכב הגיע משמאל לימין והמשיך ישר. לאחר שגשלתי לתוך הצומת, הרכב בלם בפתאומיות בגלל ילדה שקפצה לכביש, אני בלמתי אחריו, כאשר הצמיגים, שהיו במצב גרוע מאוד (אוטו של אמא) גרמו לאוטו להחליק לתוך האוטו הבולם. כמובן שזו היתה תאונה קלה, הטמבון של הרכב שפגעתי בו קיבל מכה קטנה, לא משהו רציני. נהג הרכב הלך לבית חולים, התלונן על כאבים אבל נצפה יום למחר בעבודה מעמיס ארגזים כמו גדול. לא משנה, חזרה לעניינו.

בכתב האישום, תחת הסעיף "העובדות", רשומים הדברים הבאים (בקצרה כמובן):

3. ....רכב פרטי....משמאל לימין....נכנס לכיכר והיה קרוב לרכב הנאשם עד כדי התנגשות.

4. הנאשם נהג ברשלנות בכך שלא ציית לתמורור הנ"ל ("זכות קדימה לתנועה החוצה את דרכך במעגל התנועה"), לא נתן זכות קדימה לרכב הנ"ל שנע המעגל התנועה, על אף שהבחין בו, נכנס לצומת, חסם דרכו של נהג רכב ב' וכלי הרכב התנגשו.

לפי העובדות, אני הבחנתי ברכב ולמרות זאת החלטתי להכנס לכיכר, לחסום את התנועה שלו ובגלל זה נהיתה התאונה.

כמובן שזה לא מה שקרה, מה גם שהבחור שנכנסתי בו אמר למשטרה את אותם פרטים, ככה שאין לי מושג איך הם הגיעו להחלטה הזאת.

האם עו"ד פשוט, על סמך "העובדות" בכתב אישום, יכול להוציא אותי מזה? הרי יש לי הוכחה מצלומת של הרכב שנפגע מאחור, הבחור שנכנסתי בו אמר אותו דבר ואחי שישב איתי באוטו עד. מה שגם שהעדות שנתתי זהה לזה.

הוספתי תמונה של מה שקרה באמת, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת חו"ד דעתכם ואם מישהו מכיר עו"ד באזור הצפון, שמוכן לקחת על עצמו, כמובן במחיר הגיוני, את התיק הקטנטן הזה. זו התאונה הראשונה שקרתה לי במשך 6 השנים בהם יש לי רשיון. מה גם שמעולם לא קיבלתי דו"ח, קנס או כל דבר אחר. שום עבר על הכביש.

תודה חברים

accident.jpg

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

שני דברים:

1. הבנתי שהפוגע מאחורה (במקרה שלך-אתה) תמיד אשם,האם נכון (לא מכוון בהכרח אלייך)?

2. למה בעדות אמרת שהצמיגים שלך היו גרועים..קצת הפלת את עצמך..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

1. בגדול, כן. בדר"כ זה אי שמירת מרחק או דברים כאלה.

2. לא אמרתי בעדות שהצמיגים היו גרועים. לא ציינתי כלל שמצב הרכב לא טוב או שתנאי השטח לא היו טובים.

ולשואל הראשון, המדינה.

אם זה היה או, כן היה עניין של אשם או לא אשם. פה זה לא משנה, מדובר רק על עניין משפטי ועוד כמה זה קביל בבית משפט.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

לדעתי כל עו"ד תעבורה סביר, יוכל לעזור לך לצאת מהברוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...