Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה של SPAL, לא מכיר את הדגם אבל על השלט יש 3 כפתורים: פתיחה, סגירה, AUX.

הרכב הוא מיצובישי קולט (צורה חדשה) שנת 99.

1. האם יש אפשרות תיכנות באזעקה שהיא תידרך ותסגור דלתות אוטומטית אם הסוויץ לא פתוח ולא נגעו כמה דקות? למשל אם שכחו לנעול, אז שהרכב יינעל אוטומטית.

2. איפה הכי קל (עם גישה נוחה) לגשר את לחצן תא המטען (דלת שלישית) עם שאר הדלתות, כדי שהאזעקה תופעל גם עם פתיחת דלת תא המטען? והאם צריך לחבר דיודה.

פורסם

בלי תוכנית של האזעה קשה לך לדעת לאן לחבר את הלחצן אלא אם אתה עוקב אחרי הלחצנים האחירים

בקשר לתכנות הנעילה אין צורך בתכנות אתה יכול לסים טיימר של כמה זמן שאתה רוצה דקה 3 דקות שיפעיל 2 רלאיים אחד שיפתח צויץ עם עוד טיימר ל10 שניות והשני שיפעיל את הנעילה :-)

יאללה לך תעשה את זה

פורסם

יש לי SPAL ואם מדובר באותו דגם אז כל האזעקה מבוססת על תוכנה. למיטב זכרוני אפשר לתכנת נעילה אוטומטית פאסיבית או אקטיבית. צריך בשביל זה את הספר. תנסה להשיג אותו באינטרנט אם לא תסתדר שלח לי מייל, אני אנסה לעזור לך.

פורסם

אני חושב שמצאתי באתר הבית שלי הצרן את מה שאני צריך. לא יודע אם זה ההסבר לדגם שאני צריך, אבל מה שבטוח שהשלט של האזעקה נראה כמו שבתמונה.

אני קצת מיסתבך עם ההסברים שם.

ראיתי שיש אפשרות שהרכב יינעל אחרי זמן מסויים אם הוא נפתח מהשלט אבל הדלתות לא נפתחו. ראיתי גם שיש אפשרות שאזעקה תידרך אם שכחו לדרוך אותה. את שתי האפשרויות האלה אני צריך.

אני לא מבין את ההסבר שם :? קצת קשה לי להבין מהצייורים, עדיף שהיו רושמים במילים.

מישהו יכול לעזור לי עם זה?

http://www.spal-usa.com/remote_security/automated/tech_sheets/34500093-0117%20-%20AS-80%20Operating.pdf

פורסם

מה שהורדת זה ה- Operating instructions, הוא רק מסביר את התכונות (באם הן הופעלו).

זה לא עוזר לך לשנות את התכנותים. בשביל זה תצטרך למצוא את ה- Installation manual או installation instructions. בדר"כ קצת יותר קשה למצוא את זה.

פורסם

2. איפה הכי קל (עם גישה נוחה) לגשר את לחצן תא המטען (דלת שלישית) עם שאר הדלתות, כדי שהאזעקה תופעל גם עם פתיחת דלת תא המטען? והאם צריך לחבר דיודה.אני לא זוכר איך זה נראה בקולט,תנסה לבדוק מתחת לזרועות אם אפשרי,במידה ולא בחיבור של הדלת .בגדול לא נראה לי שצריך דיודה אם אתה מתחבר לאזעקה,רק אם אתה מחבר למתגים מקדימה,כי אז התא-מטען יסמן לך כאילו הדלתות פתוחות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...