Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת משאבת דלק בוולוו 122

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את משאבת הדלק בוולוו, יש לי משאבה חדשה

האם חוץ משחרור שני ברגים והחלפת פקונג אני צריך לדעת עוד משהו לפני שאני מפרק את הישנה ומרכיב את החדשה?

בתודה מראש

יגאל

נ.ב. מדובר במשאבה מכנית

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

אין שום בעיה,מה שציינת יספיק לך ע"מ להחליף את המשאבה.

בהצלחה...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לפני ההרכבה, חשוב לבדוק שפני השטח נקיים וישרים, במידה ולא... ליטוש קטן וניקוי פני השטח משאריות ישנות של טינופת ואבנית, חובה לפני הרכבת האטם והמשאבה החדשה בכדי למנוע נזילות-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אין שום בעיה,מה שציינת יספיק לך ע"מ להחליף את המשאבה.

בהצלחה...

עמית.

שלום.

ואם בטעות הוא יכניס את לשונית המשאבה מתחת לגל-הזיזים והגל ישבר אתה תפצה אותו על הנזק?

אגב כדי להחליף גל-זיזים בוולו יש לפרק את כול המנוע לחתיכות וגלגל השינים של הטימינג מפיבר ישבר.

לבעל הרכב זה לא מסובך רק יש לשים לב שהלשונית שמפעילה את משאבת הדלק תחדור למקומה.

{מעל גל-הזיזים}.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני,מה שתישבר היא הלשונית של משאבת הדלק ולא גל הזיזים.

בדיוק כמו גלגל השיניים של המפלג שתמיד עשוי חומר רך יותר מגל הזיזים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נכון, אבל בני צודק, באמת יש לשים לב ללשונית....חבל לגרום נזק בכל מקרה.....תודה לבני-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום חן.

בדרך כלל אתה צודק הפעם לא 0002006A.gif .

בוולבו 121 אם מכניסים את הלשונית מלמטה, מה שקורא בסטרטר הראשון הקמשפט נישבר כי!!!

בוולבו הקמשפט עשוי מיציקה גרועה והוא כמו זכוכית. אגב, נפילה על הריצפה של הקמשפט, ותגיד שלום לבחור. גם בפרוק גלגל השינים {מפיבר} לחיצה לא טובה והקמשפט נישבר. האמן לי אין יודע כבעל נסיון.

בברכה, בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום חן.

בדרך כלל אתה צודק הפעם לא 0002006A.gif .

בוולבו 121 אם מכניסים את הלשונית מלמטה, מה שקורא בסטרטר הראשון הקמשפט נישבר כי!!!

בוולבו הקמשפט עשוי מיציקה גרועה והוא כמו זכוכית. אגב, נפילה על הריצפה של הקמשפט, ותגיד שלום לבחור. גם בפרוק גלגל השינים {מפיבר} לחיצה לא טובה והקמשפט נישבר. האמן לי אין יודע כבעל נסיון.

בברכה, בני ל.

לפי מה שאתה אומר אני מתפלא בכלל איך הקמשפט לא קורס מהלחץ שהנדנדים מפעילים עליו?!

ראשית אי אפשר להשוות את המומנט שפועל על הקראנקשפט בזמן חליצה לבין המומנט המקסימלי שזרוע המשאבה תפעיל עליו,

בכל אופן גם בשביל להכניס את הלשונית מתחת לקמשפט צריך ממש להתאמץ,להטות את משאבת הדלק וכדו'...

אגב גם בספרות לא רשום שום דבר מיוחד לגביי ההרכבה,אז זה עושה אותם אחראיים לעבודה שלי?

כלומר אם אני עושה עבודה כפי שרשום בספר וישבר הקראנקשפט כמו שציינת אז היינס יהיו אחראים?!

יפה לדעת...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...