Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות אלפא 159 מישהו מכיר ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי 4 ימים באיטליה עם רכב צמוד שנקרא אלפא רומאו 159... JTDM (טורבו)

רק חצי שנה על הכביש.

עברנו כ 2500 ק"מ ב 3 ימים... כמובן אין הגבלת מהירות באוטוסטרדה :))

הרכב מגיע ל 220 קמ"ש בקלות רבה, נהיגה נוחה (אחרי 9 שעות) ועושה 1000 ק"מ לפול טנק...

GPS מובנה רכב חכם ומרווח מאוד... 4 אנשים + 4 מזוודות ענקיות!!!

יש לצייין שהGPS היה מאוד מדוייק והיה לו הרבה אופציות נוספות כגון : מציאת בתי מלון, תחנות דלק, מרכזי ספורט, שדות תעופה, בארים, מסעדות ועוד....

ההתרשמות מהרכב היה מאוד לטובה למרות שרצינו רנו לגונה קיבלנו את האלפא.. ואני לא מצטער לרגע..

יש לציין שנסעתי כרווק וחזרתי כארוס!! הפתעתי את חברתי עם הגעתי לאיטלה וטבעת על הבמה באמצע הפסטיבל (רקדנית).. :))

הנה כמה תמונות להתרשמות....

רכב ממולץ למרות שלא ראיתי בארץ...

159jtdm3.jpg

159jtdm2.jpg

159jtdm4.jpg

11_b.jpg

159jtdm.jpg

159jtdm5.jpg

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

מצטער להרוס את כל ההתרגשות, אבל אישית אם הייתי נוסע במכונית כשהנהג מוצא זמן לצלם את הספידומטר ב-220 קמ"ש, כבר מזמן הייתי דורש שייתנו לרדת..

מזל טוב ד"א

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תאמין לי שלא אני צילמתי....

לגבי הרכב אפילו באתר הרשמי של אלפא בישראל לא רשום עליו

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

בעיקרון שיווקו אותה יחד עם הבררה באוטומוטור

לפעמים לוקח זמן ליצרנים לעדכן את האתר שלהם, אתמול הבנתי שהתחילו לשווק את הQ7 של אודי.

נכנסתי לאתר שלהם בישראל ולא היה שם זכר לאוטו

Polo 2012

פורסם

מצטער להרוס את כל ההתרגשות, אבל אישית אם הייתי נוסע במכונית כשהנהג מוצא זמן לצלם את הספידומטר ב-220 קמ"ש, כבר מזמן הייתי דורש שייתנו לרדת..

מזל טוב ד"א

עמוס

מזמין אותך לנסוע 220 איתי , אפילו מוכן לפתוח עבורך את הדלת.
פורסם

רכב מדהים, בנוסף לכל הכתבות והמבחנים היה על ה159 (בין השאר) שירשור ארוך וכעוס על אלפא

וכל מה שמסביב..אם זה מעניין אותך תעשה חיפוש.

1.8T 8)

פורסם

כנראה יש משהו מדבק בלשלוף טבעות באיטליה...מזל"ט!

אני העדפתי להציע על קצה גבעה בטוסקנה...כל אחד ודרכו שלו.

נ.ב:אכן,רכב מדהים.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...