Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא הדלקתי מזגן מאוד הרבה זמן, והיום בגלל החום הדלקתי, הוא התחיל לעבוד, האוויר התחיל לצאת אבל.... אבל חם.

חכיתי איזה 5 דקות, חשבתי שבגלל שלא הדלקתי אותו הרבה זמן, צריך לעבור אני יודע אוויר או משהו, אבל שום דבר לא עזר.

המדחס עושה "קליק" ומתחיל לעבור, המאוורר גם עובד, גם יוצא אוויר, אבל חם.

איך לבדוק האם יש גז או לא, אני לא יודע איך.

אולי יש עוד משהו שאני צריך לבדוק???

אולי יש נזילה איפה שהוא???

תעזרו לי בבקשה.

פורסם
אני דווקא חושב שדבר ראשון צריך לבדוק שהמזגן לא מכוון לחימום :-P
לא לא ישבתי עם בן אדם שהוא בעל אותו רכב כמו שלי, הוא אמר שלא עובד.
פורסם

רפי

אני לא רוצה למלא גז סתם, כי מאוד יכול להיות שיש אזה בעיה באחד מצינורות, וגז פשוט ילך.

וכמה עולה למלא גז???

ואם ניתן לבדוק לפני שאני ממלא גז, האם יש נזילות? או משהו בסיגנון?!!

תודה רבה.

פורסם

מזגניסט טוב ומקצועי לא ממלא סתם גז אלא גם מבצע בדיקות של איתור נזילות.

המקצוענים גובים יותר כי בדיקתם עמוקה וארוכה יותר ואין מחיר קבוע לזה.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם
אני דווקא חושב שדבר ראשון צריך לבדוק שהמזגן לא מכוון לחימום.

לא לא ישבתי עם בן אדם שהוא בעל אותו רכב כמו שלי, הוא אמר שלא עובד.

אם נמשיך קצת את הרעיון של פסיכו, אולי יש בעיה בחוגה שמחליפה בין חום וקור ולמרות שהיא מסתובבת זה תקוע על חום?

האם הפעלת המאוורר בלי הפעלת כפתור AC מוציאה אוויר חם או אוויר לא חם ולא קר?

פורסם
אם נמשיך קצת את הרעיון של פסיכו, אולי יש בעיה בחוגה שמחליפה בין חום וקור ולמרות שהיא מסתובבת זה תקוע על חום?

האם הפעלת המאוורר בלי הפעלת כפתור AC מוציאה אוויר חם או אוויר לא חם ולא קר?

כשאני אומר אוויר חם, אני מתכוון לאוויר מבחוץ, ולא חם מחימום.

כשאני מסובב את החוגה שמחליפה בין חום וקור, אז כשזה בקור, יוצא אוויר מבחוץ, כשזה בחום, אז יוצא אוויר חם מחימום, ו לא מבחוץ.

פורסם

כשאתה מפעיל את המזגן תסתכל במייבש (נראה כמו פחית שתייה גדולה בד"כ), יש לו מעין חלון קטן מאוד מזכוכית ואתה צריך לראות שם בועות של גז, מעבר לזה במערכות מיזוג בד"כ יש חיישן שמונע מהמדחס לעבוד אם אין גז במערכת כי אם אין גז גם אין שמן והמדחס נהרס, אם המדחס אכן עובד (אתה שומע שהוא מתחיל לעבוד) יותר הגיוני שיש לך גז אבל אין קומפרסיה.

בכל מקרה מומלץ לבדוק אצל בעל מקצוע

פורסם

תשמע לפני כמה ימים היה נורא חם ופשוט נמעס לי שהמזגן לא מקרר היה מוציא אויר כמעט כמו בחוץ

הלכתי לתלפיות למזגניסטים שהומלצו בפני הוא בא הסתקל אומר שהמדחס מרעיש ואולי לא דוחס טוב אחרי זה הסתכל על הרדיאטור אמר רדיאטור מזגן גמור דחוף צריך להחליף + כמה רכיבים פנימיים במערכת וכמובן שחסר לי גז לא אציין את המחירים שרצו רק אגיד שרק בשביל מילוי גז רצו 300 ש"ח מכיוון שאין לי הרבה כסף לפזר אמר לי חבר לך לוואדי גיוז תראה מה יגידו לך שם כי לפי מה שאמר המזגניסט אין לך מה להפסיד.

הלכתי לשם חיבר לי שעונים אמר שחסר גז ומילוי יפתור את כל הבעיות היתי ספקן לאחר דברי המומחים אבל אמרתי ש 100 ש"ח לא יצילו אותי . שילמתי לו 100 שקלים הוא מילא לי שמן + גז. ומאז המזגן פשוט מקרר בצורה מדהימה.

אם אתה מירושלים תסע לשם ותסדר את זה בעלות פשוט מזערית מאוד מומלץ.

• תוכן חדש...