Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בצד החיצוני של האוטו בתחתית של החלון יש פס גומי ( זה שנועד לאטום מפני חדירה של גשם לתוך האוטו) , הבעיה עם הגומי היא שאני מרים את החלון יש רעשים של חיכוך הגומי עם החלון , זה משאיר לי סימנים על החלון וגם החלון עולה נורא לאט, שהחלון יורד אין בעיה אין רעשים ואין מגע בין השניים. ניסיתי לשמן את הגומי (סיליקון, וואזלין ומה לא), עזר ליום-יומיים וחזר עוד הפעם.

עכשיו השאלה היא אם מישהו נתקל בתופעה ויש לו איזה פיתרון, אולי אפשר להחליף את הגומי (אם קיים בכלל תחליפי) , או שאולי בכלל הבעיה לא שם והיא נובעת ממשהו אחר ?

בתודה , זיו.

פורסם

אם כוונתך לפס הנמצא על הפח החיצוני של הדלת, לכל רוחבה, במחלק התחתון של חלל החלון שבדלת, אז פעל כך:

הורד לגמרי החלון למטה וסגור את הדלת. בעומדך בחוץ החדר את אצבעות 2 ידיך מאחורי הפס גשם הנ"ל לתוך חלל הדלת ומשוך מעט ובעדינות את פח הדלת לכוונך (בכך תחליש קצת את לחץ הגומי גשם על הזכוכית הנעה). נסה להפעיל כעת ובדוק המצב. בתקוה שהסברי ברור.

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם אני סובל מהתופעה הנ"ל שגורמת לשריטות על החלון וזה מאוד מעצבן.

החלפת הגומי תביא לפיתרון?

(רפי הסבר נוסף אם תוכל...)

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

פשוט וקל מאוד, ע"י משיכה קטנה של פח הדלת בחלקו נעליון אנו מפחיתים את לחץ הגומיה על הזכוכית כי היא קצת מורחקת מהחלון. פשוט, בשנות עבודתי ראיתי פחחי רכב וזגגים מבצעים זאת ומכל מלמדי השכלתי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מממ...

לצערי לא כל כך עזר, יש שיפור אבל הוא ממש מינורי, עדיין אני שומע רעשים של גומי משייף את הזכוכית.

יכול להיות שהתקלה נובעת ממקום אחר ? (יש לציין שפתחתי את הדלת ושימנתי/גירזתי את כל המנגנון, כולל הכבלי פלדה שמושכים את התושבות של החלון).

וגם מדדתי מהירות ירידה ועליה של החלון והוא יורד פי 2 יותר מהר ממה שהוא עולה.

שוב תודה, זיו.

פורסם

אתה בטוח שזה הגומי?

בתוך הדלת, יש מין ברזל שמפעיל לחץ על החלון כדי להשאיר אותו ישר, אם הגומי שעליו נשחק, אז משם באות השריטות.

זאת לפחות הייתה הבעיה ברכב של הוריי.

• תוכן חדש...