Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בוקר שאני מתניע את האוטו הוא רועד ולאחר לחיצה קצרה על הגז הוא מפסיק לרעוד ובמשך כל הנסיעה האוטו נוסע חלק

חבר שלי בא ובדק את זה ואמר שאחד המצטים ישתחרר ולכן האוטו רעד כי הוא כיביכול יתאמץ כדי להתניע

אבל למרות שהוא החזיר תמצט למקום הבעיה נמשכת אבל לעיטים נדירות

אם מישהו יודע איך לפתור תבעיה לחלוטין אז שיגיב.

הונדה סיוויק שנת 97

פורסם

אולי אחד מחוטי ההצתה שלך קרועים אפילו קרע קטן ואז הוא נוגע בגוף של המנוע(בריחת ניצוץ)או שאחד הפלאגים שלך לא טוב או בדיקת טורים בסיבובי סרק

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

איבחון כזה דרך התכתבות הוא קשה, מלווה בניחושים, לעיתים נכונים.

רצוי לחבר את הרכב לסורק תקלות, להשאיר אותו שיהיה קר במוסך, לבדוק לפני ההנעה בDATA_LIST את נתוני החיישנים, ולעבור לבדיקה הלאה, אם הנתונים נראים נכונים ומתאימים.

יכול להיות המון סיבות, אני אישית לא רואה טעם להתחיל ברשימה ארוכה ומיותרת לבעיה שתתגלה לדעתי כקלה לטיפול, אם יבדוק את התקלה איש דיאגנוסטיקה טוב מנוסה וצדיק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקי אבל רק דבר קטן שאולי יעזור

כאשר מתניעים תרכב בבוקר הסל"ד שלו הוא שתיים אח"כ יורד ל1 וחצי ומישם יורד בהדרגה ל-0.8

ומרגישים כזה שהמנוע ניחלש

ואחרי שנוסעים קצת ועומדים לדוג' ברמזור הוא על 1 סל"ד קבוע

זה אומר לכם משהו

פורסם

מצטרף לבקשה על עזרה,

אצלי בבוקר גם זה ככה הוא לוקח זמן בהתנעה ורק במכות גז זה מסתדר, ואז יוצא לי עשן לבן מהאגזוז

פורסם

אצלי ההתנעה לא לוקחת זמן אבל אחרי ההתנעה הוא רועד ורק לחיצה קטנה על הגז מסדרת את זה

אמרו לי לשים את ה- K44 כי יכול להיות שיצטבר במערכת דלק לילכלוך וזה הגורם לריעידות

יש מצב שזה נכון? כי באמת אף פעם לא שמתי תוסף דלק והאוטו נסע כבר 70000 ק"מ

פורסם

השאלה היא איך הוא נסע את ה 70K האלה

נסיעות עירוניות ופקוקות?

נסיעות בין עירוניות?

בכל מקרה צריך להתחבר כמו שדני רשם למחשב הרכב ולסרוק תקלות ונתונים.

בכל מקרה מפה זה קשה מאוד לאבחן.

פורסם

ומה בקשר לתוסף שאני רוצה לקנות יש מצב שזה יעזור

ואגב איפה אפשר לקנות אותו במחיר הכי זול

• תוכן חדש...