Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה בטוח שמונית לא תחכה לו אלא נהג עם טוהרג חדש ,

ואין מה לעשות לגבי העונש שהוא יקבל כי עוד לפני שהעבירו אותו לבית החולים הטלפונים כבר עשו את העבודה (שיחות עם המעבדה/בית חולים/בוחן תנועה/צמרת המשטרה).

אתם עושים מרוצים ,הוא וכל חבריו רק נוהגים (ויש הרבה כמו אותו עו"ד שנוהגים במהירויות שאנחנו רק מדי פעם אולי מגיעים אליהם).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אנחנו יכולים לטחון את הנושא דק יותר ויותר,

אבל,

בסופו של דבר, לאותו עו"ד לא יעשה כלום, בסוף ה90 יום הוא יקבל את רשיונו חזרה ויכנס לטוארג החדשה שלו, ומי יודע, אולי ימשיך לנהוג כמנהגו לפני התאונה.

צר לי על זה, וקשה לי לקבל את זה בתור אדם ריאלי,

אבל זו המדינה בה אנו חיים - וזה לא חדש לאיש מאיתנו :|

פורסם
היה הבדל בין שתי בדיקות אלכוהול בדם שנעשו לו.

באחת היה אלכוהול ברמה נמוכה ולא מרשיעה, ובשניה מעל לרמה המותרת.

רק תיקון קטן: בבדיקה הראשונה שציינת נמצאה רמת אלכוהול אומנם חוקית, אך בגבול העליון.

בבדיקה השניה כבר לא היה ספק שמדובר ברמה לא חוקית.

מעבר לכך, גם אם כל הפרטים בכתבה היו נכונים, אני חושב שהיא היתה מגמתית, פופוליסטית ולא מקצועית.

שמישהו יסביר לי בבקשה למה צריך לציין שמהירותה המירבית של הפונטו היא 160 קמ"ש, מחירה הוא 90K ש"ח ונפח המנוע שלה הוא 1.2 ליטר בעוד שהטוארג מגיע ל-200 קמ"ש, עולה 700K ש"ח ומנועו בנפח 3 ליטר? אגב, שמתם לב גם לטון שבו נאמרו כל אחד משני הדברים האלה, ובמיוחד לטון המאיים כשדובר על הטוארג?

זה פשוט כדי לזרוע כעס ושנאה אצל הצופה ההדיוט, לא משהו אחר.

בד"כ אני מעריך את הכתבות של חברת החדשות של ערוץ 2 - הפעם הם פישלו בגדול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הוא רצח 2 אנשים !!! מסתובב עכשיו חופשי כאילו לא היה ולא נברא

אני מכיר בנאדם שהיה מעורב בדקירה שלא הסתיימה במוות, וישב על זה במעצר לא קשר שהתארך למעצר בית

לא האמנתי שיהיו כל כך הרבה שטויות מתלהמות בפורום רכב מכובד, שטויות שמתאימות אולי לטוקבקים ב YNET.

דורי קלגסבלד לא יצא מהבית במטרה להרוג.

הוא עשה שטות אדירה. אולי חלם, אולי דיבר בטלפון, אולי משהו אחר והוא גרם לתאונה שתעיק על מצפונו כל חייו.

אין לכם מה לדאוג, הוא ייענש (ובצדק) ובניגוד לאדם אלמוני, השופטים יחמירו איתו, כי הוא על הכוונת של העיתונות במסגרת העליהום.

האם הוא צריך להיענש יותר כי יש לו כסף? אני לא חושב ככה.

יש מנגנונים אחרים שדואגים ל"צדק חברתי" - מס הכנסה, ביטוח לאומי וגם מס קנייה על רכב. מי שקונה טוארג ב 700 אלף ש"ח משאיר כחצי מזה בקופת המדינה. זה מספיק.

הענישה לא צריכה לקחת בחשבון את מעמדו של הנאשם בגרימת תאונת דרכים.

כמו שכתבתי, דורי קלגסבלד לא יצא מהבית במטרה להרוג, בניגוד לחבר שלך שהוא עבריין שיוצא מהבית עם סכין.

במדינה מתוקנת כמו ארה"ב הוא היה נעצר עד תום ההליכים ויושב כמה שנים טובות.

ולי רוצים לשלול את הרישיון כי קיללתי שוטר

אז אני צריך חומר מסריח, שישמש קצת לצד שלי...

נשמע כמו אוי.. אוי... אוי... רק קיללתי שוטר.

כשעצרו אותי בארה"ב על מהירות, כמעט חטפתי כדור בראש כי יצאתי מהאוטו.

אם הייתי מקלל שם שוטר היית מבלה כמה ימים במעצר.

פורסם
מכיר את הפתגם של "עדיף לסתום את הפה ולהראות שאתה חכם מאשר לפתוח אותו ולהראות שאתה לא"?

אלעד

אתה מתכוון למשפט: "עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש, מאשר שתפתח את הפה ותסיר כל ספק"

פורסם

איתן כ:

אל תגדיר את אותו אדם חבר שלי, אני בנאדם ישר, רגוע, לא אלים, אין לי מחשבות כאלו בראש, אני מכיר אותו שלום שלום מהשכונה, לא יותר וטוב שככה, אנשים כאלו לא מועילים בחיים...

לגבי דורי, אתה צודק שהוא לא יצא מהבית במטרה להרוג, לא אמרתי שהוא צריך להענש יותר מאדם אחר, אבל לפחות כמוהו, ואני חושב שכולם יסכימו איתי, שכאשר מדובר בגרימת מוות ברשלנות (נדמה לי שככה קוראים לסעיף על הרג בתאונת דרכים), אין איפה ואיפה למי שיש לו יותר כסף או פחות וכולם צריכים להענש באותה המידה.

לגבי השוטר, זה לא קיללתי, זה הלך ככה:

עמדתי עם הקטנוע על אי תנועה בר"ג בין מעברי חציה (רחוב זבוטינסקי) ודיברתי בטלפון, הוא ביקש ממני לזוז משם, לא התייחסתי, הוא נעמד לידי, וביקש שוב, אמרתי לו משהו בסגנון "מי אתה בכלל שתגיד לי לזוז מה אני מפריע לך פה", או בקיצר, שפה בוטה בטון לא מתאים, ללא קללות, אז הוא לקח אותי הצידה, ונתן לי זימון למשפט על "אי ציות להוראות שוטר"...

מה היו עושים באמריקה אני לא יודע כי אני לא חי שם ולא הייתי שם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במקום לתת לו תשובה כזאת, לא יכלת פשוט לומר לו שאתה שניה מדבר בטלפון ושמייד תזוז?

מה יצא לך מהתשובה המתנשאת שלך? רק בלבול מוח וריצות.

אם אני הייתי במקום השוטר ההוא, הייתי נותן לך דו'ח רק בגלל הדרך החצופה שענית.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אלעד, זה התחיל ב"אני רק מדבר בטלפון", כשהוא היה תקיף הפכתי גם אני להיות תקיף, מה שמתברר כטעות איומה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שוטר יכול לדרוש ממך לזוז ממקום מסויים אם הוא סבור שיש לו סיבה מספיק טובה לכך.

אתה יכול כמובן לנסות לדבר אל ליבו, בדגש על ה"לנסות". הניסיון לא צלח בפעם הראשונה? זוז הצידה. זאת בסה"כ שיחת טלפון, זה לא שאתה עכשיו לומד את הסיסמה של פצצת הגרעין של ישראל... :roll:

טוב, אני מניח שכל דברי התוכחה שלי חסרי טעם עכשיו, המקרה כבר קרה ואת הנעשה אין להשיב.

אני מקווה שלפחות למדת מזה לקח ושלהבא תנהג בדרך חכמה יותר, בתקווה שלא תצטרך לחוות עוד מפגשים מהסוג הזה.

שיהיה לך (למרות הכל ;)) בהצלחה עם התלונה שלך, או מה שזה לא יהיה.

• תוכן חדש...