Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת:

לפני חודש התרחשה תאונה קשה מאוד בה היה מעורב עו"ד שישב מאחורי הגה של טוארג, הוא הרג אישה ובנה, פצע עוד 3 נהגים אחרים, ולא עושים לו כלום, אני זקוק לתמונות של הטוארג, לכתבות שונות על המאורע, וכל חומר אחר שקשור לנושא הזה.

תודה מראש, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אור, כשאתה אומר שלא עושים לו כלום, אתה בעצם פועל כמו התקשורת.

הם משווים בין "העושר והעוני" בעצם.

אני ממש לא מעודד את זה - זה נראה לך הגיוני להתנפל על מישהו רק כי לו היה רכב יותר יקר?

אם המצב היה זהה בין שני רכבים זולים/יקרים לא היו אומרים כלום.

אבל, בכל מדינה, יש יותר עשירים ויש פחות. אין מה לעשות.

אז היה לו כסף, והוא קנה רכב יקר יותר.

לגבי מה היו גורמי התאונה - עם זה אין לי בעיה.

הוא אשם? אני בעד כל עונש.

בין אם הוא דיבר בטלפון/נסע מהר ועוד שאר דברים שהיו בכתבה בערוץ 2, שיקבל את העונש על כך.

אבל לבוא ולהגיד שהוא אשם - ועוד ההשוואה שעשו שם בין 2 הרכבים - מחיר, משקל, מהירות.

נו באמת, זה ממש לא הוגן.

ובאמת, למען הסר ספק - אין לי שום, אבל שום קשר לאף אחד מהצדדים שהיה מעורב בתאונה.

פורסם

בדיוק עכשיו נגמרה כתבה בחדשות ערוץ 2 בנושא

יש קצת משהוא מסריח בחיקרת המשטרה ובהתנהלות של התיק....

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
בדיוק עכשיו נגמרה כתבה בחדשות ערוץ 2 בנושא

יש קצת משהוא מסריח בחיקרת המשטרה ובהתנהלות של התיק....

תפרט..

Back to the original - NC again.

פורסם

ראיתי את הכתבה

ובוא אני יסביר לך משהו

אין לי מושג מי הבנאדם לא מעניין אותי אם האוטו הזה נקנה ע"י משכנתא או ע"י כסף שנחלב מהמדינה (ראה קשריו לאנשי ממשלה)

אני מסתכל על השורות התחתונות:

הוא רצח 2 אנשים !!! מסתובב עכשיו חופשי כאילו לא היה ולא נברא

אני מכיר בנאדם שהיה מעורב בדקירה שלא הסתיימה במוות, וישב על זה במעצר לא קשר שהתארך למעצר בית

בכל תאונה שיש בה נפגים, ראו התאונה בגבעה הצרפתית לפני שבועיים שבה נהרג ליאור שריקי ז"ל, נכנס לתמונה "מהירות הנסיעה הייתה בערך... קמ"ש" או "נבדקת האפשרות שהנהג היה שיכור"

בחקירה שלו

"מהירות הנסיעה איננה חשובה כגורם לתאונה"

"המשטרה לא ידעה שהוא סעד כמה דקות לפני כן במסעדה ויתכן ששתה"

זה לא משנה מיהו, משהו כאן מסריח

ולי רוצים לשלול את הרישיון כי קיללתי שוטר

אז אני צריך חומר מסריח, שישמש קצת לצד שלי...

• אחראי פורום
פורסם
תפרט..

היה הבדל בין שתי בדיקות אלכוהול בדם שנעשו לו.

באחת היה אלכוהול ברמה נמוכה ולא מרשיעה, ובשניה מעל לרמה המותרת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עדיף שתיקח עורך דין , לא נראה לי ש "קו ההגנה" הזה יעבוד.

GOT סחוג?

פורסם

זה לא מצב מול מערכת משפט, במצב הזה לקחתי עו"ד, עכשיו אני עומד מול משהו שמוגדר פסיכולוג ויושב ברחוב הארבעה בת"א, מי שיודע מה הכוונה יודע באיזו בעיה אני נמצא, אין שם לקחת עו"ד...

פורסם
ראיתי את הכתבה

ובוא אני יסביר לך משהו

אין לי מושג מי הבנאדם לא מעניין אותי אם האוטו הזה נקנה ע"י משכנתא או ע"י כסף שנחלב מהמדינה (ראה קשריו לאנשי ממשלה)

אני מסתכל על השורות התחתונות:

הוא רצח 2 אנשים !!! מסתובב עכשיו חופשי כאילו לא היה ולא נברא

אני מכיר בנאדם שהיה מעורב בדקירה שלא הסתיימה במוות, וישב על זה במעצר לא קשר שהתארך למעצר בית

בכל תאונה שיש בה נפגים, ראו התאונה בגבעה הצרפתית לפני שבועיים שבה נהרג ליאור שריקי ז"ל, נכנס לתמונה "מהירות הנסיעה הייתה בערך... קמ"ש" או "נבדקת האפשרות שהנהג היה שיכור"

בחקירה שלו

"מהירות הנסיעה איננה חשובה כגורם לתאונה"

"המשטרה לא ידעה שהוא סעד כמה דקות לפני כן במסעדה ויתכן ששתה"

זה לא משנה מיהו, משהו כאן מסריח

אין לי כח להגיב בהרחבה,

אבל אתה מדבר שטויות. ממש שטויות.

Back to the original - NC again.

פורסם

...

בן אדם שלוקח איתו סכין ויוצא איתה מהבית הוא רוצח בפוטנציה... בן אדם לא יוצא לרחוב סתם ככה עם סכין בכיס אלא אם עוברת לו מחשבה להישתמש בה... מחשבה כזו מקטלגת אותו כרוצח בפוטנציה ומקומו לא בחברה. (נקודה)

ובקשר לתאונה, האוטו של הע"ד היתהפך... באיזו מהירות לריך לינסוע כדי להפוך רכב ששוקל 2 טונות? 20? 30? ממש לא... כל ילד שלמד טיפה פיזיקה יכול להביט בתמונות האילו ולהגיד בביטחה כי הרכב נסע במהירות יותר מכפולה, ולא משנה מה יגידו החוקרים. הנהג נסע במהירות גבוהה במקום שיש בו רמזורים ותנועה. בקיצור, אשם... אם זה הייתי אני או אתה סביר להניח שהיינו מעוכבים ונישפטים ונימצאים אשמים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
היה הבדל בין שתי בדיקות אלכוהול בדם שנעשו לו.

באחת היה אלכוהול ברמה נמוכה ולא מרשיעה, ובשניה מעל לרמה המותרת.

וזה עוד כלום , יותר מקומם שבאו לקחת ממנו דגימת דם רק לאחר 4 שעות (למכרות שאפשר לגלות דרך בדיקה מורכבת יותר כמה אלכוהול היה בדם).

אני מדבר על זה בכלל כנוהל שצריך להיות שברגע שמגיעים לתאונת דרכים ישר לקחת דגימת דם מכל מי שהיה מעורב.

ובחזרה לנושא , לא מעניין אותי מי זה הבנאדם הזה , אני רוצה שימוצא איתו הדין הוא רצח ילד ואישה .

אם לא היה מדובר בבנאדם כל כך מקושר הוא היה נכנס לכלא לפחות ל-10 שנים , אבל בגלל שהוא מקושר הוא ייצא חלק מזה .

המשטרה מנסה לטייח פה , מעניין שהם לא יודעים גם את המהירות שהוא נסע בה , הם ישר ניסו לחפש אולי היה כשל בבלמים אבל מהר הודיעו להם שלא היה כשל כזה.

בקיצור הבנאדם אשם אין לי שום ספק בכך....אני לא רואה סיכוי שאזרח פשוט כמוני וכמוכם היה יוצא מתאונה כזאת ללא עונש כבד.

פורסם
וזה עוד כלום , יותר מקומם שבאו לקחת ממנו דגימת דם רק לאחר 4 שעות (למכרות שאפשר לגלות דרך בדיקה מורכבת יותר כמה אלכוהול היה בדם).

אני מדבר על זה בכלל כנוהל שצריך להיות שברגע שמגיעים לתאונת דרכים ישר לקחת דגימת דם מכל מי שהיה מעורב.

ובחזרה לנושא , לא מעניין אותי מי זה הבנאדם הזה , אני רוצה שימוצא איתו הדין הוא רצח ילד ואישה .

אם לא היה מדובר בבנאדם כל כך מקושר הוא היה נכנס לכלא לפחות ל-10 שנים , אבל בגלל שהוא מקושר הוא ייצא חלק מזה .

המשטרה מנסה לטייח פה , מעניין שהם לא יודעים גם את המהירות שהוא נסע בה , הם ישר ניסו לחפש אולי היה כשל בבלמים אבל מהר הודיעו להם שלא היה כשל כזה.

בקיצור הבנאדם אשם אין לי שום ספק בכך....אני לא רואה סיכוי שאזרח פשוט כמוני וכמוכם היה יוצא מתאונה כזאת ללא עונש כבד.

חבוב, יש הבדל בין רצח ולהריגה או להריגה ברשלנות... וכדאי שתילמד את ההבדל לפני שאתה שולח מילים באוויר...

ולדבי המישפט השני שהדגשתי, לרוע מזללינו, זה לא קורה... יש לא מעט נהגים "מיקצועיים" שהרגו אנשים אחרים והמשיכו לינהוג, אמנם לא מיד, אבל המשיכו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בחיי...

אתה באמת חושב שזה נגמר בדרג של המשטרה?

מכיר את הפתגם של "עדיף לסתום את הפה ולהראות שאתה חכם מאשר לפתוח אותו ולהראות שאתה לא"?

הבאדם עו"ד בפרקליטות המדינה+מקושר להרבה אנשים בכירים בממשלה.

פה בעצם נגמר הסיפור ואין יותר מה להוסיף במילים, הכל צריך לנבוע מהשורה שמעלי...

אלעד

פורסם

כרגיל השוו בין העושר לעוני, לתושבת זמנית שמחכה לאישור וחייה מהיד לפה לפרנס אותה ואת בנה, לבין האיש הגדול עם הטוראג של ה700 אלף או הפיאט פונטו של ה 90 אלף, כפי שעשו השוואה אומללה החדשות, ועוד דאגו להגיד שהרכב ממקום העבודה.

הציגו אותה כמסכנה ואותו כאיש עולם במגדל זכוכית קומה מיליון.

ועוד דאגו להוסיף שאין קשר למהירות, היא היתה נהרגת בכל מקרה.

זה משפט שהרתיח אותי לגמרי...

והוא יושב בבית עם חתך מעל האוזן ו 90 יום שלילה, עם מונית מחוץ לבית.

היה בדמו 60 מיליגרם אלכוהול, אז בגלל שהראו את "הצמרת" שהוא ייצג, וורטהימר, ברק, שרון, שטפל של, וכדומה אז זה הפרס שלו?!

איפה הצדק?!

הרי ברור שהממשלה והמשטרה מסלפת ראיות, ועושים כאילו בדיקות חוזרות בהפרש של 6 שעות.

מספיק 3 שעות כדי שאלכוהול יפוג מדמך, ותחזור לפיכחות.

הוא היה שיכור, זה ברור.

הרי הבלמים היו תקינים, אם הוא בכלל השתמש בהם, שרכב כזה מתהפך ומגיע למצב נזק שהוא הגיע הוא נכנס בהם ב 100 קמ''ש, זה ברור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...