Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לוגו על הדלת

Guest AKICHU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הלוגו על הדלת?

1480_ot.jpg

"מספרים שכשבן גוריון הצליח סוף סוף לשכנע יהודי אמריקאי, בעל מפעל מכוניות להעביר את מפעל ההרכבה לישראל, נערך במפעל החדש טקס רב רושם. בעל המפעל רצה להעניק לבן גוריון את המכונית הראשונה שתצא מפס הייצור וכך עשה. בן גוריון שהתנגד למתנה בחינם ודרש לשלם עבורה. בעל המפעל הנבוך נקב בסכום סימלי של חמש לירות. לאחר שבן גוריון בודק בכיסיו, במכנסיו, בארנק ולא מוצא פונה לפולה אשתו, פולה שלא נדע גם ,אחרי פישפושים לא מעטים ומביכים מוצאת לבסוף 10 לירות, בעל המפעל מפשפש בכיסיו ולא מוצא עודף. בעוד המנהל תר אחרי כסף מתווה פולה בן גוריון תנועה בידה, "מכונית אחת עולה חמש לירות?" היא שואלת, "אז תן לי שתי מכוניות בעשר לירות". (מתוך ויקיפדיה)

פורסם

כבר אז היתה חוצפה ישראלית!!

סמל של אמבולנס קדום?

או של הצבא?(במידה והתמונה לאחר 48)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אירית אם התמונה בארץ אז הלוגו מזכיר לי בדיוק את מה שהוא מזכיר לך (נו את יודעת זה קשור לכחול).

השאלה היא איפה זה צולם?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חיל האוויר כמובן

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אירית אם התמונה בארץ אז הלוגו מזכיר לי בדיוק את מה שהוא מזכיר לך (נו את יודעת זה קשור לכחול).

השאלה היא איפה זה צולם?

הכנרת ברקע, בדרך להר תבור, וזה לא סמל חיל האוויר

אירית

• תוכן חדש...