Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש מכשיר פיוניר פרימייר. 750.

אין רעשים של אלטרנטור. !

אבל יש רעש שאתה מעביר שירים. רעש של המנוע של העין. וכו. רעשים קטנים ומרגיזים.

איך פותרים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא פותרים. מחכים שיתקלקל סופית ונותנים לתיקון.

ככל הנראה נכנס לכלוך \ משהו נשבר ואלו הסיבות לרעשים. או שמושכים (ואולי המכשיר ימשיך לעבוד ככה עוד הרבה זמן) או שנותנים לתיקון (שכנראה יגיע בכל מקרה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשה היה לי את 740 פרימיר

היתה לי את אותה הבעיה שאתה שומע אך הוא קורא את הדיסקים,ועוד כול מינה רעשים מוזרים.

והוא עובד עדיין מעולה(הוא אצל חבר שלי).

ליאור

פורסם

לא מזמן קניתי פיוניר 6850 וגם לי יש את הרעשים האלה, אבל בקטנה ממש לא רציני, חבר שלי קנה גם את המכשיר הזה וגם אותו רעש, ואחי קנה פרימייר 770 וגם אותו רעש, ואני מדבר על מכשירים חדשים.

פורסם

אני יודע. אגב. כשהמכשיר היה חדש. לא היה את הרעש הזה. (המכשיר היה שלי בהתחלה. הוא היה 4 חודשים אצלי. ) ורק אחרי שנה התחילו הרעשים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...