Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אני מתכוון להביא במה קדמית טובה ולהוריד תאחוריים

או יש המלצה לסט אחר עד 350 דולר שישתלב יפה עם המערכת

אני התייסתי לבקשה הזאת להמלצה.

בכל מקרה גם עם הדגם הזה של EARTHQUAKE מדהים באופן יוצא דופן לעלותו זאת תהיה הפתעת המאה בעולם הצרכני עם הוא יהיה טוב יותר מסטים ב350 דולר, רלוונטי במיוחד כאשר הוא מתכנן להוריד את הרמקולים האחוריים.

לא חיבים "להוריד את האחוריים". אם אתה חותך אותם לעבוד בטווח כמו 200-2,000 בעוצמה נמוכה בתנאים מסויימים זה יכול לעבוד ואף לשפר. אבל, ברוב המקרים עדיף למכור אותם ובכסף הזה לשפר חלקים אחרים במערכת.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך לשמוע סטים של בוסטון אקוסטיקס, או את הסט הידוע לשמצה של אקסטנט - מה שיפה בסט הזה הוא שהמיד של מורל ואילו הטוויטר יותר חד (="צעקני", תקרא לזה איך שתקרא).

אני למשל גם אוהב צביון סאונד דומה לשלך וחיפשתי הרבה זמן סט שיתאים לטעם שלי, מורל היו רכים מדי לטעמי, והשניים האחרים שהמלצתי עליהם היו ההתלבטות האחרונה.

מה שכן, כדאי לך לשמוע פוקאל.

בברכה, שי

פורסם

תודה על העזרה אני בסוף עשיתי עירבוב מוראל פוקאל!

על טוויטרים אני הולך על פוקל מסדרת 165k2POWER:

Tweeter Tioxyd 5 inverted dome TN 52

וקרוסים ומידים של מוראל elate6

יש עצות ביקורות וכ"ו על השילוב אני ישמח לשמוע :)

פורסם

הטוויטר של פוקל לא יתאים לקרוס של מורל עקב כתוצאה מעכבה לא מתאימה ותדר חיתוך נמוך מדי בקרוס של האלייט (הTN52 הוא 8 אום).

http://www.focal-america.com/Products/Specsheets/K2Power/tn_52x.pdf

אני מבין את השילוב ההפוך של מידים של פוקל וטוויטרים של מורל. אבל השילוב שלך מוזר ביותר, מיד-באסים של סדרת הפוליקבלר עדיפים בכל מובן על אלו של מורל (לפחות לפי דעתי).

ניתן לגרום לשילוב שהצעת לפעול בעזרת הגברה אקטיבית.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני שמעתי תסט של פוקאל והוא היה מדהים אבל אמרו לי שהמידים שלו גרועים אז אני מפחד לקנות תסט השלם יש מצב שסתם אמרו לי רק כדי להפחיד אותי?

אם כן אני קונה תסט המלא סט מדהים

פורסם
אני שמעתי תסט של פוקאל והוא היה מדהים אבל אמרו לי שהמידים שלו גרועים לא שמעתי את הפוקל אבל גם אוגי וגם רומאנקס אמרו שלפוקאל יש מיד יותר טוב מלמורל אז אני מפחד לקנות תסט השלם יש מצב שסתם אמרו לי רק כדי להפחיד אותי? אם אהבת את הצליל של הפוקאל לך עליו ואין לך מה לפחד.

אם כן אני קונה תסט המלא סט מדהים רוץ קנה ותהנה ותתחדש

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

גם לדעתי אין מה להשוות בין המידים והמיד של פוקל הרבה יותר

"חי" מזה של המורל שאיך אני יגיד קצת "צימחוני" משהו ואם כל מה שציינת

במהלך הת'רד לגבי ההעדפות שלך אין סיבה שלא תיקח את הסט של פוקל.

פורסם

:) חזרתי רק להגיד שסוף סוף קניתי סט קומפוננט את פוקאל 165k2POWER נזק לא קטן לכיס אבל תענוג גדול לאוזן .

המוכר הציע לי לקנות קיט איטום לרכב ב200 שקל תוספת הקיט הוא

Dynamat XTREME BULK PAK10455

אם אני לא טועה שווה להוסיף את ה 200 ש"ח בשביל זה?

כי אין לי מושג מה זה עושה תאמת

פורסם

סליחה טעיתי 370 לא כולל עבודה

הקטע שהוא לא שחט אותי במחיר של הסט אז זה נראה מוזר שהוא נותן סט איטום ב 370 ש"ח לא?

פורסם

כן זה הלינק הוא אמר שזה בגלל שקניתי תפוקאל אז זה מבצע אני חושב למה מה מוזר בזה ??

מה זה הקיט הזה בכלל?

• תוכן חדש...