Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר אתה מרעיש למה דפקת נפקדות????
האם אתה מתכוון למה לא דפקתי נפקדות?

• אני לא חבר-מועדון (עדיין...).
  • לסוסיתא אין טסט.
  • והסיבה הכי מוצדקת: עובי ה-1 ס"מ של הפיבר מתחת לכסא הנהג מראה אותות של בקיעה, מאחר והברזל התומך בתוך שלדת הפיבר (ויש דבר כזה, חברים!) כולו חלוד (וגם דבר כזה יש בסוסיתא, חברים!! אני פורק סנסציות היום...). אני לא רוצה להגיע לעליות של האוניברסיטה בסטייל של הפלינסטונס... :roll:

יאבאדאבאדווווווו,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אם ג'ונסון (בגלל משקפי השמש) מקרר רוסי ומדריך הטיולים (בגלל הכובע) תימני. אז אני מתנדב להיות מרוקני ממורק. אירית, לטיפולך.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

גרמת לי לחשוב על בן ג'ונסון הרץ האגדי שאהבתי בגיל קטן והייתי רץ מדלת הכניסה למרפסת במושפעות שאין כמותה כיום....

אני חייב לנסוע לאילת (או לרוץ לשם).

haters will hate

• תוכן חדש...