Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעתיד הלא רחוק אני מתכוון לרכוש טויוטה יאריס שהמושבים בה עשויים מבד ,מזמן חלמתי שיהיו לי מושבי עור ברכב כעת הגיע הזמן להגשים את החלום

כמו כן,אני לא בטוח בקשר להגה (הכיסוי עליו זה עור??) אם לא אני רוצה גם כיסוי עור להגה

כמה זה אמור לעלות?

תודה מראש

אני נהנה לגלוש בפורום זה ,תמשיכו לשמור על מקצועיות:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אם אתה מחפש סתם כיסויים דמוי עור אז המחיר זול יחסית בין 150 ל 250 ש"ח,אבל אם אתה מחפש משהו טוב אמיתי ואיכותי עם תפירה מיוחדת אז המחיר יהיה בין ה 1500 ל 2000 ש"ח כל האוטו,הכל תלוי בסוג העור שתבחר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא רוצה דמוי עור

מה זאת אומרת "כל האוטו"? איפה יש בראשון או קרוב לראשון,חולון\בת ים

הכל יחסי בעולם...

פורסם

תנסה להריץ חיפוש בפורם אספנות/חיפוש כללי נראה לי נתנו בעבר המלצות לרפדים באזור שלך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ערכתי חיפוש ומצאתי מס' רפדים

אם יש למישהו ניסיון עם רפד מסוים אשמח לקבל המלצה לגביו ,לא רוצה ללכת סתם למישהו שגם יקרע אותי במחיר וגם יעשה עבודה גרועה

כמו שהבנתי ריפוד עור לרכב עולה כ 2000 ש"ח, זה כולל גם הגה?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

מהבירורים שאני עשיתי, ריפוד עור איכותי, ולא כזה שזרוק על הכיסאות בלי קשר, צריך לעלות הרבה הרבה יותר. שלא תופתע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ריפוד עור עולה הרבה יותר פי שלוש פי ארבע מ2000 שקל והגה יעלה לך מאוד מאוד יקר כי מפרקים לך אותו וזה עבודה

דמוי עוד יאלה לך גם לא ניראה לי 2000 שקל יותר והגה יעלה לך כמה מאות שקלים

פורסם

ריפוד עור איכותי יעלה 4500 ש"ח ומעלה, תמצא יותר זול מהמחיר הנ"ל (ושיהיה גם איכותי) אשמח שתודיע לי.

בכל אופן, אם אתה מוכן להתפשר ולשלם מחיר 'טיפה' יותר גבוהה ממה שתכנתת אוכל להמליץ לך על חברת "אוטו אלגנס" היושבת בכפר חמד (לא רחוק מיהוד - צומת בית דגן) שמרפדת בריפודי עור ועושה עבודה מעולה (מנסיון אישי עמם). הם אפילו עובדים ומרפדים הרבה מאוד רכבים עבור יבואניות הרכב בעצמם (קמור-BMW, כלומביל-MERCEDES , יו.אמ.אי-Cadillac , Buick ועוד..)

את הטלפון תמצא ב144.. אנשים טובים, נחמדים, אדיבים ועשו עבודה מדהימה.

Lexus CT200H

פורסם

רדיו רפי באיזור תעשיה בבת-ים, יש לו שם רפד מצויין שריפד מספר רכבים לחברים, המחירים שלו מאוד נוחים והעבודה איכותית מאוד, אני ראיתי את העבודה שלו על פורד קאפרי ושם זה היה דש-בורד, דיפונים, תקרה, ומושבים, עבודה איכותית מאוד.

haters will hate

פורסם

אתה יכול להזמין מאיביי ריפודי עור אימיתי ואיכותי לרכב שלך, זה נמכר באיביי בסביבות עד 400 $ , עם משלוח זה עוד 50$.

תאמר שירשמו על החבילה GIFT VALUE 20$ USED.

ושיגיע להלביש אותם זו כבר לא בעייה.

זה עדיין יעלה לך חצי מחיר מהארץ:

צריך רק לנבור קצת באיביי:

http://search.ebay.com/ws/search/SaleSearch?sofocus=bs&satitle=toyota+leather+cover&sacat=-1%26catref%3DC5&fbd=1&copagenum=1&fscl=1&catref=C6&coaction=compare&sorefinesearch=1&coentrypage=search&from=R14&nojspr=y&fscl=1&pfid=0&fswc=1&few=&saprclo=&saprchi=&fss=0&saslop=1&sasl=&fls=4%26floc%3D1&sargn=-1%26saslc%3D0&salic=1&saatc=100&sadis=200&fpos=26275&fsct=&sacur=0&sacqyop=ge&sacqy=&ftrt=1&ftrv=1&sabdlo=&sabdhi=&saaff=afdefault&afmp=&afcj=&fsop=1%26fsoo%3D1&fcl=3&frpp=50

פורסם

Lexus12,תכננתי להוציא מקסימום 2500 ,4500+ זה יותר מדי בשבילי

כנראה שהחלום ישאר בדגר חלום בלבד

בכל אופן תודה רבה לכל המגיבים

הכל יחסי בעולם...

פורסם

השאלה מה אתה מחפש:

אתה רוצה תפירה מקצועים על המושב שלך ,מילוי,בניית ריפודים חדשים, רפד שיעבוד כמה ימים וירפד לך הכל , או שאתה רוצה רק כיסויים מעור אמיתי להלביש על שלך.

הכיסויים מעור שמוכרים בחו"ל הם מאוד מאוד איכותיים, זה לא גופיות שמוכרים לך כאן ב 70 שקל, מדובר על משהו שמתאים לרכב הספציפי שלך 1 ל 1, לאחר הלבשת הריפודים , לא יישאר זכר למה שיש לך היום ברכב.

תעשה את החישוב שלך.

פורסם

msds,הטויוטה יאריס שאקנה תיהיה חדשה,לא נראה לי שצריך בניית ריפוד\מילוי...

אסתפק רק בהלבשת ריפודים,אם אתה אומר שלא יישאר זכר למה שיש ,זה מתאים לי 100%

המלצת על EBAY,איך יוצרים איתם קשר?(באיזו שפה)

אין איזה יבואן בארץ שעובד איתם?

הכל יחסי בעולם...

פורסם

ידידי, EBAY זה אתר שמאפשר לאנשים שרוצים למכור דברים לפרסם ואתה קונה ישירות מהבן אדם, ללא קשר לאתר כל כך..

תמצא מישהו שמבין בענין והוא יוכל לעזור לך לקנות...

...Carpe Diem

פורסם
רדיו רפי באיזור תעשיה בבת-ים, יש לו שם רפד מצויין שריפד מספר רכבים לחברים, המחירים שלו מאוד נוחים והעבודה איכותית מאוד, אני ראיתי את העבודה שלו על פורד קאפרי ושם זה היה דש-בורד, דיפונים, תקרה, ומושבים, עבודה איכותית מאוד.

מסכים עבודה איכותית וטובה באוטו של אבי הוא עשה לי ריפודים

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...