Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון אני סובל מנזילת מים קלה כנראה מהפומפה.

אני מניח שזה מהפומפה בגלל שהטיפות נופלות מתחת למכסה פלסטיק שמכסה את הטיימינג, אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע.

שמעתי שיש מן תוסף שמוסיפים למי קירור והוא מטפל בנזילות קלות במערכת.

משהו ניסה פעם תוסף כזה?

זה עוזר בכלל העניין הזה?

יש למשהו המלצה לסוג מסויים של חומר מעין זה?

יום טוב גם לך

פורסם

כזו פומפה:1035012.jpg או משאבת מים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זאת חיפושית, אין מים במנוע בכלל, הם לא יכולים לנזול.

או, תציין באיזה רכב מדובר.

תתקן את הנזילות ככה לא תצטרך להוסיף תוסף (שאין לי מושג אם קיים דבר כזה)

ואני בטוח שזה יעלה לך אותו מחיר גם..

וזה יהיה יותר אפקטיבי בשבילך..

תיקון של הנזילות יהיה הרבה יותר אפקטיבי, אבל פירוק משאבת מים נוטה להיות דבר יקר בדרך כלל, כך שאני לא בטוח לגבי העלות.

אבל היי, מנוע מקורר אוויר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מנוע הוא של סוזוקי סויפט, אומנם מנוע קטן (1000 סמ"ק) אבל בכל זאת מקורר מים.

הבנתי ממספר אנשים שאם הנזילה היא באמת מהמשאבה אז צריך להחליף את כל המשאבה וזה עולה כמה שקלים, לכן אני מחפש פתרונות זולים יותר ופוזל לכיוון התוספים

יום טוב גם לך

פורסם

שום תוסף לא יעזור לך,אם צריך להחליף משאבה תחליף.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
צחקנו נהננו... יש למישהו משהו שימושי להוסיף?

אתה צחקת. אני לא נהניתי , ואם תמשיך לצפצף על הכללים לא תוכל ליהנות גם כן. :idea:

פורסם
זאת חיפושית, אין מים במנוע בכלל, הם לא יכולים לנזול.

או, תציין באיזה רכב מדובר.

תיקון של הנזילות יהיה הרבה יותר אפקטיבי, אבל פירוק משאבת מים נוטה להיות דבר יקר בדרך כלל, כך שאני לא בטוח לגבי העלות.

אבל היי, מנוע מקורר אוויר.

אתה מסכים איתי שזה לא פתרון לעקוף את הבעיה כי היא תחזור שוב?

אז לא עדיף לתקן בפעם אחת ולהיות רגועים ומרוצים מאשר כל פעם לשים איזה תוסף ולראות מה יהיה כל כמה דקות, שעות, ימים..

דרך אגב אומנם יש לי חיפושית מקוררת אוויר

אבל יש גם איביזה מקוררת מים :-)

שאגב יצא לי להחליף לה כבר 2 פלאנגים וזה לא בעיה בכלל, אומנם זה לא משאבה מים שזה יותר סיפור אבל עדיף לתקן משאבה ולא מנוע..

• תוכן חדש...