Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש באתר

יש לי הונדה האצבק 97 מנוע 1.4 D14A(באסה אבל עושה ש8.5 100-0)

חבר סיפר לי שאם אני אשים הזרקה כפולה יהיה למנוע יותר כח בסביבות 10-20 כ"ס הגיוני??

שווה השקעה של 1000 ש"ח

:?::?::?::?:

9

קו---------------------------------------

פורסם
שלום לכולם אני חדש באתר

חבר סיפר לי שאם אני אשים הזרקה כפולה יהיה למנוע יותר כח בסביבות 10-20 כ"ס הגיוני??

שווה השקעה של 1000 ש"ח

9

מה יהיה?

הונדה האצ'בק במצב אופטימלי- י ד נ י ת עושה 10.5 שניות. רד מהעץ. תודה.

אנא נסח את השאלות שלך בצורה ברורה ושייך אותם לפורום המתאים.

פורסם
אתה רוצה לבדוק את זה??

נראה לי שהוא כבר בדק... :)

אגב, בלוקבאסטר התקשרו, הם מבקשים שתחזיר את הסרט שאתה חי בו. :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אתה רוצה לבדוק את זה??

נראה לי שהוא כבר בדק... :)

אגב, בלוקבאסטר התקשרו, הם מבקשים שתחזיר את הסרט שאתה חי בו. :lol:

יא גנב בדיחות!

נראה לי שהיא שייכת ל-zissobutts!

172

פורסם
אתה רוצה לבדוק את זה??

לאביעד הייתה הונדה האצ'בק שנת 98 1.4 ידנית לתקופה די ארוכה... אני בטוח

שהוא יודע כמה היא עושה 0-100, 80-120, 0-160, בכמה שניות עולים ויורדים

חלונות החשמל וכו' וכו'..

פורסם
שלום לכולם אני חדש באתר

שווה השקעה של 1000 ש"ח

9

מה יהיה?

הונדה האצ'בק במצב אופטימלי- י ד נ י ת עושה 10.5 שניות. רד מהעץ. תודה.

אנא נסח את השאלות שלך בצורה ברורה ושייך אותם לפורום המתאים.

אביעד\ארצ'י\פיני

חשבת על זה שאולי היא משופרת למישעי ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בסדר, נניח שהיא עושה 3.2 שניות אפס למאה.

לעניין השאלה - הזרקה כפולה אתה צריך רק אם אתה גודש בלחצים כל כך מטורפים, שאפילו ווסת דלק משופר לא מספיק, וגם אז - אם אתה לא מצליח למצוא מזרקים בעלי ספיקה מספיק גדולה. בהנחה שניסית את כל זה והתערובת שלך עדיין עניה ועלולה להזיק למנוע - לך על הוספת סט מזרקים נוסף. אם לא כך הדבר, מדובר בבזבוז משווע של כסף ודלק.

אה, כן - דבר נוסף - אם אתה משתמש בניטרו בלחצים חזקים, גם כן צריך להוסיף ספיקה למערכת הדלק.

בקיצור - אם הרכב לא משופר בצורה מטורפת כל כך ששיפורים פשוטים למערכת הזנת הדלק לא יספיקו - אז ורק אז שווה לך להוסיף מזרקים.

ובלי קשר - 1000 ש"ח נשמע לי מאוד זול לעבודה כזאת, אם היא מקצועית.

.

פורסם

כמו שאישפוז ציין בהונדה סיוויק 1.4 אין שום סיבה שבעולם להתקין אינג'קטורים נוספים.

לצערי בארץ נפוצות מאד ההתקנות של אינג'קטורים נוספים באמצעות MF2 במקום שימוש באינג'קטורים בעל ספיקה גבוהה יותר והתאמת מפות הדלק ווהצתה בהתאם במערכת ניהול המנוע, כך מבטיחים המשך עבודה שמפוקח ומנוהל במלואו ע"י מחשב ניהול המנוע

ולא עוקפים אותו באמצעות התקנים חיצוניים.

התקנת הזרקה כפולה שנעשית באופן מקצועי משמעותה שימוש במחשב ניהול מנוע שיודע לתפעל צמד אינג'קטורים לצילינדר (emerald לדוגמא) לרוב מחשבי מנוע מקוריים לא יודעים לתזמן יותר ממזרק לצילינדר.

כיצד זה מיושם ?

סט מזרקים אחד מותקן קרוב מאד למנוע לרוב top feed injector שממוקם בראש המנוע וסט מזרקים נוסף בסעפת היניקה רחוק ככל הניתן מהמנוע.

בסל"ד נמוך עובד סט המזרקים שממוקם בראש המנוע ובסל"ד גבוה מצטרפים אליו לפעולה סט המזרקים הרחוקים יותר בסעפת היניקה.

היתרון בשיטת עבודה זאת:

קירור אוויר היניקה ע"י רסיסי דלק

תערובת דלק אופטימלית ביחס להזרקה קונווציונאלית

חשוב להבין שמדובר בשעות רבות (ימים ?) של דיינו, כיוונים רבים למחשב ניהול מנוע, סעפת יניקה מתאימה, בחירה נכונה של המזרקים , מחשב ניהול מנוע שיודע לתזמן 2 מזרקים לצילינדר והמון המון מקצועיות וניסיון בעבודות מסוג זה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
כן אני רוצה אתה רוצה בוא תקבע מקום ושעה (רצוי היום)

תיזהר... יש לו ראם אייר... :hihi:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...