Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שאלה לי אליכם ברשותי קולט 95 ואני שם לב שחסר לי שמן בקופסא הקטנה שממלאים לקלא"ץ אמרו לי שאצלי זה קלא"ץ הידראולי עכשו למה כל פעם שאני ממלא שמן אחרי שבוע חסר?

אני מאמין ואתם

פורסם

כי יש בעייה. מחזיר שמן שנפרץ או נזילה.

 

בדוק את תחתית הרכב ואת החנייה אשר מעליה הוא חונה.

 

הנוזל הזה לא אמור להעלם לעולם.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חברים שאלה לי אליכם ברשותי קולט 95 ואני שם לב שחסר לי שמן בקופסא הקטנה שממלאים לקלא"ץ אמרו לי שאצלי זה קלא"ץ הידראולי עכשו למה כל פעם שאני ממלא שמן אחרי שבוע חסר?

 

שלום.

יש נזילה של נוזל בלמים ממערכת משאבות המצמד {יש שתיים} האחת עליונה שמתפקדת אם דוושת המצמד והשניה על ת"הל {תיבת הילוכים} אחת מהם דולפת ולא בהכרך תיראה נזילה כי הכמות היא מיזערית. יש לתקן את הדליפה כי בשלב מסוים תיתקע אם הרכב בלי אפשרות שילוב מהלך.

אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

 

 

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

×
×
  • תוכן חדש...