Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטחת רכב ללא מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו רעיון או שישנו בשוק מכשיר כמו אזעקה/מצלימה אלחוטיים הפועלים על סוללות

שניתן להניח אותם בתוך רכב חונה ללא מצבר ע"מ רק להרתיע גנבים ופרחחים?

חשבתי על מצלימת דימה עם אזעקה בתוכה שמופעלת על חיישן תנועה וכל מי שמתקרב או מזיז את הרכב

המצלימה מתחילה לנוע ימינה ושמאלה לכ-15 שניות ואז מפעילה אזעקה חזקה וכל זה עובד על 2 סוללות

אצבע רגילות ואין צורך בהתקנה או קדיחות ברכב אלא רק להניח את המצלימה על הדשבורד ואת 2 החיישנים למקם היכן שרוצים בחלל הרכב מה דעתכם על הרעיון?

אגב המוצר הזה קיים זה לא המצעה שלי, אך השאלה עד כמה החיישניי תנועה רגישים ועלולים לפעול מכל

רכב שחולף או חונה ליד הרכב, או במידה ואני שם כיסוי והוא מתנופף ברוח האם גם במקרה כזה האזעקה

תופעל?

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ולקבל עוד רעיונות בעניין

המחשבה והרעיון באו בעקבות חוסר זמן ותקציב להתעסק עם הרכב והוחלט פשוט לחנות אותו ולהקפיא את

הרשיונות שלו עד שהמצב התאפשר לי ואני יחזיר אותו לכביש, אז כרגע גם הוצאתי לו את המצבר ע"מ להקשות את גניבתו ושמתי אפילו מנעול הגה ולכן עלה במוחי העניין כיצד ניתן לשים "אזעקה" הפועלת על סוללות ע"מ לאבטח אותו עוד יותר

תודה לעונים ושבוע טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני לא מבין.

אם אין מצבר ויש מנעול הגה - ממה אתה מפחד?

לא נראה לי שגנב הרכב המצוי מסתובב עם מצבר בתרמיל הגב שלו.

תוציא מהרכב את כל מה שקשור למערכת הסטריאו, שים צלון להגן על הדשבורד והסר דאגות מליבך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא מבין.

אם אין מצבר ויש מנעול הגה - ממה אתה מפחד?

לא נראה לי שגנב הרכב המצוי מסתובב עם מצבר בתרמיל הגב שלו.

תוציא מהרכב את כל מה שקשור למערכת הסטריאו, שים צלון להגן על הדשבורד והסר דאגות מליבך.

איתמר.

אתה צודק ב100% אך העניין הוא יותר בכיוון של כל מיניי פרחחים וסתם סקרנים שמסתובבים סביב הרכב

ומציצים דרך החלון פנימה, ברגע שמישהו יהיה בקרבת הרכב או החלון אז המצלימה תידלק ותתחיל לנוע לצדדים ותפעיל את האזעקה ואוליי זה ירתיע אפילו במעט את אותם "הילדים" ואז הם לא התקרבו לרכב להבא כי הם יהיו בטוחים שהם צולמו ,זה למעשה המטרה שמאחריי הרעיון הזה

את אבטחת הרכב מפניי הגנבים האמיתיים עשיתי כל מה שיכולתי כרגע ע"י הוצאת המצבר+שמתי מנעול הגה ובנוסף כיסיתי אותו ע"מ שלא יבלוט יותר מידיי

אז מה דעתכם העניין יכול לעבוד או שיש מצב שמכל תנועה הכי קטנה של הכיסוי או הרכבים שנוסעים/חונים ברדיוס של 6 מטר מהרכב האזעקה/מצלימה תופעל ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בכל אזעקה נורמאלית יש סוללת גיבוי.

הסוללה היא רק לאזעקה וזה במיקרה כשאין מתח ממצבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בכל אזעקה נורמאלית יש סוללת גיבוי.

הסוללה היא רק לאזעקה וזה במיקרה כשאין מתח ממצבר

אזעקה רגילה אני אתקין בזמן שהרכב יהיה בשימוש יומיומי ,אך בינתיים מכיוון שהוא נמצא לא בחניה פרטית

שלי אלא ציבורית חשבתי על דרך להפחיד/להרתיע ילדים משועממים מלהסתובב ליד הרכב ומסקרנות להרים

כל הזמן את הכיסוי ולהציץ פנימה זו המטרה שלי ,מה אתם אומרים על הרעיון עם המצלימת דימה וה"אזעקה" יכול לעבוד על ילדים?

אגב המצלימה נראית ממש אמיתית ואיכותית ככה שלא ניתן לדעת בוודאות אם היא מצלמת באמת או מסתובבת סתם בעקבות החיישניי תנועה שממוקמים בתוך הרכב

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...