Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מסוף השבוע האחרון

מכתש רמון ממעלה ערוד ועד נחל נקרות (שישי), ציר הנפט מרביבים דרומה, נחל נוקד, מעלה צין, עין עקב (שבת 25.3.2006)

negev1.JPG

negev2.JPG

negev3.JPG

negev4.JPG

negev5.JPG

negev6.JPG

פורסם

לא חבל על המכוניות...?

כאלו יפות להרוס אותן בחולות של המדבר?

תקנו ג'יפים. :-P

ועכשיו ברצינות, אחלה תמונות, באמת מדהים שהרכבים האלו מסוגלים לסוע בשטחים האלו.

כל הכבוד.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

גם אני בהלם מהתמונות. מדהים איך שהרכבים הגיעו לשם, וכנראה שעקב מצבם הכמעט מושלם, בכלל אפשר להם לנסוע הלוך וחזור את הדרך לא דרך עקלקלות הזאת.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הדה-שבו תוכנן להיות מן רכב חקלאי, שבעזרת מערכת מתלים מופלאה, יכול היה לנסוע בשדות (וכך גם במדבר...) בחופשיות יחסית.

אני משוכנע שבבוקר ירחיבו על כך יותר...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

איזה תמונות נפלאות!

אין כמו לרדת עם רכב 4X2 לשטח - ומי שלא עשה את זה, כאילו לא עשה זאת מימיו. :wink:

אשריכם!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
דרור,

אפשר לבוא גם בלי דה שבו. אני מגיע לרוב הטיולים עם הסאאבים שלי ונהנה לא פחות מאחרים.

אורן

נשמע מפתה , אבל

עם האופל קדט הצהוב ממש לא ניתן לעבור במסלולים האלו - הרכב פשוט נמוך מידי ,

והרקורד 60 , ממש לא בשביל נסיעות מעין אלו , אלא תצוגה או טיולי כביש

כך ש.......

ממש אין לי רכב להגיע לטיולים האלה שהם מאוד מהנים ומפתים כאחד .

אז בינתיים ,

זה המצב

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אנחנו כמובן לא המצאנו את הרעיון של טיולי דה שבו בשטח.למתקדמים או ליתר דיוק למי שלא צריך לחלוף בשערי מכון הטסטים הישראלי

ניתן להרכיב קיט 4X4

http://www.2cv4x4.com/gallery/

זו כתבה בנושא טיול אחר, שם ניתן למצוא הסבר יפה של עפר חבר המועדון לעבירות

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=641493&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0

דני, כמובן נשמח שתצטרף בעתיד עם האחות הצרפתיה (שאפילו הוגדרה איי שם בשנות ה-60 כמתחרה לדה שבו ועוד יותר לדיאן שמזכירה אותה יותר בסגנונה)

דרור אם אני לא טועה יש לך גם מוריס 10, כמובן שלא היית יורד איתה לשטח, אבל אני משער שבשנותיה היא התמודדה לא מעט ובהצלחה עם דרכי עפר קופצניות ומשובשות

פורסם

כמי שנוסע בגיפ ויליס 56 בשטח וירד לשטח בפעם הראשונה עם הדיאן, למדתי על הדיאן /דשבו המון,

ונהנתי מאד . עם חברה " ענקים" אחד אחד,

תודה לכולם

שמעון .צ

פורסם

דרור אם אני לא טועה יש לך גם מוריס 10, כמובן שלא היית יורד איתה לשטח, אבל אני משער שבשנותיה היא התמודדה לא מעט ובהצלחה עם דרכי עפר קופצניות ומשובשות

אמת ויציב ,

המוריס 10 באמת רכב גבוהה ולא נראה לי שיש לו בעיה לעבור מסלולים מעין אלו ,

רק מה , יש לו הנעה אחורית בניגוד לדה שבו , ורנו 4 שבהם הנעה קידמית .

מה גם שברור שהרכב הזה אצלי לעולם לא יירד לשטח .... :-)

את זה הבנת כבר לבד ....

אולי פעם עם איזו דה שבו או רנו 4 , נראה לי יותר מתאים לאווירה של הטיול .

כן ירבו טיולים כאלו וספרו לנו ושתפו אותנו בחוויה .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...