Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נהג חדש (מפני 20 יום נגמר המלווה), ואני הולך המון פעמיים לאיבוד.

מפני שעה זה היה הקש האחרון!.

החזרתי את חבר שלי לגבעתיים מראש העין ובדרך חזרה הלכתי לאיבוד.

אני יודע שהלכתי לאיבוד באלוף שדה.

יוצא לי הרבה פעמיים ללכת לאיבוד וזה ממש מקפיץ לי את הלב, המון לחץ מיותר וכו'.

הייתי רוצה לקבל עצות מה לעשות.

נכון אני מכיר את המפה שיש באיזה אתר מלמדת אותך מסלולים וכו'.

אבל לא הכי מובנת, אני עכשיו לא יודע עדיין באיזה פנייה לפנות באלוף שדה כדי להגיע לצומת מורשה ומשם הביתה.

אשמח לקבל תמונה של אלוף שדה עם שלטים והכל ואלמד בדיוק איך אני מגיע למורשה.

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדרך כלל טוב להחזיק מפה ברכב לכל מקרה ולכל מקום שאתה נוסע זה לא בושה לבדוק היכן אתה ואיך מגיעים איתה רק ככה לומדים,אבל עם יש לך כסף תקנה GPS יסדר לך תדרך הביתה גם בלי שתזכור...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

מה המחיר של דבר כזה?

ניראה לי אחרי מה שעברתי היום, אני ילך על זה.

בעיה במפות שזה לא בדיוק כביש כביש, אני לא הכי מסתדר עם מפה.

פורסם

אין כמו GPS

אצלי בבית משתמשים בו לא מעט לנסיעות ארוכות או מקומות שהדרך לשם לא ידועה בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה מגיע מכיוון גבעתיים, נוסע באלוף שדה, עובר בתוך המנהרה של (הירדן ואלוף שדה) ומגיע למחלף אלוף שדה. נשאר בנתיב הימני (זה שעולה על הגשר) ובדיוק אחרי הגשר יש ירידה ימינה לכביש גהה. זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הכי הבנתי מצטער.

אין תמונה שאתה יכול להביא לי להראות? יעזור לי המון אם תגיד לי לפי איזה שילוט אני צריך ללכת.

יש לחיפה בר אילן אני חושב ועוד אני מאמין.

פורסם

ערב טוב לך...

מספר עצות קטנות:

קודם כל , רק בשביל ההרגשה שלך , צא תמיד לדרך עם טנק מלא ,כך שלא תהיה לחוץ אם תאבד את הדרך.

יש מכשיר שנקרא GPS ועלותו כ-2400 ש"ח עד לפני כ 5 חודשים (ב 12 תשלומים), אני מתאר לעצמי שהמחיר ירד מאז וכמו לקוח חכם , השווה מחירים בין חנויות כשעדיפות למקומות עם "אבא".

ישנה אופציה זולה יותר של רכישת מצפן ,שקודם כל יראה לך תמיד את הכוון בו אתה נוסע.

ישנה אופציית מפה ברמת רחוב בעלות של 250 לערך.ניתן לרכישה בכל חנויות הספרים.

כמובן שתצטרך קצת להבין אותה (אפשר עם חבר , מכר וכו').

ולסיום : ככל שתסע יותר תרכוש נסיון ובטחון. אין לך מה לפחד ב"להאבד",מקסימום תשרוף כמה שקלים

על דלק.סע בזהירות ועקוב תמיד אחרי השילוט בכבישים המהירים.

נסיעה בטוחה .

פורסם

זה הכיוון...

רק תשים לב אחרי הירידה לכביש גהה סע על הנתיב השמאלי. הנתיב הימני יוביל אותך לקריית אונו ולבר אילן.

איתמר.

(*עריכה: אני ממליץ לך לרכוש אטלס כבישים. פתרון זול ויעיל מאוד לתסבוכות כבישים).

aluf sade.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ערב טוב לך...

מספר עצות קטנות:

קודם כל , רק בשביל ההרגשה שלך , צא תמיד לדרך עם טנק מלא ,כך שלא תהיה לחוץ אם תאבד את הדרך.

יש מכשיר שנקרא GPS ועלותו כ-2400 ש"ח עד לפני כ 5 חודשים (ב 12 תשלומים), אני מתאר לעצמי שהמחיר ירד מאז וכמו לקוח חכם , השווה מחירים בין חנויות כשעדיפות למקומות עם "אבא".

ישנה אופציה זולה יותר של רכישת מצפן ,שקודם כל יראה לך תמיד את הכוון בו אתה נוסע.

ישנה אופציית מפה ברמת רחוב בעלות של 250 לערך.ניתן לרכישה בכל חנויות הספרים.

כמובן שתצטרך קצת להבין אותה (אפשר עם חבר , מכר וכו').

ולסיום : ככל שתסע יותר תרכוש נסיון ובטחון. אין לך מה לפחד ב"להאבד",מקסימום תשרוף כמה שקלים

על דלק.סע בזהירות ועקוב תמיד אחרי השילוט בכבישים המהירים.

נסיעה בטוחה .

ערב טוב

ב"ה היה לי טנק מלא, אז לא היה לי בעיות.

המחיר מאוד גבוה ל-GPS.

כמו שאמרתי, לא מסתדר הכי טוב עם מפות.

תודה רבה.

זה הכיוון...

רק תשים לב אחרי הירידה לכביש גהה סע על הנתיב השמאלי. הנתיב הימני יוביל אותך לקריית אונו ולבר אילן.

איתמר.

אני חושב שזה מה שעשית,י והגעתי לקרית אונו.

כזה, שמאל זה לרדת כזה, וימין זה למעלה יותר כזה.

המשכתי בצד שמאל והגעתי לקרית אונו.

פורסם

הטיפ הכי חשוב - לא לעשות שטויות, במיוחד אם אתה בכביש מהיר. נראה לך שאתה לא בכיוון? אל תיסע מהר מדי כדי להגיע בזמן, או לחילופין לאט מדי ולחפש כיוונים, אתה תלחיץ את הנהגים לידך שילחיצו אותך בחזרה וזה לא ייגמר טוב. ובטח אל תעצור בשולי כביש מהיר כדי לקרוא מפות - אין מקום יותר מסוכן לעמוד בו.

תמשיך לנסוע באופן רגוע ונורמלי עד מקום שאפשר לעצור (תחנת דלק למשל) ואם אין כזו אז עד היציאה הבאה מהכביש המהיר, ואם אתה עדיין בכביש מהיר אז תצא גם ממנו - הארץ קטנה, 10 דקות מקסימום תגיע לאיזה מקום ישוב מוכר. כשתגיע למקום כזה - תוך דקה מישהו יכוון אותך בדיוק לאן שאתה צריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אני חושב שזה מה שעשית,י והגעתי לקרית אונו.

כזה, שמאל זה לרדת כזה, וימין זה למעלה יותר כזה.

המשכתי בצד שמאל והגעתי לקרית אונו.

אם הבעיה שלך נקודתית במחלף מסויים, סע שם עם מישהו שמכיר, הוא ינחה אותך ואתה תנסה לזכור נקודות ציון בדרך.

אם הבעיה שלך כללית - קח איתך מפה ושנן מראש את המסלול, או השתמש ב-GPS.

לא כל כך נראה לי שהשרשור הזה יתפתח לכיוון מסויים, אבל אני לא נועל אותו כדי שאולי תקבל עוד עיצות יעילות.

(חברי פורום - אנא עצות יעילות בלבד. הנחיות מפורטות לצמתים יימחקו).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו שכתבתי, אני לא מסתדר עם מפות (דיסלקט אין מה לעשות...).

GPS ניראה לי עניין יקר מאוד.

אבל הרעיון לעצור בתחנת דלק ולבקש הדרכה, נשמע לי אחלה, כנראה שמאוד לחוצים, כמו שהייתי, לא חושבים על דברים חכמים, אלא רק איך לא להגיע לכפר ערבי.

עד עכשיו אני עדיין טיפה בטראומה, אין לי תאבון למרות שלא אכלתי כמעט כלום היום.

בעיה ביום חמישי אני שוב חוזר מגבעתיים, ואני ממש פוחד ללכת לאיבוד שוב, בגלל זה ביקשתי הסברה לגבי אלוף שדה.

מפעם לפעם אני יותר נלחץ ולפעמים מתעצבן.

פוחד מהפעם הבאה.

תודה על כל העצות.

עוז.

פורסם

היום רוב החברות הסלולריות מציעות GPS בתשלום חודשי (לא משהו שיכניס אותך לפשיטת רגל).

אז אם יש לך מכשיר סלולרי מתקדם כדאי שתברר עם החברה שאתה מחובר אליה אם המכשיר תומך.

פורסם

יש GPS מובנה במכשירים[לי יש מירס עם GPS] ואם יש לך איך להשיג עיסקי אז אתה גם לא משלם על השרות בערך חצי שנה,עד אז תלמד את כל הדרכים :-) ,אז זה גם זול וגם מועיל.

ערב טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...