Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , שאלה קצרה ולעניין

ברצוני לדעת אם זה בעייתי אם אני יעביר את הכבל REMOTE יחד עם הכבל RCA ? או שרצוי שיעבור בצד השני ביחד עם הכבל מתח ?

פורסם

רצוי ומומלץ יחד עם הפלוס.

לפי המיתוס של המתיקינים, אתה לא רוצה שיהיה לך רעש של האלטרנטור מהרמקולים.

תאכל'ס לא נראה לי שזה ישפיע אבל עדיין כדאי ללכת בדרך היותר בטוחה.

פורסם

עדיף ומומלץ מאוד להעביר את כבל הREMOTE ביחד עם כבל הפלוס וזאת על מנת למנוע רעשים בזמן ניגון מוזיקה ברכב עקב שדה מגנטי סביב כבל ה-הREMOTE שעלול להקרין על כבלי הRCA

דרך אגב אתה יכול להריץ חיפוש דיברו על זה פה אין ספור פעמים!

פורסם

תהיו ראליסטים והגיוניים ותנחתו חזרה על כדור הארץ!

כבל רימוט מעביר בו זרם דל ביותר [0.3-0.5A במתח של 12V אשר "כולה" נועד לתת פקודת עבודה למגברים לעבוד,ולא יותר מזה!]הזרם הזה לא מהווה שום בעיה של שדה מגנטי מוגבר אשר יפריע לשיבוש הסיגנל העובר בRCA.

יותר מזה גם איסור העברת כבל מתח לצידו של כבל RCA זה גם מיתוס לא קטן שפקד אותנו ,אבל פה אני לא יכנס לזה כי קיימים בארכיון דיוני לפני כשנה המסבירים מפורטות על כך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לשואל השאלה.

ברוב רובם של המקרים לא תהיה בעיה עם העברת הREMOTE יחד עם ה RCA .

לאחר מקרים בודדים (מתוך אלפים, ולאורך שנים רבות מאוד) של רכבים שהפרדת קו זה לצד של קו הפלוס פתרה את הבעיה, אני תמיד מבצע העברת קווים.

רב הסיכויים שלא תהיה לך בעיה, אבל אתה תחליט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אתה מעביר את כבל הרימוט דרך ממסר רצוי גם לא להעביר אותו עם הRCA, אם יש לך אפשרות לא להעביר ביחד אם הRCA תמנע מזה... אבל זה באמת לא אמור לעשות לך בעיה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם

ביצעתי היום העברה של הכבל RCA ביחד עם ה REMOTE , העברתי אותם באותו צד אבל מופרדים אחד מהשני אחד מעל הבד של הרכב והשני מתחתיו.

שומעים מעולה.

תודה.

פורסם

תודה לכולם

ביצעתי היום העברה של הכבל RCA ביחד עם ה REMOTE , העברתי אותם באותו צד אבל מופרדים אחד מהשני אחד מעל הבד של הרכב והשני מתחתיו.

שומעים מעולה.

תודה.

פורסם

גם אם היית מריץ אותם יחדיו ,קרי זה לצד זה -לא היה קורה כלום.

בכל אופן תתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

... ויש כבלי RCA שמובנה עליהם קו רימוט. לא עושה שום בעיות רעשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...