Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סהרה למכירה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה בדיוק יש שם סהרה?

או שנמכרה או שרן לא ישן מספיק והוא החל לסבול מהזיות :twisted: .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
איפה בדיוק יש שם סהרה?

או שנמכרה או שרן לא ישן מספיק והוא החל לסבול מהזיות :twisted: .

אני באמת לא ישן מספיק....אבל עוד לא ראית ממש את ההזיות שלי....ומי שאמר פילים ורודים, שכח את הנקודות הסגולות ויכולת התעופה ......

un_un_un_ad5457e3f4d66e5.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה לא הוזה, אני ראיתי את המודעה לפני יומיים.

היא הייתה ללא תמונה ועם תג מחיר של 40000 ש"ח.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

איזה מציאות יש בלוח הזה. איפה כל חובבי האמריקקיות?! יש שם ברקודה שצריכה בית חם ואוהב (היא פשוט לא עושה לי את זה, אני זוכר שהיללו אותה פה בפורום לא מזמן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן רוצים עליה 40K , לא נסעה 15 שנים ועמדה בחוץ.

אה , כן , חסר עוד פרט קטן : ללא ניירת.

יש מרים לכפפה זו ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
איזה מציאות יש בלוח הזה. איפה כל חובבי האמריקקיות?! יש שם ברקודה שצריכה בית חם ואוהב (היא פשוט לא עושה לי את זה, אני זוכר שהיללו אותה פה בפורום לא מזמן).
הברקודה שמופיעה שם הוא שנת 66 יותר קלאסית פחות שרירית .

הברקודה שכולם משבחים הוא שנת 70 היפה מכולן ומעלה שהוא רכב שרירים יפייפה .

פורסם

40,000 זה כבר שיפור

לאחרונה כדשברנו פה על אותה מכונית זה היה 50...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93223&highlight=%F1%E4%F8%E4

באותה הזדמנות אני מפנה לדף חלודת הזמן באתר מועדון הדה שבו הישראלי

http://www.2cv-il.org/heb/time.html

הסהרה פה צולמה בסביבות 1998, לא ידוע אם זו המכונית מהמודעה

פורסם

המודעה עדיין שם:

Pratim.jpgקטגוריה:רכב אספנותתת קטגוריה:כללידגם:סיטרואן דה שבו סהרהשנה:1964מחיר:יד:1hidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:אזור השרון והסביבהעיר/ישוב:טלפון:054-7230188סלולארי:איש קשר:

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
זה עוד מילא, יש שם מציאות הרבה יותר מעניינות: לפחות שני "פולסווגן", ואפילו "פליימונט" אחת או שתיים...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...