Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב עד 10,000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל אמא שלי פיג'ו 205 כמו שכתבתי למעלה

ואצלה שנת 94

עם הזרקה

וזה דגם FOREVER (כן אני בטוח ב100% אפילו כתוב מאחורה).

ואין חלונות חשמל, או מגנזיום, או צורה שונה.

ומה זה GLאו GR?

ומישהו יודע מאיזה שנה הפיג'ו 205 מגיעים עם הזזרקה? או שאצל אמא שלי זה הדגם הראשון (לשנתון זתמרת) עם הזרקה?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיצובישי לנסר רכב טוב במיוחד ה1.5ת החסרון הכי גדול שלו זה עלות החלפים שהיא יקרה מאוד.

אם הרכב היה שמור הוא יהיה אמין למדי ואם לא זה בור ללא תחתית.

היה במשפחתי במשך 15 שנה היינו יד ראשונה ללא כל בעיות עד שהורדתי אותה מהכביש

1.3 נראה לי יהיה חלש מידי בשבילך לחיפה שאל את צביקה קרברטורים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לדעתי סובארו ג'אסטי שמורה ומטוםלת תהווה את האמינות הגבוהה ביותר וגם נכנסת לתקציב.

מנוע 1.2 גם יספיק לדעתי כי הוא רכב קל והוא לא צריך יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יש לי ג'אסטי 1200 הזרקה ידנית מודל 93.אני וחבר שלי עלינו את העליות של חיפה וגם של ירושלים כמו גדולים .

אבל הסיפור הוא: לך תמצא אחת שמורה.אפילו לשלי יש פגיעה בקצה שילדה ועוד פגיעה בכנף והשקעתי בה מבחינה מכנית עוד 3 אלף שקל.

וגם האוטו מכוער לדעתי.

אבל כפי שאמרו לך.תקנה פיאסטה מנוע 1400 אם תמצא בתקציב הזה.או סובארו די אל 1600 ידנית.

פורסם
קראת את ההודעה לפני שהגבת?

קראתי, אבל אני חושב שיש מקום להציע - הפח של פיאט הוא לא כזה רך כמו שפותח השרשור אמר, אך אם הוא לא מעוניין..

פורסם
לזה שכתב אין כמו פיג'ו 205 כל עוד היא GTI,

GTI זוללת המון דלק עד כמה שהבנתי וזה מנוע 1900, וגם יש בה רק 3 דלתות ואני מחפש רכב עם 5.

ומה ההבדל בין פיג'ו 205 FOREVER לבין GR ולבין GL?

ועוד שאלה, חוץ מהמנוע 1900 שיש בGTI, מה ההבדל בין ה205 הרגיל לבין הGTI?

בתודה,

אוהד.

תראה מבחינתי 205 זה לא נחשב אוטו ( תרגיעו כולם כבר עכשיו, אמרתי מבחינתי ) אז לפחות עם 205 אז מן הסתם GTI

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם
תראה מבחינתי 205 זה לא נחשב אוטו ( תרגיעו כולם כבר עכשיו, אמרתי מבחינתי ) אז לפחות עם 205 אז מן הסתם GTI
אשמח לשמוע למה?

הרי החוכמה היא לא לזרוק דברים לאוויר בלי נימוק והסבר

הינה הבמה שלך לומר למה לדעתך "205 לא נחשב אוטו".

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן למה באמת ה205 לא נחשב?

אולי אני לא יקנה אותו בסוף....

לפי דעתי הוא אחלה אוטו...וגם התגובות שאמרו פה זה באמת נשמע מצוין (כמובן במצב טוב).

אוהד.

פורסם
רגע, אם זה נראה כמו אוטו, נוסע כמו אוטו ועושה בעיות כמו אוטו אז למה 205 זה לא אוטו?

אחת התשובות היותר מגוחכות שקראתי. מי אתה שתקבע שהיצירה המוטורית (בלי שום קשר לGTI) הזו, שהשפיע רבות על עולם הרכב (אם תרצה אני ארחיב), לא נחשבת לאוטו?

בוא ותגדיר לנו, מה הפרמטרים שלך להגדרה של אוטו?

האמת, אני די מנחש את התשובות שלך להגדרה של מהו אוטו, אבל אני אשמח על הגדרה שלך!

לפותח הת'רד לא הייתי פוסל גם את ה309 המצוינת שהיא מרווחת ומפוארת (יחסית, כן) למול ה205.

נ.ב בלי ששמתי לב, תראו לאיזה מספר הודעות הגעתי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
כפי שאמרו לך.תקנה פיאסטה מנוע 1400 אם תמצא בתקציב הזה.

או סובארו די אל 1600 ידנית.

מישהו בעל ניסיון יכול לתת חו"ד על סובארו DL?

(86-93)

ו או פיאט טמפרה...

תודה ...

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא לא סוברו D.L אני לא רוצה...אוטו מפורסם מידי בארץ וגם נראה על הפנים,

אני רק רוצה לשמוע למה לדעת ההוא הפיג'ו 205 לא נחשב לרכב כי אולי הוא עלה על משהו ואין טעם לרכוש אותו.

אוהד.

פורסם

אני רק רוצה לשמוע למה לדעת ההוא הפיג'ו 205 לא נחשב לרכב

אוהד.

מה אכפת לך דעתו של "ההוא" ?

אם למישהו אין נימוק מפורט, או נסיון עם רכב זה או אחר, אז סיסמאות בנאליות ממנו נמחקות. במקרה של "ההוא" לא נמחק. SO ?

חפש במנוע החיפוש שרשורים על הרכב, ואם אתה רוצה לקבל תשובות ענייניות, לא משקשנים - שאל שוב בשרשור שאלה עניינית.

ול-BLACK DRAGON - את השטויות שלך תשמור לפורומים אחרים.

אם יש לך משהו לגבי רכב מסויים, אל תרשום ססמאות, אלא תפרט בדיוק למה הכוונה, ומה הנסיון שלך עם הרכב הזה. להבא תמחק מהפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...