Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש בסגנון היונדאי קופה\אודי טיטי (כמה רמות טובות מעל) יש לך את הבמוו 328 קופה שנת 99 שים לב שהיא מהדור הקודם E36 עם העודף תבטח אותה שזה לא עסק זול ותשדל למצוא לך אחת בצבע שלא יותר מידי מנקר עיניים שלא יהיה יותר מידי פוזה אם אתה מבין למה אני מתכוון

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין ששם המשפחה שלה מהעולם התחתון (עליון) , כך שסליחה על הניסוח , מה ה-328 שווה בכלל (בכלליות מבחינה טכנית , במחינת הנאה מנהיגה , מבחינת אמינות וכן הלאה)?

עוד נקודה שאני מסתייג ממנה , ויתכן שאני טועה , הבהירו לי באופן חוזר וחוזר שאחזקה של ב.מ.וו היא אסטרונומית .

אגב , שכחתי להזכיר , אין לי אפשרות לעשות נסיעות מבחן על כל הרכבים , מפאת היותי נהג חדש .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מכיוון שאתה נהג חדש ויש לך עוד הרבה ללמוד ועוד הרבה מכוניות שיהיו ברשותך, הייתי ממליץ ללכת על קטן בהתחלה. משהו פחות מנקר עיניים ומחורר כיס. מומלץ שתקנה מכונית חדשה ולא תתעסק עם משומשות, במיוחד אם עלויות האחזקה מפריעות לך.

יונדאי קופה היא אפשרות לא טובה לטעמי, כי הרכב פשוט מאוד... בינוני. נכון, הוא נראה טוב, אבל זה כל מה שהוא שווה.

הייתי דווקא הולך על משהו אחר - הונדה סיוויק האצב'ק החדשה. תקבל עודף מ-200K, תקבל מכונית שנראית מצוין וכנראה גם נוסעת בסדר גמור. לא טיל בין יבשתי, לא הכי ספורטיבי שיש, אבל לא יקר לתחזוקה ונראה מצוין, כמו שאתה צריך.

יודע מה, אופציה אפילו יותר טובה - סיאט לאון החדשה. גם נראית מצוין, גם נהנית ממנוע נפלא (2.0T) וגם ברמת איבזור גבוהה יחסית. אפילו יש מאפיינים ספורטיביים מסוימים.

בהצלחה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מבין ששם המשפחה שלה מהעולם התחתון (עליון) , כך שסליחה על הניסוח , מה ה-328 שווה בכלל (בכלליות מבחינה טכנית , במחינת הנאה מנהיגה , מבחינת אמינות וכן הלאה)?

עוד נקודה שאני מסתייג ממנה , ויתכן שאני טועה , הבהירו לי באופן חוזר וחוזר שאחזקה של ב.מ.וו היא אסטרונומית .

אגב , שכחתי להזכיר , אין לי אפשרות לעשות נסיעות מבחן על כל הרכבים , מפאת היותי נהג חדש .

איזה שם משפחה מעולם תחתון בראש שלך? למה אתה מתכוון?

מה שווה ה328?הצחקת אותי אם זה מה שאתה שואל תשכח מזה מהר היא לא בשבילך

האחזקה יקרה אבל אתה משאיר גם הרבה עודף בצד שאתה קונה אותה אז זה איך שהוא יתאזן לפחות לשנתיים הראשונת

אם אתה נהג חדש תעשה לך ולסובבים אותך טובה ורד מזה יש לך עוד הרבה מה ללמוד לפני שתוכל לנצל כזה אוטו

לך על ההצעה של רוני הסיאט ליאון טורבו החדשה אוטו ספורט במינימום כסף ופוטנציאל שיפורים טוב מאוד בעתיד אם תרצה להתקדם

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

נתחיל ב-"מה שווה ה-328" , לא סתם ציינתי שמובן לי כי BMW הם רכבים טובים , ולא סתם התנצלתי על צורת הניסוח .

אם תעדיף ניסוח אחר : ידוע לי ש-BMW רכבים טובים (וזהו , לא ידוע לי יותר מכך) , ואיך ה-328? איך הביצועים , התחושת נהיגה והאמינות?

לגבי נהג חדש , תודה רבה על הגילוי עניין שלכם , אך זה לא הנושא .

מחד אני לא דורש רכב עם נתונים ברמה מוקצנת , מאידך צברתי מעט ק"מ וניסיתי מגוון רחב של רכבים על מנת שאדע את אופי הנהיגה שלי ושאני "מעוניין ביותר" .

לגבי הסיאט לאון וההונדה סיויק , שמעתי הרבה דעות טובות (בעיקר על הלאון , גם יצא לי לנהוג בה מעט מאוד) , אך ציינתי שאין לי עניין בהאצ'בק (כן , מצטער , אני מודע לזה שאני מצמצם את המבחר העיקרי שדווקא עונה לדרישות , היחסית דינמיות , שלי) .

אני אודה שיש כאן עניין של מראה בלבד , לצערי המראה האצ'בקי לא מושך בעיניי (טעם וריח) , אחרת כנראה שהייתי הולך על גולף .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
נתחיל ב-"מה שווה ה-328" , לא סתם ציינתי שמובן לי כי BMW הם רכבים טובים , ולא סתם התנצלתי על צורת הניסוח .

אם תעדיף ניסוח אחר : ידוע לי ש-BMW רכבים טובים (וזהו , לא ידוע לי יותר מכך) , ואיך ה-328? איך הביצועים , התחושת נהיגה והאמינות?

לגבי נהג חדש , תודה רבה על הגילוי עניין שלכם , אך זה לא הנושא .

מחד אני לא דורש רכב עם נתונים ברמה מוקצנת , מאידך צברתי מעט ק"מ וניסיתי מגוון רחב של רכבים על מנת שאדע את אופי הנהיגה שלי ושאני "מעוניין ביותר" .

לגבי הסיאט לאון וההונדה סיויק , שמעתי הרבה דעות טובות (בעיקר על הלאון , גם יצא לי לנהוג בה מעט מאוד) , אך ציינתי שאין לי עניין בהאצ'בק (כן , מצטער , אני מודע לזה שאני מצמצם את המבחר העיקרי שדווקא עונה לדרישות , היחסית דינמיות , שלי) .

אני אודה שיש כאן עניין של מראה בלבד , לצערי המראה האצ'בקי לא מושך בעיניי (טעם וריח) , אחרת כנראה שהייתי הולך על גולף .

מה עם 307cc או אפילו 206cc. אולי לא רכבים ספורטיביים במיוחד, אבל יכולים להיות מאוד נחמדים לנהיגה ובטח שתהיה הרבה פוזה. חברות הביטוח יעשו הרבה פחות בעיה כי זוהי קופה-קבריולט והכל בלחיצת כפתור. ככל הידוע לי ממכרים שמחזיקים ברכב אין כל תקלות מיוחדות ובטח שלא עם הגג.

אני אישית יותר נמשך לעיצוב של ה307CC החדשה, על אף שהיא קצת מוקצנת ומוחצנת. האבזור הפנימי עשיר מאוד (ריפודי עור וגימור מעולה), הגג נפתח בלחיצת כפתור אחד ואפילו ניתן לקחת את הרכב בגרסה ידנית ולהרגיש את "הנהיגה".

אני לא מחסידי פיג'ו, אבל אולי פה כאשר פוזה ומראה משחק עניין מרכזי יהיה שווה לשקול את האופציה.

Lexus CT200H

פורסם

רק תיקון קל לגבי עלויות האחזקה של אודי -

הA3 TDI שלי עולה קצת פחות מ400 ש"ח לטיפול קטן ופחות מ1000 ש"ח לטיפול גדול (כל פעם הכנסתי לשם עוד כמה דברים, טיפול "נקי" היה עולה בסביבות ה800 ש"ח).

מדובר על טיפולים לרכב דיזל שעל הנייר יקרים יותר מאשר ברכב בנזין (בפועל, כמו שכולם רואים - המחירים פחות או יותר זהים).

הטיפולים בוצעו במוסך המרכזי בבני ברק, יקר יותר לא יכול להיות...

אני לא בטוח שאגדת מחירי הטיפולים של אודי נכונה לגבי הטיפולים השוטפים.

פורסם

לפי דעתי חבל לך "לרדת" מהTT..כעיקרון רכב חדש יכול לכאוב לך בכיס הרבה יותר מTT משומשת.

נניח שאתה רונה רכב חדש ב200K, ביטוח לא זול (לפחות 7-8K) וירידת ערך אסטרונומית כל שנה.

לפי דעתי תמצא לך TT עם ה180 כ"ס, מבחינת דלק היא לא "תשחוט" אותך אם לא תתפרע יותר מדיי

ביטוח-תעשה סקר ותבחר את הזול ביותר (שלפי דעתי לא יעלה לך יותר מ9K).

לגבי הטיפולים, כבר מספר שנים שבמשפחה אנחנו מחזיקים רכבי VAG ועניין הטיפולים לא כזה מפחיד

ויקר כמו שהוא נשמע..ובהתחשב בכך שתמצא אקזמפלר במצב טוב רוב הסיכויים שלא תצטרך לעבור

טראומה במוסכי צ'מפיון.

הערה- ב.מ.וו תהיה הרבה יותר יקרה בכל אספקט- החל בביטוחים ועד לביקורים במוסך.

1.8T 8)

פורסם

Lexus12 , בחנתי את הפיז'ו 206CC , אני יודע מהסובבים אותי שכולם חושבים שהיא רכב יפיפה , אך אותי היא לא מושכת בכל בחינה שיש (וכך גם עם שאר הרכבים של פיז'ו) למעט הגג הקשיח .

תן לי בבקשה להסביר שנושא המראה חשוב לי מאוד , הרכב הזה הרי אינו נרכש רק ל-A עד B וחשוב לי שהוא ימצא חן בעיניי עוד מהמבט הראשון , אך אפשר להבדיל אותו מפוזה מעט .

אחרת לא הייתי פוסל האצ'בקים , שם ההיצע מגוון ועונה על כל אופי הנהיגה שלי ולא חסרים בעלי פוזה בדגמים , אבל זה לא מושך אותי אישית (למרות שאת הסובבים אותי כן) .

gibsonlp , היכן היית כל הזמן הזה? (היית חוסך לי שאלות רבות) התשובה שנתנת לי היא התשובה שקיבלתי ממוסכי צ'מפיון , ממנהל מוסך צ'מפיון לשעבר ומאחרים שסחטתי מהם את המידע .

לגבי טיפולים בלתי נמנעים ("שוטפים") לעומת הנמנעים , שם מה שידוע לי מעט יותר מעורפל , אך ממבינים בנושא הבנתי שה-TT לא מדהימה באמינותה אך עדיין זו אאודי .

MINI MATAN , יכול להיות שאתה צודק שה-TT היא המתאימה וכל המאמץ שלי הוא לחינם (אני רק מזכיר שהעדפה האמיתית שלי היא קבריולט , בדגש על המיאטה , אבל הביטוח הוא מה שגורם לי לעבור לרכבים סגורים) .

אבל , היות ואין לי הזדמנות לנהוג על אחת ובהסתמכות על חוות דעת של אחרים ומבחנים , הבנתי שהיא לא אלפא רומיאו מבחינת הנאה (וניסיתי רכבים שנחשבים טובים מן ה-TT על הנייר , גם בשם המשפחה ו\או הדגם , והם לא "ריגשו" אותי) - וזאתי אחת הסיבות שאני מעוניין לשמוע עוד אפשרויות (אם יש) ואת הייעוץ שלכם .

הביטוח , אמנם 8,000-7,000 ש"ח בשנה זה לא מעט כסף , אך אני מסכים לשלם 50% יותר בעד רכב ש-"ירגש" אותי (וזה הזמן לבקש שוב שמי שמאמין שיש לו סוכן שיוכל להשיג לי ביטוח למיאטה באזור ה-12,000 ש"ח בשנה יודיע לי בפרטי) .

ירידת ערך , צודק בהחלט , אבל בשביל לב שקט אני אעדיף חדש אם אוכל להרשות לעצמי בתקציב הנ"ל .

לגבי הטיפולים , תודה רבה "For the input" , בכל מקרה אני מטפל במוסך מורשה (VW , Audi , Seat) ברמה גבוהה .

• תוכן חדש...