Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאור,

לפני כמה זמן אני בררתי על אודי TT מודל 2001 - קופה ידנית וכו'..

המחיר הכי זול שקיבלתי (נהג יחיד - צעיר מתחת לגיל 24(לא חדש)) - היה 7K רק המקיף..

חובה זה עוד ~2000 ש"ח.. וצד ג' אפילו לא טרחתי לברר..

בקיצור - אתה לא יוצא בפחות מ10,000 ש"ח לשנה ביטוח על TT.. :roll:

דווקא כן בררת על ג' מאחר וג' כלול במקיף.

סה"כ, לפי הסכומים שנקבת: 9000~ ש"ח.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שויתרת על החלום..

כמו שכבר אמרתי לך בעבר, היונדאי הכי הגיונית עבורך.

אחזקה זולה, מראה ספורטיבי, כוח סביר.

לTT אחזקה יותר יקרה (טורבו), ביטוח יקר יותר, יותר חזקה מהיונדאי(180), ה250 ה ר ב ה יותר חזקה.

בקשר לקרוזר..WTF????:roll:

nissan silvia s14

פורסם
מאור,

לפני כמה זמן אני בררתי על אודי TT מודל 2001 - קופה ידנית וכו'..

המחיר הכי זול שקיבלתי (נהג יחיד - צעיר מתחת לגיל 24(לא חדש)) - היה 7K רק המקיף..

חובה זה עוד ~2000 ש"ח.. וצד ג' אפילו לא טרחתי לברר..

בקיצור - אתה לא יוצא בפחות מ10,000 ש"ח לשנה ביטוח על TT.. :roll:

כמו שרשמתי ותקרא טוב...

"דווקא הביטוח של ההאודי לא יקר כ"כ,כמובן תלוי בשנה.

כשאני ביררתי אצל הסוכן שלי על -TT מודל 2000 ההצעה שקיבלתי הייתה 6500 ש"ח(חובה +מקיף)לכל נהג מעל 24."

אני לא זורק באוויר ושים לב שיש הבדל גדול במחירים אם אתה מעל 24 או לפני 24,ואם יש לך העדר תביעות.

זו ההצעת מחיר שקיבלתי מהסוכן שלי, אז בבקשה אל תצא בהצערות שהם לא מבוססות ויכולות להטעות אחרים.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

yonimiata , לא וויתרתי על המיאטה .

אני ממשיך לברר לגבי ביטוח בעקשנות , גם היבואן בודק בשבילי (רק לציין שמדובר בבחורה העובדת בסניף רעננה שלקחה יוזמה ועוזרת מאוד בנושא , מאידך כשניסיתי לקבל עזרה מסניף ת"א בנושא הרגשתי מושפל בתגובתם) .

אבל , נהיה מציאותיים , אם המחיר לא ירד בלפחות מחציתו - אני אאלץ להמתין מס' שנים BangHead.gif .

לגבי אודי VS. יונדאי , אני מובן מאליו נוטה לכיוון האודי , אבל הכל תלוי בנושא המקורי של השירשור (עלויות אחזקה טכנית וצריכת דלק מעשית) .

היו שהפחידו אותי שעלות האחזקה הכוללת של האודי (הדברים עליהם שאלתי בנושא הזה מוסך\אחזקה טכנית ודלק , וגם ביטוח עליו לא שאלתי) תהיה גבוהה מעלות האחזקה הכוללת של המיאטה ("הם" טענו שהאחזקה הטכנית יכולה להגיע בנקל לסכומים של 5 ספרות בכל שנה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בוודאי שאחזקת האודי תהיה יקרה משמעותית מאחזקת היונדאי קופה. למרות שלא הייתי מקשיב למישהו שאומר לך דברים כמו "אל תקנה אודי, התושבות מנוע נדפקות!", אפילו הם הוא נחשב מבין גדול. ואני לא אומר את זה כי תושבות המנוע לא נדפקות, אולי הן כן, אבל אם אתה נותן לתקלה אחת להשפיע עליך, באמת כדאי שתקנה איזו קורולה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis (סלח לי מראש על כך שהתגובה מעט מוגזמת ביחס לתגובתך , פשוט אין לי ספק שהתגובה שלי תהיה שימושית ללא מעט תגובות עתידיות שעלולות לבוא) , שוב , לא מדובר כאן בחוסר רצון מצדי להוציא הרבה , וגם לא בהסתייגות מתקלה אחת או מס' חריגות .

אני מוכן להוציא על רכב יותר ממה שהייתי יכול אם הייתי רוכש רכב סביר (לדוגמא פורד פוקוס) , אני מוכן להוציא הרבה יותר (אני לא מסכים עם המשפט , אבל אולי יהיה ברור יותר אם אגיד ש-"אני מסכים לצאת פראייר") .

אבל , אני לא יכול להוציא יותר ממה שיש לי , מן הסתם .

אז אני שואל כדי לדעת אם אני אוכל להרשות לעצמי .

לדוגמא : אם תגידו לי שעלות האחזקה הטכנית (מוסך) הממוצעת של האודי היא 10,000 ש"ח וצפונה , וצריכת הדלק המעשית היא כ-5 ק"מ לליטר אחד , אז סביר להניח שאני אוותר עלייה (תתעלמו מהביטוח) וארכוש את היונדאי (למרות שגם את עלויות האחזקה של היונדאי אני לא מבין לחלוטין , אבל בטוח שנמוכות בהרבה משל האודי ובעיוור אני יודע שאני אוכל להחזיק יונדאי) .

לדוגמא 2 : אם תגידו לי שעלות האחזקה הטכנית הממוצעת של האודי היא 5,000 ש"ח =\- , וצריכת הדלק לא נופלת קריטית מ-10 ק"מ לליטר אחד , אז אני אוכל להרשות לעצמי ואבחר בה .

* המס' הספציפיים שציינתי הם לא האחרונים , בבקשה אל תגידו "אה , העלות אחזקה טכנית היא כ-7,000 ש"ח , אז הרכב לא מתאים לו" .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אנחנו לא יכולים להגיד לך את זה, כי אנחנו לא יכולים לחזות את העתיד.

אבל, בכלליות ניתן לומר שאודי TT תעלה לך נניח 10K לביטוח+טסט לשנה, צריכת דלק של 1:7 בממוצע, טיפולים מינימום 2000 לשנה, מקסימום - הרבה מאוד.

יונדאי קופה לעומת זאת, 6-7K לביטוח+טסט, צריכת דלק של 1:9, טיפולים זולים משמעותית.

בפירוש, הקופה תהיה זולה משמעותית לאחזקה. השאר זה עניין שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis , הצלחת להבין את הכוונה שלי , ותודה על המאמץ לקרוא הכל .

אני מניח שאפשר להסתכל על רכב (היונדאי והאודי) ולהגיד מה עלות האחזקה (טפולי מוסך) הממוצעת שלו .

אני רק מקווה שיש ביננו , חברי הפורום , מי שיודע את הנתונים האלו .

פורסם

אי אפשר לחזות מראש כמה יעלה לך להחזיק את שתי המכוניות, זה נורא תלוי במה יקרה להם.

רוצה לדעת כמה יעלה טיפול ?? תתקשר לאחד מהמוסכים המורשים, תשאל ותקבל תשובה.

לא שזה ייתן לך אינדקציה מסויימת כי אני מאמין שההבדל בטיפולים השוטפים (לא בתקלות) הוא לא כזה משמעותי.

גם צריכת דלק תלויה יותר בנהג מאשר באוטו , בכל מקרה, הבדל ממש ממש משמעותי לא יהיה לך בין השתיים.

פורסם

היי חבר,

יש לי יונדאי קופה מודל 2006 2.0 ידני... לפני שקניתי אותה התלבטתי כמוך בינה לבין האודי TT.

לפי דעתי עדיף יונדאי קופה, למה ???

1- במחיר: היונדאי 2006 = אודי טיטי 2001.

2- ביטוח (אבא שלי הוא הסוכן שלי חחחח), יש הבדל של 3000 ש"ח לפחות.

3- לנהוג באוטו חדש עם שלוש שנים אחריות לא כמו לנהוג באוטו (גרמני) ללא אחריות וכל חלק עולה לפחות 5000 ש"ח.

4- היונדאי יותר מרשים מהאודי טיטי, ואיפה שתלך כולם ירדפו אחריך...

אני מאוד מרוצה מהיונדאי קופה שלי, ואם ארצה להחליף אותה... רק באחת חדשה עם מנוע 2.7 6 הילוכים.

פורסם

ליונדאי יש יותר פוזה של MUSCLE CAR

ואילו הTT היא מאין רואדסטר אלגנטי שכזה...

שוב.. תלוי מה אתה אוהב..

וגם הTT משאיר ילדים מזילי ריר מאחוריו...

נ.ב.

ממתי אאודי (AUDI) שינתה את השם שלה ל"האודי" (HOWDY?)

כי בזמן האחרון יותר מדי אנשים קוראים לה ככה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
היי חבר,

4- היונדאי יותר מרשים מהאודי טיטי, ואיפה שתלך כולם ירדפו אחריך...

.

באיזה סרט אתה חי?

אמנם היונדאי רכב יפה והמחיר אטרקטיבי אבל לא צריך להסחף

ולא ברור לי למה אתה מחפש שירדפו אחריך ? :?

פורסם

MoataZ , תודה רבה על תגובתך .

גם אני מתקשה מעט למצוא את היונדאי מרשימה יותר מן האאודי , אבל המראה כאן שולי (כל עוד מדובר ברכב שמושך אותי במראה שלו) .

וסלח לי על חוצפתי כאדם זר , אבל אולי תוכל באמצעות אביך להשיג ביטוח למיאטה ולנהג חדש? הרי אוכל להיות לקוח של אביך אם כן .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ ומרענן את הדיון , ברשותכם .

חלף מעט זמן , ניצלתי אותו כדי ללמוד עוד בכיוון הנוכחי .

לגבי ביטוח למיאטה , הצלחתי להשיג מקיף במחיר בן 4 ספרות , אך חלפו כמה ימים עד שאיזו קרת-לב בחברת הביטוח החליטה שהם לא רוצים להתעסק עם קבריולט .

מאז לא השתנה הרבה בדעתי (עדיין בכוונתי להמשיך לנסות להשיג ביטוח מקיף במחיר של 12,000 ש"ח ומטה , ואם לא אשיג אתעניין כתחליף למיאטה ב-Audi TT Coupe יד שנייה או Hyundai Coupe 2.7 חדשה) , מלבד שלמדתי את עלויות האחזקה אותן ביקשתי לדעת בשירשור (אך חוות דעת נוספות יתקבלו בשמחה) והבנתי שהן כן ברשותי , ומאידך נפתחתי לכיוונים נוספים .

כך שכעת , מבלי להטריח אתכם , אבקש לדעת יותר על רכבים נוספים בסגנון המראה שלTT\Hyundai Coupe , שאינם האצ'בק ואינם קבריולט בסכומים הנושקים עד ל-200,000 ש"ח לחדש \ יד שנייה .

מלבד המראה , שאר הדרישות אינן חריגות וכמובן יש בהן דגש על רכב עמיד ואמין .

• תוכן חדש...